- 30 Kasım 2019
- 2.044
- 2.717
- 63
Oo yumurtalık çatlamadıdır benceKızlar bugün sancım var hem vajinadan hem karnımdan çok garip bir ağrı adet olacam ben galiba sat 31 Ocak tı ama erken geliyor bu sefer sanırım
Amin inşaallahaminn aminn inşallahh
bneim acimadi hep hastanede yaptirdimYa bu ovitrilleyi yaptıktan sonra çekince şırıngayı sizinde canınız yandı mı acaba kendim yaptım diye mi canımı yaktım
cnm sen hamilemisinAmin inşaallah
Bilmiyorum canım galiba hamileyimcnm sen hamilemisin
Bana doktorum nasıl yapacağımı anlattı kendim yaptım bi de tüp bebek yapan bi arkafaşım vardı o sabah akşam bu iğneyi kendi yapıyodu yanımda o yüzden kendim yaparım dedimbneim acimadi hep hastanede yaptirdim
kaç dk olduğında çektinBilmiyorum canım galiba hamileyimsabah test yaptım flaşla baktım bu şekil çıktı
cnm belirtilerin neydiBilmiyorum canım galiba hamileyimsabah test yaptım flaşla baktım bu şekil çıktı
yeni gebelik gibi duruyorBilmiyorum canım galiba hamileyimsabah test yaptım flaşla baktım bu şekil çıktı
Hadi bakalim heyecanli sürecin hayırlı olsun.Merveeeeeeeee beş dk önce çat iğnesini de yaptım 14 gün sonra yani rregli günümde inşallah hayırlı haberi verirüm size ❤
Ben hemsireye yaptirdim canim.Ya bu ovitrilleyi yaptıktan sonra çekince şırıngayı sizinde canınız yandı mı acaba kendim yaptım diye mi canımı yaktım
bu varya hic umud vermiyor cok pisBenim de aynı
5 dakika içinde çıktı bu şekilBunu
kaç dk olduğında çektin
Ya ben ilk defa duydum aldim açıkçası birinin biliyor olması çok iyi geldi.bu varya hic umud vermiyor cok pis
Asiri realist yoksa yok diyor
Bilmiyorum inşaallah hakkımda hayırlısı olsunyeni gebelik gibi duruyor
amin cnmmBilmiyorum inşaallah hakkımda hayırlısı olsun
Ben 6aydir bunu kullaniyirim birkere yaniltmadiYa ben ilk defa duydum aldim açıkçası birinin biliyor olması çok iyi geldi.
Korkma korkma basit bi işlem.Amin rahim filminden korkuyorum ama egerbebk surecini hizlandricksa varim napim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?