Şimdi adet oldun mu olmadın mıReglin 1.günü bugün canısı bu ay hamile kalırsam ortalama o tarihe doğuruyorum.
Olmadim sadece pembe akintiyla birlikte bi leke var ve çok çok azŞimdi adet oldun mu olmadın mı
Aşkommmm oldum ben adet. Bugün ilk gündü. Hani gebelik hesaplanırken son adet tarihinden itibaren hesaplanıyor ya mevzu o yani.Şimdi adet oldun mu olmadın mı
Ay canım hamilesin inşaallah bizim gelinde hamile dün ondanda böyle leke geldi kesildi yerleşme kanaması diyolarmış adet olmadı ya ondan mışOlmadim sadece pembe akintiyla birlikte bi leke var ve çok çok az
Canım öbür ayamı kaldı hamilelik yaniAşkommmm oldum ben adet. Bugün ilk gündü. Hani gebelik hesaplanırken son adet tarihinden itibaren hesaplanıyor ya mevzu o yani.
Gecikmem olmadi tam gunumde lekelenmm oldu kesildi ha bide cok uyku basiyodu ikincisinde lekelenmm olmadiGecikmeyle mi gelmişti? Hesaplarima göre tarihlerim tutuyor yarin kan vericem G GazininGamzesi
Evet önümüzdeki aya bakıcaz.Canım öbür ayamı kaldı hamilelik yanikaç gün adet görüyosun
Benim de normalde 5 veya altı gün sürüyo bu ay 4 gün sürdü hatta 4 gün bile sürmedi 4.gün sabah birden kesildiEvet önümüzdeki aya bakıcaz.7 gün ortalama kanıyorum.
Bende şöyle bi durum var geçen ay 3 gün geciktim ama normal adet oldum. Sonra aklıma geldi eski tarihlere bi bakayim dedim hep 28-31 de kesin olmuşum bugün 31. Günümdü takvime göre ve yumurtlamaya göre 3 gün geciktim bugünde negatif gördüm evdeki testte aksamda lekelenmeGecikme
Gecikmem olmadi tam gunumde lekelenmm oldu kesildi ha bide cok uyku basiyodu ikincisinde lekelenmm olmadi
Ne kadar çok uzun sürüyormuşEvet önümüzdeki aya bakıcaz.7 gün ortalama kanıyorum.
Ay bu ignelerden once lekelenmeyle baslayip 10 gun surdugu bile oluyodu.Ne kadar çok uzun sürüyormuş
Kıyamam ya ben 3-4 günde fenalık geçiriyorum seni düşünemiyorum bile canım Allah yardımcımız olsunAy bu ignelerden once lekelenmeyle baslayip 10 gun surdugu bile oluyodu.
Vallahi çok sıkıcı ama en başından beri hep çoktu. Millet gecikir az olur bende fazla fazla....Kıyamam ya ben 3-4 günde fenalık geçiriyorum seni düşünemiyorum bile canım Allah yardımcımız olsun
Yasemin çayi içebilirsiniz insülin direnciniz için İbrahim Saraçoğlu YouTube den bakin istersenizMerveeeee nerdesinpolip yokmuş insülinini düşür gel dedi
Evet çoğu insanın maalesef öyle benim ergenlik çağlarında 5 6 gün sürerdi.Şimdi otuzlarımda olunca azaldı gün sayısıVallahi çok sıkıcı ama en başından beri hep çoktu. Millet gecikir az olur bende fazla fazla....
Günaydın canım sen nasılsın?..Kizlar gunaydin nasilsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?