- 17 Aralık 2019
- 1.366
- 1.158
- 53
- 28
Ben bu aralar sürekli esniyorum hep uyumak istiyorum Bi de iştah açılması çok olmuştu normalde 1 tabak bitiremezken. Ama negatif işteBnm iki gebeligimde hicbiryerim agrimadi hic midem bulanmadi sadece uyku istegim ve sik idrar problemim vardi ve tuhaf ama ilk gebelim kucukte olsa yuzum o kadar guzellesmisti o kadar puruzsuzlesmitiki anlatamm yasli kadinin birisi sen hamilesin demisti ve bn inanmamisyim kadin hakliyms herkeste ayni seyler olmuyo mide bulantısı kasik agrsi bas donmesini bildgimiz icin bilincalti bile bize oyun oynuyo bn gebeliklerimde sebepsiz uyku istym oluyodu ama normaldan dha fazla enerjik hissediyordum kndimi mesela
Öyleymiş bende böylece anlamış oldumo belittiler bende 6aydır var hele kasik ağrısı yumurtlamdan itibaren baslayan adetlesonbulan
Belirtiler hikaye
Çalışmaya devam da doktora gidesim de gelmiyor artıkOnlar hep oluyor maalesef iğne etkisiyle.benim de daha yarin 1 hafta olcak kasık ağrılarım filan var. Sabah basil döndü çok ilginç bir sekilde. Ama dinlemiyorum hiç onları senin için de hayırlısı buymuş demek ki. Yılmak yok calışmaya devam
Bilincalti oynuyo bzmleBen bu aralar sürekli esniyorum hep uyumak istiyorum Bi de iştah açılması çok olmuştu normalde 1 tabak bitiremezken. Ama negatif işte
İstersen biraz kendi haline birak. Doktor bana her gun gel dese giderim o kadar rahatlatiyo beni bir seyler yapıyor gibi hissetmek.Çalışmaya devam da doktora gidesim de gelmiyor artık
bende kendı kendime bırakınca geriliyorum doktorla daha olacak gibi geliyorİstersen biraz kendi haline birak. Doktor bana her gun gel dese giderim o kadar rahatlatiyo beni bir seyler yapıyor gibi hissetmek.
Ben de valla. Her yerde de yorumlarımı yakalayıp beğenmene ölüyorum.bende kendı kendime bırakınca geriliyorum doktorla daha olacak gibi geliyor
takipteyim@
Ben de valla. Her yerde de yorumlarımı yakalayıp beğenmene ölüyorum.
Bende de yok cnm bende yaptım ama yok işteYokbebissss
Bugün ne düşünüyorum biliyo musun? 2.yi ne zaman yapsam. Bu olursa kasım gibi olacak arada 4 5 yaş mı olsa hemen olsa arada 2 yaş filan mı olsa. Tüm sorunları çözdüm bugün de bunu düşünmeye geldi sıra.takipteyim
ah cnm bendede geliyor oduygular hatat esim ben 3istiyorum dedi daha 1tane üretemedim dedim sen.3diyorsun dedimBugün ne düşünüyorum biliyo musun? 2.yi ne zaman yapsam. Bu olursa kasım gibi olacak arada 4 5 yaş mı olsa hemen olsa arada 2 yaş filan mı olsa. Tüm sorunları çözdüm bugün de bunu düşünmeye geldi sıra.
Cok tatlısın, Allah düşündürüyor, oldu bu ay bu iş benceBugün ne düşünüyorum biliyo musun? 2.yi ne zaman yapsam. Bu olursa kasım gibi olacak arada 4 5 yaş mı olsa hemen olsa arada 2 yaş filan mı olsa. Tüm sorunları çözdüm bugün de bunu düşünmeye geldi sıra.
Ya benim de deniyeli 3 ay oluyor zaten ilk defa tedavi alıyorum klomen falan biraz daha devam edeyim diyorum ama maddiyat olmadığı için kaynanamla yaşıyorum onun sıkıntısından da olabilir. Yani bu sefer aşılama dese doktor napacaz bilmiyorum. Eşim de yok demez bulur Bi yerden ama nereye kadar. Offİstersen biraz kendi haline birak. Doktor bana her gun gel dese giderim o kadar rahatlatiyo beni bir seyler yapıyor gibi hissetmek.
Ağzın bal yesin bal bal. Sen de cok tatlısın.Cok tatlısın, Allah düşündürüyor, oldu bu ay bu iş bence
Herseyin hayrlisi napalm elden birsey gelmiyo bu ay 2 ayim baklm nolcak iki kez klomen bi kez catlma ignesi yapildi dgerlerinde hic kontrok hap kullnmdm ztn yumurta olusup gelisip catliyo ama doktorum bu ay ctlma ignesi verdi kolastralim die bklm nolck dha once yasamadgim icin tuhafima gdyo hastslikli gibu hissedyrum kndmi ilk gbligmde 10 dk kldrdim ayaklrimi birinde hic kldrmadm birindede hmn gdip yikandm ama hamile kldim gecen ay 1 er saat kldirmama ragmen olmdi iste cok ustune dusuyoruz galbabende kendı kendime bırakınca geriliyorum doktorla daha olacak gibi geliyor
Psikolojik demek ki dedim sustum şimdi pazartesiyi bekliyoeum adet olup 2. Gün geri giderim herhalde doktoraBilincalti oynuyo bzmle
nasib isteeHerseyin hayrlisi napalm elden birsey gelmiyo bu ay 2 ayim baklm nolcak iki kez klomen bi kez catlma ignesi yapildi dgerlerinde hic kontrok hap kullnmdm ztn yumurta olusup gelisip catliyo ama doktorum bu ay ctlma ignesi verdi kolastralim die bklm nolck dha once yasamadgim icin tuhafima gdyo hastslikli gibu hissedyrum kndmi ilk gbligmde 10 dk kldrdim ayaklrimi birinde hic kldrmadm birindede hmn gdip yikandm ama hamile kldim gecen ay 1 er saat kldirmama ragmen olmdi iste cok ustune dusuyoruz galba
Kendi evinize geçme ihtimaliniz var mi böyle mi devam edeceksiniz. Ben de 6 aya kadar buyukler yok ama 2 gorumceyle, 1 yila kadar da 1 gorumceyle yasamak zorunda kaldim. O işler zor oluyor kalabalık evde bu bile etkiliyordur canım.Ya benim de deniyeli 3 ay oluyor zaten ilk defa tedavi alıyorum klomen falan biraz daha devam edeyim diyorum ama maddiyat olmadığı için kaynanamla yaşıyorum onun sıkıntısından da olabilir. Yani bu sefer aşılama dese doktor napacaz bilmiyorum. Eşim de yok demez bulur Bi yerden ama nereye kadar. Off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?