Ben vericem yarın kan herkes partiye hazırlansın.Gördüm az önce hayalet çizgi var gibi ☺ bence 2 güne kesin sonuç alırsın kan testiyle. Ben kendimde hâlâ iğnenin etkisi olduğunu düşünüyorum. Herhangi bir hamilelik belirtisi de kalmadı bişey hissetmiyorum şuan
Ben vericem yarın kan herkes partiye hazırlansın.
Hissettiklerine de bakma bebeğim. Bu kadar erken hissedilebilen seyler değil. İnsallah melegın bu günlerde yerlesiyordur bedenine.Gördüm az önce hayalet çizgi var gibi ☺ bence 2 güne kesin sonuç alırsın kan testiyle. Ben kendimde hâlâ iğnenin etkisi olduğunu düşünüyorum. Herhangi bir hamilelik belirtisi de kalmadı bişey hissetmiyorum şuan
Kasık ağrıları baş dönmesi halsizlik. Ama gecen ay da oluyodu dinlemiyorum bu belirtileri.Belirtin var mı şuan
Bana doktor önermişti inofolic combi kahverengi olan ıcınde bir madde yumurta gelistiriyormus. Ben epey kullandım etkisini görmedim canımKızlar aranızda inofolic kullanan var mı? İlk defa duydum burda ne olduğunu merak ettim hamile kalanlar da olmus bayağı
Hissettiklerine de bakma bebeğim. Bu kadar erken hissedilebilen seyler değil. İnsallah melegın bu günlerde yerlesiyordur bedenine.
Sen de benim kafayla takıl. Olacak olacak de. Olmazsa uzuluruz ama onceden uzulmeye gerek yok.Ay inşallah yaao kadar yoruldum ki beklemekten çok istiyorum bu ay olmasını artık
Yapma yaBana doktor önermişti inofolic combi kahverengi olan ıcınde bir madde yumurta gelistiriyormus. Ben epey kullandım etkisini görmedim canım
Sen de benim kafayla takıl. Olacak olacak de. Olmazsa uzuluruz ama onceden uzulmeye gerek yok.
Hap olanından kullandım kutusu mavi ama hap kahverengi. Günde iki defa saatlerine dikkat ederek içiyorsun. Canım bu folik asit Aynı zamanda yumurta geliştiriyor o yüzden bazı doktorlar folik asit olarak bunu da verebiliyor. Maalesef çok pahalı bir ayda üç kutu gidiyor kutusu 80 tl. Ben faydasını görmedim tercih senin canım ama doktoruna danışmadan ilaç kullanma derim. Bu arada pcoslulara veriliyormuş genelde, bende pcos yoktu ama vermişti doktorumYapma ya( peki hap gibi miydi kullandığın canım yoksa toz olanlar var onlardan mı?Nasıl kullanılıyor adetin kaçıncı günden itibaren kaça kadar içiliyor kendim alıp içsem zararı olur mu ki
Ya dur dur anma adını kırmızıların.
Olumlu düsüüün.Bende hamileyim diye dolaşıyorum ortalıkta ama arada bi hüzün acaba bu ay tutmuş mudur hissi çöküyor üzerime, özellikle geceleri
Anladım canım ben bi danışayım bakalım ne diyecek doktor. Ben folik asit kullanmayı bıraktım zaten kanda üst değere çok yakın çıktı 1 sene kullandım. Folik asit fazlalığı da bebeklerde otizm riskini artırıyor o yüzden bilinçli kullanılmalıHap olanından kullandım kutusu mavi ama hap kahverengi. Günde iki defa saatlerine dikkat ederek içiyorsun. Canım bu folik asit Aynı zamanda yumurta geliştiriyor o yüzden bazı doktorlar folik asit olarak bunu da verebiliyor. Maalesef çok pahalı bir ayda üç kutu gidiyor kutusu 80 tl. Ben faydasını görmedim tercih senin canım ama doktoruna danışmadan ilaç kullanma derim. Bu arada pcoslulara veriliyormuş genelde, bende pcos yoktu ama vermişti doktorum
Çok doğru canım ben de bıraktım kullanmayıAnladım canım ben bi danışayım bakalım ne diyecek doktor. Ben folik asit kullanmayı bıraktım zaten kanda üst değere çok yakın çıktı 1 sene kullandım. Folik asit fazlalığı da bebeklerde otizm riskini artırıyor o yüzden bilinçli kullanılmalı
Bana hep devam diyorAnladım canım ben bi danışayım bakalım ne diyecek doktor. Ben folik asit kullanmayı bıraktım zaten kanda üst değere çok yakın çıktı 1 sene kullandım. Folik asit fazlalığı da bebeklerde otizm riskini artırıyor o yüzden bilinçli kullanılmalı
Ateş takibi yapıyor musun hiç Merve? Ben baya yaptım adet olacağım zaman 0,5 derece düşüyor. Hamile kalırsan normalden yüksek seyrediyor diyor ölçüm yapan hamileler. Dünden beri ateşim düşük o yüzden dedim size gelir diye . Bence sökülemiyor bu ay benimki öyle hissediyorum.. ama inşallah düşük ateşle de gebe olduğunu öğrenen biri olur o da ben olurumYa dur dur anma adını kırmızıların.
Evet mutlaka bak canım. Üst değer 20 olması lazım yakınsa içme ara ver 2-3 ay falan . 1 sene çok uzun bir zaman dilimi vitamin için bile olsaBana hep devam diyorust düzey ne ki? Gecen ay kan verdim ordan folat değerine mi bakayım?
Yapmıyorum hiç vallaAteş takibi yapıyor musun hiç Merve? Ben baya yaptım adet olacağım zaman 0,5 derece düşüyor. Hamile kalırsan normalden yüksek seyrediyor diyor ölçüm yapan hamileler. Dünden beri ateşim düşük o yüzden dedim size gelir diye . Bence sökülemiyor bu ay benimki öyle hissediyorum.. ama inşallah düşük ateşle de gebe olduğunu öğrenen biri olur o da ben olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?