Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayı Hamilelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim doktorum 1-2ay beklemen yeterli dedi neden öyle dedi acaba

Ben de 5. Gecikme günümde regl oldum birdaha da takip etmicem hayatımda ilk kez bu kadar geciktim stres yüzünden düzgün vücudu bozdu bıraktım artık eğer bir gün hamile kalırsam o zaman yazarım cok üstünde durmayım derim

Kızlar iğnenin 16. Günü miratech erken gebelik testi yaptım sonuç negatiffff mide bulantısı iştah açılmaları kasık batmaları göğüs ağrısı hepsi boşunaymış 1 haftadır
Bnm iki gebeligimde hicbiryerim agrimadi hic midem bulanmadi sadece uyku istegim ve sik idrar problemim vardi ve tuhaf ama ilk gebelim kucukte olsa yuzum o kadar guzellesmisti o kadar puruzsuzlesmitiki anlatamm yasli kadinin birisi sen hamilesin demisti ve bn inanmamisyim kadin hakliyms herkeste ayni seyler olmuyo mide bulantısı kasik agrsi bas donmesini bildgimiz icin bilincalti bile bize oyun oynuyo bn gebeliklerimde sebepsiz uyku istym oluyodu ama normaldan dha fazla enerjik hissediyordum kndimi mesela

valla canım evlat için nelere dayanmıyoruz ki zor oluyordu ama mecbur yapıyordum. evet en düşüğü
Doktorlarin cok etkisi oluyo hasta uzerinde devlet hastanesine gitmeme ragmen iki doktorum var aramiz cok iyi doktor hasta iliskisini gectik arkadas gibiyiz artik onlarla konusunca gercekten cok rahatliyom tam kafama takiyorum illaki ama herseyin hayrlisi olsun

Benim doktorum 1-2ay beklemen yeterli dedi neden öyle dedi acaba
Bak cnm bnm ilk reglm normal geldi ikincide tekrar dusuk yapiyormusum gibi pihtilar geldi cocuk bezleri falan yetmedj yani dusun doktoruma sordum bz temizlesekte olmuyo illaki rahimin kendini temizlemesi geryo hamilelik beliktilerini temzliyo vucuttan biz bir yere kdar ulasabilyoz en dogalini o kendi temzliyo kendini hamilelige uygulastrana kdar hamile kalmaman coj ii olur bnada ilk 1 2 ay dediydi sonra 5 6 daha saglikli olur dedi sagliksiz rahimle gebe kalmak cok dogru degil onuda kaybetme olasiligin var demisti saglikli olanda var ama bnce biraz bkle demisti

En saglikli gebelik ruhen ve vucut olarak tamamen hazr hissettiginde olur

Kızlar iğnenin 16. Günü miratech erken gebelik testi yaptım sonuç negatiffff mide bulantısı iştah açılmaları kasık batmaları göğüs ağrısı hepsi boşunaymış 1 haftadır
o belittiler bende 6aydır var hele kasik ağrısı yumurtlamdan itibaren baslayan adetlesonbulan
Belirtiler hikaye

Onlar hep oluyor maalesef iğne etkisiyle. benim de daha yarin 1 hafta olcak kasık ağrılarım filan var. Sabah basil döndü çok ilginç bir sekilde. Ama dinlemiyorum hiç onları senin için de hayırlısı buymuş demek ki. Yılmak yok calışmaya devam

Keske kan verseydin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…