Bende öyleyim geçen adet 3 gün gecikti öyle bişey olmasın diye 5 gün geçsin dedim ama dayanamayıp yapabilirimdeVallahi bravo nasıl tutuyosanız. Ben hamile kalsam kesin erken filan doğururum. Cok sabırsızım.
İnşallah canım benim Allah herkese nasip etsin inşallahOlur inşallah
Vallahi bravo nasıl tutuyosanız. Ben hamile kalsam kesin erken filan doğururum. Cok sabırsızım.
Vallahi bravo nasıl tutuyosanız. Ben hamile kalsam kesin erken filan doğururum. Cok sabırsızım.
@Die blume geçen yetişememistin canım. Gelmek ister misin?Ballarım gelmek isteyen var mı?Ya Mukaddim hatmi
EL MUKADDİM : Mukaddim [ İstediğini ileri geçiren, öne alan ] Günde Zikir Sayısı : 184 – Daima yükselmek için okunur. Ya Mukaddim ismini zikreden kişi kuvvet ve iktidar sahibi olur. Halk içinde heybetli olur. Makamı, mevkisi yükselir. Allah katında kadri artar. İstek ve dilekleri gerçekleşir...www.kadinlarkulubu.com
Kızlar bu arada hangi şehi
Nrde yaşıyorsunuz
Burdur
tmm geliyorum@Die blume geçen yetişememistin canım. Gelmek ister misin?
Hadi hayrlisi cnm var gibi ama igne olmamistin dimiBata 3 gün var erken gebelik testi yaptım sonuç nedir sizce ?
Markasi neydi cnm testinHadi hayrlisi cnm var gibi ama igne olmamistin dimi
Yarin kan testi ver kesin sonuc alirsin ins vardir aramzdan birileri hamis olur insMarkasi neydi cnm testin
markası predictor iğne falan olmadim adet günümü bekleyip mi kan versem yoksa yarın miMarkasi neydi cnm testin
Varsa cikar kanda cnmmarkası predictor iğne falan olmadim adet günümü bekleyip mi kan versem yoksa yarın mi
Hos geldin cnmKızlar merhaba bende yeni katıldım aranıza topiği gördüm geldimm 3 aydır bebiş istiyoruz benimde bat 25 şubatt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?