Benim doktorum 1-2ay beklemen yeterli dedi neden öyle dedi acabaBn 30 gun sonra ilk adetimi oldum ama bna sorarsan biraz bekle bn 2 dusuk yptim ilki kucuktu kurtaj olmadm ikici hamileligmle arasi 5 ay tekrar hamile kaldm onuda kayettim ve kurtaj oldum kurtajdan sonra adetim cok duzensizlesti simdi ultrasola takip edebilyom yumurtalarimi bnce sende vucudunda dinlensin sonra doktora git bide onunla konus kurtajdan sonra 6 7 ay ztn rahim kendini temizlemekle ugrasyo
valla canım evlat için nelere dayanmıyoruz ki zor oluyordu ama mecbur yapıyordum. evet en düşüğüOnun ignesi birazdaha kalin die bilyom ztn 4000 en dusugu 6000 kullananlarda var
Bnm iki gebeligimde hicbiryerim agrimadi hic midem bulanmadi sadece uyku istegim ve sik idrar problemim vardi ve tuhaf ama ilk gebelim kucukte olsa yuzum o kadar guzellesmisti o kadar puruzsuzlesmitiki anlatamm yasli kadinin birisi sen hamilesin demisti ve bn inanmamisyim kadin hakliyms herkeste ayni seyler olmuyo mide bulantısı kasik agrsi bas donmesini bildgimiz icin bilincalti bile bize oyun oynuyo bn gebeliklerimde sebepsiz uyku istym oluyodu ama normaldan dha fazla enerjik hissediyordum kndimi meselaKızlar iğnenin 16. Günü miratech erken gebelik testi yaptım sonuç negatiffffmide bulantısı iştah açılmaları kasık batmaları göğüs ağrısı hepsi boşunaymış 1 haftadır
Doktorlarin cok etkisi oluyo hasta uzerinde devlet hastanesine gitmeme ragmen iki doktorum var aramiz cok iyi doktor hasta iliskisini gectik arkadas gibiyiz artik onlarla konusunca gercekten cok rahatliyom tam kafama takiyorum illaki ama herseyin hayrlisi olsunvalla canım evlat için nelere dayanmıyoruz ki zor oluyordu ama mecbur yapıyordum. evet en düşüğü
Bak cnm bnm ilk reglm normal geldi ikincide tekrar dusuk yapiyormusum gibi pihtilar geldi cocuk bezleri falan yetmedj yani dusun doktoruma sordum bz temizlesekte olmuyo illaki rahimin kendini temizlemesi geryo hamilelik beliktilerini temzliyo vucuttan biz bir yere kdar ulasabilyoz en dogalini o kendi temzliyo kendini hamilelige uygulastrana kdar hamile kalmaman coj ii olur bnada ilk 1 2 ay dediydi sonra 5 6 daha saglikli olur dedi sagliksiz rahimle gebe kalmak cok dogru degil onuda kaybetme olasiligin var demisti saglikli olanda var ama bnce biraz bkle demistiBenim doktorum 1-2ay beklemen yeterli dedi neden öyle dedi acaba
En saglikli gebelik ruhen ve vucut olarak tamamen hazr hissettiginde olurBak cnm bnm ilk reglm normal geldi ikincide tekrar dusuk yapiyormusum gibi pihtilar geldi cocuk bezleri falan yetmedj yani dusun doktoruma sordum bz temizlesekte olmuyo illaki rahimin kendini temizlemesi geryo hamilelik beliktilerini temzliyo vucuttan biz bir yere kdar ulasabilyoz en dogalini o kendi temzliyo kendini hamilelige uygulastrana kdar hamile kalmaman coj ii olur bnada ilk 1 2 ay dediydi sonra 5 6 daha saglikli olur dedi sagliksiz rahimle gebe kalmak cok dogru degil onuda kaybetme olasiligin var demisti saglikli olanda var ama bnce biraz bkle demisti
ah cnm keskee geçende 11.güne kadar siliktiBenim testler dağıtımdaymış ben de yapacam gelir gelmez. Siliklestiği gibi koyulasir da insallah. Inşallah bu ay sana bir sürpriz olsun şuralarda göbek aticam valla.
o belittiler bende 6aydır var hele kasik ağrısı yumurtlamdan itibaren baslayan adetlesonbulanKızlar iğnenin 16. Günü miratech erken gebelik testi yaptım sonuç negatiffffmide bulantısı iştah açılmaları kasık batmaları göğüs ağrısı hepsi boşunaymış 1 haftadır
Gecermi bi hunler kizlae bnm yeni dhaah cnm keskee geçende 11.güne kadar silikti
Simdi erkenden geçiyor
Hoşgeldin. Çok yakınmış test yapsanabeni de ekleyin bat 14 şubat
anlamadımGecermi bi hunler kizlae bnm yeni dha
Bnm adet gunume dha cok geçermi günler diomanlamadım
Onlar hep oluyor maalesef iğne etkisiyle.Kızlar iğnenin 16. Günü miratech erken gebelik testi yaptım sonuç negatiffffmide bulantısı iştah açılmaları kasık batmaları göğüs ağrısı hepsi boşunaymış 1 haftadır
gecer geçerBnm adet gunume dha cok geçermi günler diom
Keske kan verseydin cnmOnlar hep oluyor maalesef iğne etkisiyle.benim de daha yarin 1 hafta olcak kasık ağrılarım filan var. Sabah basil döndü çok ilginç bir sekilde. Ama dinlemiyorum hiç onları senin için de hayırlısı buymuş demek ki. Yılmak yok calışmaya devam
Kan11. Gün vericem çok erken şu an.Keske kan verseydin cnm
Guzel haberlerle gelirsin insKan11. Gün vericem çok erken şu an.
Evd yalnus oldu k.bkma yaa se
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?