Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayı Hamilelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben vericem yarın kan herkes partiye hazırlansın.

Hissettiklerine de bakma bebeğim. Bu kadar erken hissedilebilen seyler değil. İnsallah melegın bu günlerde yerlesiyordur bedenine.

Kızlar aranızda inofolic kullanan var mı? İlk defa duydum burda ne olduğunu merak ettim hamile kalanlar da olmus bayağı
Bana doktor önermişti inofolic combi kahverengi olan ıcınde bir madde yumurta gelistiriyormus. Ben epey kullandım etkisini görmedim canım

Hissettiklerine de bakma bebeğim. Bu kadar erken hissedilebilen seyler değil. İnsallah melegın bu günlerde yerlesiyordur bedenine.

Ay inşallah yaa o kadar yoruldum ki beklemekten çok istiyorum bu ay olmasını artık

Bana doktor önermişti inofolic combi kahverengi olan ıcınde bir madde yumurta gelistiriyormus. Ben epey kullandım etkisini görmedim canım
Yapma ya ( peki hap gibi miydi kullandığın canım yoksa toz olanlar var onlardan mı?Nasıl kullanılıyor adetin kaçıncı günden itibaren kaça kadar içiliyor kendim alıp içsem zararı olur mu ki

Yapma ya ( peki hap gibi miydi kullandığın canım yoksa toz olanlar var onlardan mı?Nasıl kullanılıyor adetin kaçıncı günden itibaren kaça kadar içiliyor kendim alıp içsem zararı olur mu ki
Hap olanından kullandım kutusu mavi ama hap kahverengi. Günde iki defa saatlerine dikkat ederek içiyorsun. Canım bu folik asit Aynı zamanda yumurta geliştiriyor o yüzden bazı doktorlar folik asit olarak bunu da verebiliyor. Maalesef çok pahalı bir ayda üç kutu gidiyor kutusu 80 tl. Ben faydasını görmedim tercih senin canım ama doktoruna danışmadan ilaç kullanma derim. Bu arada pcoslulara veriliyormuş genelde, bende pcos yoktu ama vermişti doktorum

Anladım canım ben bi danışayım bakalım ne diyecek doktor. Ben folik asit kullanmayı bıraktım zaten kanda üst değere çok yakın çıktı 1 sene kullandım. Folik asit fazlalığı da bebeklerde otizm riskini artırıyor o yüzden bilinçli kullanılmalı

Çok doğru canım ben de bıraktım kullanmayı

Bana hep devam diyor ust düzey ne ki? Gecen ay kan verdim ordan folat değerine mi bakayım?

Ya dur dur anma adını kırmızıların.
Ateş takibi yapıyor musun hiç Merve? Ben baya yaptım adet olacağım zaman 0,5 derece düşüyor. Hamile kalırsan normalden yüksek seyrediyor diyor ölçüm yapan hamileler. Dünden beri ateşim düşük o yüzden dedim size gelir diye . Bence sökülemiyor bu ay benimki öyle hissediyorum.. ama inşallah düşük ateşle de gebe olduğunu öğrenen biri olur o da ben olurum

Doktorların da ne dediği belli değil ki. Şuan hamile olmaya çalışan bayanların bilinçsiz folik asit kullanımı yüzünden otizmli bebekler çoğaldı diyen birçok doktor var. Kaldı ki Türkiye de folik asit eksikliği görülmesi çok çok nadir görünen bir şeymiş. Yediğimiz herşeyde var. Ekmeğinden makarnasına

Yapmıyorum hiç valla dur simdi yarin kan vercem zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…