Valla idrar testiyle her gün test yapıp 12.güne kadar pozitif gören var. 13.gün negatife dönüşen. İlk bir hafyada etkisi geçen 9.gün cok silik cizgiyle öğrenen de var.Kizlaar igneden kac gun sonra ogrendiniz acaba gebeligi♥
Bu igneyi allah nasil biliyosa oyle yapsinValla idrar testiyle her gün test yapıp 12.güne kadar pozitif gören var. 13.gün negatife dönüşen. İlk bir hafyada etkisi geçen 9.gün cok silik cizgiyle öğrenen de var.
Bilirim biliriiim. Her ay farklı bir belirti ekleniyo diyosun ki geçen ay böyle değildi bu farklı bir belirti filan diyosun. Yani çok kötü konuştum canım kusuruma bakma ama hayal kırıklığı daha kötü bir şey.Oylee agrim sizimda var ama her ay boyle belirtiyle bogusuyom
iğne yok canım ovu testiyle takip ettim bu ay ama olmadı galiba bakalım adeti beklicemİgne filan yoksa bekle canım belki geç döllenme olur. Ovulasyonla mı takip etmiştin?
Estağfurullah haklisin valaBilirim biliriiim. Her ay farklı bir belirti ekleniyo diyosun ki geçen ay böyle değildi bu farklı bir belirti filan diyosun. Yani çok kötü konuştum canım kusuruma bakma ama hayal kırıklığı daha kötü bir şey.
Mart ayı topiği var oraya geçiyoruz zaten burda ayı bitiripiğne yok canım ovu testiyle takip ettim bu ay ama olmadı galiba bakalım adeti beklicem
Inşallah olmazsın.
Ins cnm
SüperProfil fotom çok harika değil mi
Hayirlisi olsun cnm uzulme
Ve iğneden sonra 16.gün kırmızılar gelir.
Hayrlisi olsun cnm uzlme en kisa zmnda olur insVe iğneden sonra 16.gün kırmızılar gelir.
İnşallah tutar canımKizlar bgun ignenin 12.gunu haftaya pazartesiye kadar adet olmazsam gidip test yapcam ins olmam
üzülme canım devamVe iğneden sonra 16.gün kırmızılar gelir.
Yeni bir baslangic hamileliligin ilk gunuVe iğneden sonra 16.gün kırmızılar gelir.
Üzülmüyorum kız bekliyodum zaten.Hayrlisi olsun cnm uzlme en kisa zmnda olur ins
Yaaa çok iyiymiş bu düşünceYeni bir baslangic hamileliligin ilk gunu ❤
ay aynen merve buay1rahim filmi hemen hamile kalacagiz mottomuz bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?