Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayı Hamilelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızceler okula geldim uzuun bi dinlenme sonunda geldim yolda gelirken içim gitti yollar çok bozuk çukurlara düştükçe araba ya bebeği varsa dedim bi de benim göğüslerim 10 gündür felaket ağrıyor normalde adetten 3 gün önce başlardı bu sefer 15 gün önce başladı

Bebek varsa bile bu kadar erken başlamaz ki canısı o belirtiler. Yani rahme düşer düsmez belirti göstermez.

Bebek varsa bile bu kadar erken başlamaz ki canısı o belirtiler. Yani rahme düşer düsmez belirti göstermez.
Oğluma hamişken daha 1 hafta sonra göğüslerimin ağrısından duramıyordum kuzum belki dedim yine var mıdır Kanda çıkmama ihtimali var değil mi ama çünkü erken verdim ben kanı sanırım

Oğluma hamişken daha 1 hafta sonra göğüslerimin ağrısından duramıyordum kuzum belki dedim yine var mıdır Kanda çıkmama ihtimali var değil mi ama çünkü erken verdim ben kanı sanırım
Yani kanda 1 hafta 10 güne çıkıyor yumurtlamadan sonra. Ama sen çok cok erken yasıyirmuşsun 1 haftaya göğüs ağrısı başlamasını ilk defa duydum.

Bnm vucut bi tuhaf bacilarim hamileliklerimde sadece uyku problemim vardi gerisi hic olmadi asermedm bile millet birsürü belirti yasiyo

Yani kanda 1 hafta 10 güne çıkıyor yumurtlamadan sonra. Ama sen çok cok erken yasıyirmuşsun 1 haftaya göğüs ağrısı başlamasını ilk defa duydum.
Erken degil mervecim bende bu gebeligimde yumurtlamadan itibaren gittikce artan gogus agrisiyla erkenden hamile oldugumu hissettm. Ilk goguslerime yansidi. Yani arkads hamile olablir ☺

Erken degil mervecim bende bu gebeligimde yumurtlamadan itibaren gittikce artan gogus agrisiyla erkenden hamile oldugumu hissettm. Ilk goguslerime yansidi. Yani arkads hamile olablir ☺
Kan testinde 5,6 çıkmıştı sonuç doktor negatif dedi ama Çok da umutlu değilim ama şu göğüslerimin ağrısından kurtulmak istiyorum artııık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…