- 6 Mayıs 2016
- 9.188
- 9.090
- 198
36 saat ne zaman yapıyor bak büyük ihtimalle o saatlerde ağrın başlar. Akıntıyla bilmek zor bu süreçte çünkü ilaç da yapar.
Canmcım iğnenin yapmadığı şey yok sırayla bütün gebelik belirtilerini yapıyor. Ben ilk ay yaşadım bir seyler 2. Ay daha değişik belirtiler yaşadım. Ilginç bir süreç.Aa öyle miii bilmiyodum akıntı yaptığını
36 saat yarın gece 00:00'da oluyo merak ettim bakalım kasık ağrısı olacak mı
Ben normalde hiç kasık ağrısı çekmedim bekarken de olmazdı. Bu igneyle onu da görmüş oldum.Aa öyle miii bilmiyodum akıntı yaptığını
36 saat yarın gece 00:00'da oluyo merak ettim bakalım kasık ağrısı olacak mı
cnm benim ped doldu görsen kanamada bayagi aktihala vargibi ve anesteziye ragmen cnm yandi hala acıyor
Canmcım iğnenin yapmadığı şey yok sırayla bütün gebelik belirtilerini yapıyor. Ben ilk ay yaşadım bir seyler 2. Ay daha değişik belirtiler yaşadım. Ilginç bir süreç.
Ben normalde hiç kasık ağrısı çekmedim bekarken de olmazdı. Bu igneyle onu da görmüş oldum.
amin cnm aynen doktor sorunu bulduk actik dedi tıkanma varmis buay korun digeray iliskiye girdediGeçmiş olsun ne kadar acımış öylebende 5 ay önce çektirdim ama zerre kadar ağrı olmadı anestezisiz hissetmedim bile sadece o gün hafif pembe lekelenmem olup geçti. Her cihaz farklı tabii... İnşallah hamile kalmana vesile olur
amin cnm aynen doktor sorunu bulduk actik dedi tıkanma varmis buay korun digeray iliskiye girdedi
ay inşalalh cok umutlandim ilacda vermedi 4ay veriyorum dedi bakalimNe iyi olmuşgebelik şansın daha fazla artık
Yapma test sakın. Dün birinden 14.gün bile ignenin etkisiyle silik çizgi çıktığını öğrendim. Ama sonuç negatifmiş. En net 12.gün filan kan vermek bence. Ben geçen ay igne etkisini takip için yaptım test 8.gün bitti ikinci çizgi.Ayy öylemi sümbülüm ben ümitlenmiyim o zaman 2 haftabunun içeriğinde sadece hcg mi var acaba lh de mi var bilmiyorum
Test mestde yapmicam zaten bu sürede
Bence şu yüzden birden fazla yumurta oluyo çatlıyo ya ondan. Daha onceden de yumurtluyorduk elbette ama tek olduğundan hissetmiyorduk çok.Niye o kadar oluyo acaba hamileyken o kadar kasık ağrım olmamıştı benim
Yapma test sakın. Dün birinden 14.gün bile ignenin etkisiyle silik çizgi çıktığını öğrendim. Ama sonuç negatifmiş. En net 12.gün filan kan vermek bence. Ben geçen ay igne etkisini takip için yaptım test 8.gün bitti ikinci çizgi.ama bazısında çok kalıyormuş.
Canım senin adına çok sevindim en iyisi rahim filmi çektirmek benim de sağ tarafta yapışıklık vardı aynen açtıklarını söylediler ilk ay bana da önermedi allah korusun düşük oluyormuşay inşalalh cok umutlandim ilacda vermedi 4ay veriyorum dedi bakalim
banada ayni dedi buay korun dediCanım senin adına çok sevindim en iyisi rahim filmi çektirmek benim de sağ tarafta yapışıklık vardı aynen açtıklarını söylediler ilk ay bana da önermedi allah korusun düşük oluyormuş
Çok umitliyim ben senin bu filmden sen de bunu bekliyordun ya zaten.banada ayni dedi buay korun dedi
Actik dedidemek vrmis tıkanıklık
Ayinalalah digeray kaliriz
sende cok pozirifisin cnm inslalah hepberbsr sağlıklı kaliriz bbeisleirmiz olurÇok umitliyim ben senin bu filmden sen de bunu bekliyordun ya zaten.
Bence şu yüzden birden fazla yumurta oluyo çatlıyo ya ondan. Daha onceden de yumurtluyorduk elbette ama tek olduğundan hissetmiyorduk çok.
İğne de birazcık büyütüyor canım belli olmaz.Hmm öylemiymiş doğrudur benim 1 tane yumurtam vardı çatlayacak boyutta
Öteki taraftaki daha küçüktü onun çatlayacağını sanmıyorum
İğne de birazcık büyütüyor canım belli olmaz.
Yok onu kullanmadım henüz. Daha önce onermişrin sen bana bu ay klomene başlamis bulundum devam ediyoruz bakalım.Aa öyle mi iyi iyi büyüsünsen femara kullanmışmıydın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?