Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayı Hamilelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar sordum eczaneye erken gebelik testi 20 tlmis yuhhh. Ovulasyon 5li 35 tlmis yok artık
Herkes insternetten almiş daha ucuz. Ben gebelik testine 7.5 vermisim tekine. Internetten 14 tlye 10 tane siparis verdim.

Herkes insternetten almiş daha ucuz. Ben gebelik testine 7.5 vermisim tekine. Internetten 14 tlye 10 tane siparis verdim.
Ben vermem 20 TL gebelik testine meraktan çatlarım daha iyi ovulasyon alırım 45 e daha mantıklı. Adet olmassam da sağlık ocağında yada hastanede kan veririm.

Merhaba kızlar benimde erken yumurtlamam oldu bu ay. 3ünde yumurtladım 4ünde çatladı. Şimdi bekliyoruz bakalım normal hesaplara göre 17sinde adet olmam lazım ama ben 20sine kadar beklicem ne olur ne olmaz
Benimnde vat 17si ama 18i giderim olmazsam

Vallahi şöyle sabredebilenlere imreniyorum.
O değil de kuş kadar yiyen ben (1 tabak bile bitiremem) bu bikaç gündür 2 tabakla doymuyorum midem çöplük dün gece 12 de eşim bakkalın evine gitti kalan sütü almak için puding yaptım kek yaptım bisküvi yedim yok anacım doymuyorum ve ümitleniyorum kaynanamla yaşıyorum böyle görünce kahkaha atıyor hamile bu diye

Kızlar dün akşam çatlatma iğnemi vurdum doktor çarşamba sabah ilişki dedi. İğneden mi ilişkiden mi itibaren gün sayıyoruz 14 güne kendimi şartlıycam ona göre

Bende ilk defa bugun saat 11 de yaptim igneyi hadi hayrlisj ins dha once dogal yolla 2 gebelij gecrdim ama 2side dustu bnde cok yuksek oranda kan pihtilasmasi var o yuzden dusukle sonuclaniyo bu ay 2.ayim klomen +catlatma ignesi oldum nasip ins guzel haberler aliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…