Cok sukur iim cnm kahvalti hazrliyom gelin hp beraber yaplm allah ne verdyse yerzGünaydın canım sen nasılsın?..
Benim koca akşam işe gitcek daha kahvaltı yapmadan sinemaya gidiyoruz. Erken gelelim az uyusun diye.Cok sukur iim cnm kahvalti hazrliyom gelin hp beraber yaplm allah ne verdyse yerz
Bnmde yeni gitti sayilirBenim koca akşam işe gitcek daha kahvaltı yapmadan sinemaya gidiyoruz. Erken gelelim az uyusun diye.Sağol canım.
Benim de 28 Şubat kan testini erken verdim ya belki geç döllenme olur umudunu taşımaktayımİyi akşamlar herkese benim de bat 27 şubat bakalım kırmızıları görecek miyim
Benim 9-10 günNe kadar çok uzun sürüyormuş
Bebek varsa bile bu kadar erken başlamaz ki canısı o belirtiler. Yani rahme düşer düsmez belirti göstermez.Kızceler okula geldim uzuun bi dinlenme sonunda geldim yolda gelirken içim gitti yollar çok bozuk çukurlara düştükçe araba ya bebeği varsa dedimbi de benim göğüslerim 10 gündür felaket ağrıyor normalde adetten 3 gün önce başlardı bu sefer 15 gün önce başladı
Oğluma hamişken daha 1 hafta sonra göğüslerimin ağrısından duramıyordum kuzum belki dedim yine var mıdırBebek varsa bile bu kadar erken başlamaz ki canısı o belirtiler. Yani rahme düşer düsmez belirti göstermez.
Yani kanda 1 hafta 10 güne çıkıyor yumurtlamadan sonra. Ama sen çok cok erken yasıyirmuşsun 1 haftaya göğüs ağrısı başlamasını ilk defa duydum.Oğluma hamişken daha 1 hafta sonra göğüslerimin ağrısından duramıyordum kuzum belki dedim yine var mıdırKanda çıkmama ihtimali var değil mi ama çünkü erken verdim ben kanı sanırım
İnşallah senledir canım.Eger bebegim bnimle degilse bu hafta birgun adet olcam ins bnmledir ve kirmizilara veda ederm
Insİnşallah senledir canım.
Erken degil mervecim bende bu gebeligimde yumurtlamadan itibaren gittikce artan gogus agrisiyla erkenden hamile oldugumu hissettm. Ilk goguslerime yansidi. Yani arkads hamile olablir ☺Yani kanda 1 hafta 10 güne çıkıyor yumurtlamadan sonra. Ama sen çok cok erken yasıyirmuşsun 1 haftaya göğüs ağrısı başlamasını ilk defa duydum.
Kan testinde 5,6 çıkmıştı sonuç doktor negatif dedi ama Çok da umutlu değilim ama şu göğüslerimin ağrısından kurtulmak istiyorum artıııkErken degil mervecim bende bu gebeligimde yumurtlamadan itibaren gittikce artan gogus agrisiyla erkenden hamile oldugumu hissettm. Ilk goguslerime yansidi. Yani arkads hamile olablir ☺
Ben emoji kullanamıyorum neden acepbnm ruh halim
Ne örüyorsunBen emoji kullanamıyorum neden acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?