Hespladım 29 kasımda doğuruyorum.ay aynen merve buay1rahim filmi hemen hamile kalacagiz mottomuz bu
hadi inşallahHespladım 29 kasımda doğuruyorum.
ÇanakkaleBende İzmir Çeşme
Napalim balim aksam yemegi yicez kahvaltiyi ogleden sonra yapincaKizlar npyrsunuz nasilsiniz
Yaaaaa haydi koş kan vermeyeKızlar ben yerleşme kanaması yaşıyorum galiba adet oldum zannettim çok açik pembe leke geldi ve durdu pedimi doldurmadi bile leke şeklinde değmiş
Hayırlısı olsun kan verinKızlar ben yerleşme kanaması yaşıyorum galiba adet oldum zannettim çok açik pembe leke geldi ve durdu pedimi doldurmadi bile leke şeklinde değmiş
Hadi hadi koş kan vermeye. Guzel haberlerle gel.Kızlar ben yerleşme kanaması yaşıyorum galiba adet oldum zannettim çok açik pembe leke geldi ve durdu pedimi doldurmadi bile leke şeklinde değmiş
Canım hamilemisinHespladım 29 kasımda doğuruyorum.
Bende şu an sporu ve diyeti ara verdim ve bende merakla bekliyorumBenim de negatif çıktı sonuç sağlıklı olsun hayırlı vakitte olsunbir garip hissediyor insan hep bebek varmış gibi davrandım spor yapmadım çok diyet yapıyordum onu bile bırakmıştım
Reglin 1.günü bugün canısı bu ay hamile kalırsam ortalama o tarihe doğuruyorum.Canım hamilemisin
İnşallah görmezsin canım.İyi akşamlar herkese benim de bat 27 şubat bakalım kırmızıları görecek miyim
İnşallah görmezsin canım.
Hadi yaPek umudum yok canım ya test yaptım negatif çıktı.
Kızlar ben yerleşme kanaması yaşıyorum galiba adet oldum zannettim çok açik pembe leke geldi ve durdu pedimi doldurmadi bile leke şeklinde değmiş
Hadi yaNasip ama olana kadar yılmak yok.
Hadi insKızlar ben yerleşme kanaması yaşıyorum galiba adet oldum zannettim çok açik pembe leke geldi ve durdu pedimi doldurmadi bile leke şeklinde değmiş
Hadi ins
[/QUOTE
Bn ilk hamileligimi bklmiyordum adetimin ilk gunu kanamam geldi lekelenme sekliyle ve bn adet oldum die dolanyodum komsunun zoruyla test yapip hamile oldgumu ogrenmistim anam cahillik zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?