O ne demekki cahilim anlatın banadaDaha oğnenin 4. Gunü candim ondan boyle cikti.
Inan bu bile mutlu ettibayagi silik 4egore
Canim catlatma iğnesi oldum ben daha cuma günü daha iliski cumartesi pazar oldu bu sonuc igne etkisiO ne demekki cahilim anlatın banada
Herkes insternetten almiş daha ucuz. Ben gebelik testine 7.5 vermisim tekine. Internetten 14 tlye 10 tane siparis verdim.Kızlar sordum eczaneye erken gebelik testi 20 tlmis yuhhh. Ovulasyon 5li 35 tlmis yok artık
Ben vermem 20 TL gebelik testine meraktan çatlarım daha iyiHerkes insternetten almiş daha ucuz. Ben gebelik testine 7.5 vermisim tekine. Internetten 14 tlye 10 tane siparis verdim.
ben bu ay yapmama karari aldim cnm.Inan bu bile mutlu ettisen de yapıyorsan atsana bi bakayım.
Benimnde vat 17si ama 18i giderim olmazsamMerhaba kızlar benimde erken yumurtlamam oldu bu ay. 3ünde yumurtladım 4ünde çatladı. Şimdi bekliyoruz bakalım normal hesaplara göre 17sinde adet olmam lazım ama ben 20sine kadar beklicem ne olur ne olmaz
Vallahi şöyle sabredebilenlere imreniyorum.Benimnde vat 17si ama 18i giderim olmazsam
Benimnde vat 17si ama 18i giderim olmazsam
Vallahi şöyle sabredebilenlere imreniyorum.
Kızlar en alttaki pembe ovülasyon diğerleri gebelik artık kan testiyle tescillenir inşallah diye düşünüyorum
Ne sabır ne sabırVallahi şöyle sabredebilenlere imreniyorum.
O değil de kuş kadar yiyen ben (1 tabak bile bitiremem) bu bikaç gündür 2 tabakla doymuyorum midem çöplük dün gece 12 de eşim bakkalın evine gitti kalan sütü almak için puding yaptım kek yaptım bisküvi yedim yok anacım doymuyorum ve ümitleniyorumVallahi şöyle sabredebilenlere imreniyorum.
Kan testi yap da haber etKızlar en alttaki pembe ovülasyon diğerleri gebelik artık kan testiyle tescillenir inşallah diye düşünüyorum
E-nabız indirdin mi e-nabız?Kızlar en alttaki pembe ovülasyon diğerleri gebelik artık kan testiyle tescillenir inşallah diye düşünüyorum
Var indirdimde sonucu gireceklerini sanmıyorum yaaa uyuz bir aile hekimi ama ben yarını beklerim sorun yok yeterki pozitif çıksınnnnE-nabız indirdin mi e-nabız?
Yaptırdım sabah canım yarın belli olcak inşallahKan testi yap da haber et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?