banada ayni dedi buay korun dedi
Actik dedidemek vrmis tıkanıklık
Ayinalalah digeray kaliriz
Ben seni başka hufezayla karıstırdım ondan etiketledim.Bende ocak ayında çektirdim canım anestesisizdi, ilk ay korun dedi bize de doktor ama korunmadık kendi haline bıraktık olmadı, zaten beklentim de yoktu o aydan ama. Şubat ayında da klomenle yumurtaları büyüttük çatladı yine tutmadı. Bu ay tedaviye devam tekrar. İnşallah sen hiç beklemeden hamile kalırsın
Ben seni başka hufezayla karıstırdım ondan etiketledim.
Birisi ilk kez vajinal muayene olacaktı da.
amincnm hepimiz acikmiydi seninkilerBende ocak ayında çektirdim canım anestesisizdi, ilk ay korun dedi bize de doktor ama korunmadık kendi haline bıraktık olmadı, zaten beklentim de yoktu o aydan ama. Şubat ayında da klomenle yumurtaları büyüttük çatladı yine tutmadı. Bu ay tedaviye devam tekrar. İnşallah sen hiç beklemeden hamile kalırsın
nisanada ben acayimGünaydın ballarım.şubat ayının son gününe gelmiş bulunmaktayız. Mart ayında da Asbei arkadaşımızın topiğinde buluşmak üzere. Kendinize iyi bakın.
Oluur şimdiden aç konu sende dursun.nisanada ben acayim
Nisana kalmaz inşallah ☺nisanada ben acayim
O bu ay mola verecek kalabilir galiba ama ay sonuna dogru yine başlıyor calışmalara bence.Nisana kalmaz inşallah ☺
AhahahaO bu ay mola verecek kalabilir galiba ama ay sonuna dogru yine başlıyor calışmalara bence.ay her şeye de maydonoz olma huyum ve ben.
buay deneyemicem ondanNisana kalmaz inşallah ☺
heheheOluur şimdiden aç konu sende dursun.
Anladım cnm hayırlısı olsunbuay deneyemicem ondan
amincnm hepimiz acikmiydi seninkiler
bana buay korun dedi kararsiz kaldim kimisi hic korunmamışEvet açıktı
Belki açık olanlara korunma diyordur. Bir fark vardır mutlaka.bana buay korun dedi kararsiz kaldim kimisi hic korunmamış
aynen bilemedim bana radyosyon aldım diyorBelki açık olanlara korunma diyordur. Bir fark vardır mutlaka.
Ömce problemini hallet. Ilişkinden,evliliğinden zevk almaya bak. Henüz çok çok yenisiniz. Zamanı gelince zevkini çıkara çıkara çocuk yaparsınız. Sen bakma sağa sola. Bu şekilde hamile kalirsan cinsel düzenin oturmadan sonradan çok problem yaşarsın.Kızlar merhaba ben 5 aydır vajinismus problemi yaşıyorum tedavi oldum ama hala tam olarak ilişki olmuyor şırınga ile hamilelik düşünüyorum sizce olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?