Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayı Hamilelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba ben de aranıza yeni katıldım. Reglim 4 gün gecikti. Bel ağrılarım var kasık ağrım yok. Normalde regl olmadan bir hafta önce kasık ağrım olurdu. Birkaç gün sonra test yapacağım. Kasımda düşük yapmıştım. Umarım hepimiz güzel haberler alırız

Hos geldin cnm dusugunun sebebi nedir

Tünaydın hanımlar. Ben test yaptım çıkmadı silik bile yok çizgi 3. Gün ve hala regl olmadım kafam karıştı yine

Günaydın ballar yeniler hoşgelmişler. Gününüz güzel geçsin.
Hoşbuldumm canımm. Adete 2 gün var sabah test yaptım normal test yarım saat sonra silik çizgi çıktı ama bekleme çizgisi diye düşünüp erken gebelik yaptım ve onda hiçbi şey çıkmadı yumurtlamamın üzerinden 12 gün geçti çok üzgünümm

Meraba ignenin 13.gunundeyim 16.gununde kan verecem ins vardir progestan 7.gun 20.9cikmisti gebelik icin ortamı ii dedi doktor

Meraba ignenin 13.gunundeyim 16.gununde kan verecem ins vardir progestan 7.gun 20.9cikmisti gebelik icin ortamı ii dedi doktor
Bugün de kan versen çıkar artık aslında. Bende iğne etkisi çabuk geçiyor. Iki aydır 11. Gün 0.0

İgne filan yoksa bekle canım belki geç döllenme olur. Ovulasyonla mı takip etmiştin?

Bugün de kan versen çıkar artık aslında. Bende iğne etkisi çabuk geçiyor. Iki aydır 11. Gün 0.0
Ya acabami demek istemedim o yüzden 15gunu tamamlamk istedim bekledim bu kadr bi 3guncuk daha. İlk gecen sene nisanda kurtaj oldum cunku hrvesliyim uzulmekdrn korkuom

Ya acabami demek istemedim o yüzden 15gunu tamamlamk istedim bekledim bu kadr bi 3guncuk daha. İlk gecen sene nisanda kurtaj oldum cunku hrvesliyim uzulmekdrn korkuom
Vallahi bekleyebilene bravo diyorum çünkü asla sabredemiyorum ben. 3 gün daha acaba mi vs. Demektense bir an önce sonucu görmek daha iyi. Gereksiz yere 3 gün ümitlenmenin önüne geçiyorum. Çünkü bu iğne insanı altüst ediyo yaşanmadık belirti bırakmıyo.

Oylee agrim sizimda var ama her ay boyle belirtiyle bogusuyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…