Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayı Hamilelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben vücudumun bana yaptığı oyunları da yumurtamın çatlamasını da herşeyi anlıyprum dün doktora gittim yumurta takibi için bakalım dedi yumurtan çatlamış mı büyüdü yumurtam ama çatlamadı dedim bakalım öyle mi dedi baktı hem sağ da hem solda birer yumurtam var biri de büyümek üzere ama çatlamamışlar dedi yine sordu nerden anladın yumurtamın büyüdüğğünü kasık batmalarımdan anladım çatlamadığını da şeffaf yoğun akıntım gelmedi ordan biliyorum dedim bana çat iğnesi verdi yarın sabah yapıcam iğnemi. O yüzden ovülasyon testi yapmıyorum vücudumu o kadar iyi çözdüm ki bu ay bir tane bile belirti aramıycam iğnedendir deyip geçicem

Ben bu aralar sürekli esniyorum hep uyumak istiyorum Bi de iştah açılması çok olmuştu normalde 1 tabak bitiremezken. Ama negatif işte

Çalışmaya devam da doktora gidesim de gelmiyor artık

ah cnm bendede geliyor oduygular hatat esim ben 3istiyorum dedi daha 1tane üretemedim dedim sen.3diyorsun dedim
1oldumu 3de olur diyor
Suan 1e raziyim yeterki saglikli hayırlı olsun

Cok tatlısın, Allah düşündürüyor, oldu bu ay bu iş bence

İstersen biraz kendi haline birak. Doktor bana her gun gel dese giderim o kadar rahatlatiyo beni bir seyler yapıyor gibi hissetmek.
Ya benim de deniyeli 3 ay oluyor zaten ilk defa tedavi alıyorum klomen falan biraz daha devam edeyim diyorum ama maddiyat olmadığı için kaynanamla yaşıyorum onun sıkıntısından da olabilir. Yani bu sefer aşılama dese doktor napacaz bilmiyorum. Eşim de yok demez bulur Bi yerden ama nereye kadar. Off

bende kendı kendime bırakınca geriliyorum doktorla daha olacak gibi geliyor
Herseyin hayrlisi napalm elden birsey gelmiyo bu ay 2 ayim baklm nolcak iki kez klomen bi kez catlma ignesi yapildi dgerlerinde hic kontrok hap kullnmdm ztn yumurta olusup gelisip catliyo ama doktorum bu ay ctlma ignesi verdi kolastralim die bklm nolck dha once yasamadgim icin tuhafima gdyo hastslikli gibu hissedyrum kndmi ilk gbligmde 10 dk kldrdim ayaklrimi birinde hic kldrmadm birindede hmn gdip yikandm ama hamile kldim gecen ay 1 er saat kldirmama ragmen olmdi iste cok ustune dusuyoruz galba

nasib istee

Kendi evinize geçme ihtimaliniz var mi böyle mi devam edeceksiniz. Ben de 6 aya kadar buyukler yok ama 2 gorumceyle, 1 yila kadar da 1 gorumceyle yasamak zorunda kaldim. O işler zor oluyor kalabalık evde bu bile etkiliyordur canım. Ve 3 ay çok çok yeni zaten tedaviye nasil basladilar ki bu kadar erken?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…