Vallahi çok garip bir sancı adet olacağım 2-3 güne kesinOo yumurtalık çatlamadıdır bence
genelde 6ay icinde kaliniyormsKorkma korkma basit bi işlem.
Sol ilişki gününden iki gün sonra sabah uyandığımda kahverengi lekem geldi ertesi gün sağ kasığımda ağrı rahimde ağrı başladı günden güne devam etti rahmim ağrıyordu kasılıyordu alttan sanki çekiyolar diken batıyor gibi oluyordu sonra sağ kasığımda batmalar yanmalar jilet kesiği gibi olmalar başladı sıvak bastı ayaklarımın altı ellerim içi belimin ortası yanıyordu tabi bunlarla beraber adet oldumcnm belirtilerin neydi
İnşallah yaaa çok bekletmesin bebiş biziiiigenelde 6ay icinde kaliniyorms
Inşallah sende tupler acikmiydiİnşallah yaaa çok bekletmesin bebiş biziiii
Aa çok ilginç regl olduğun halde mi oluyor bunlar.Sol ilişki gününden iki gün sonra sabah uyandığımda kahverengi lekem geldi ertesi gün sağ kasığımda ağrı rahimde ağrı başladı günden güne devam etti rahmim ağrıyordu kasılıyordu alttan sanki çekiyolar diken batıyor gibi oluyordu sonra sağ kasığımda batmalar yanmalar jilet kesiği gibi olmalar başladı sıvak bastı ayaklarımın altı ellerim içi belimin ortası yanıyordu tabi bunlarla beraber adet oldumama adetim 4.gün tamamiyle kesildi kahverengi lekem bile gelmedi ve hala sağ kasığımdaki ağrı devam ediyor kasıklarım ağrıyor sanki adet olcakmışım gibi rahmimde de arada ağrı oluyor sağ böbreğim ağrıyor kaç gündür bugünde göbek deliğimin etrafında yanma ve ağrı var nedeni ni bilemedim
butarz agrilar bende yumurtlamaan sonra oluyorSol ilişki gününden iki gün sonra sabah uyandığımda kahverengi lekem geldi ertesi gün sağ kasığımda ağrı rahimde ağrı başladı günden güne devam etti rahmim ağrıyordu kasılıyordu alttan sanki çekiyolar diken batıyor gibi oluyordu sonra sağ kasığımda batmalar yanmalar jilet kesiği gibi olmalar başladı sıvak bastı ayaklarımın altı ellerim içi belimin ortası yanıyordu tabi bunlarla beraber adet oldumama adetim 4.gün tamamiyle kesildi kahverengi lekem bile gelmedi ve hala sağ kasığımdaki ağrı devam ediyor kasıklarım ağrıyor sanki adet olcakmışım gibi rahmimde de arada ağrı oluyor sağ böbreğim ağrıyor kaç gündür bugünde göbek deliğimin etrafında yanma ve ağrı var nedeni ni bilemedim
Evet canım sorun yoktu.Inşallah sende tupler acikmiydi
Evet canım kız kardeşimde ilk hamileliğini adetten 10 gün sonra öğrendi bende bu halime şaştım kaldımAa çok ilginç regl olduğun halde mi oluyor bunlar.
tüpler aciksa cnm rahim filmi neise yariyorEvet canım sorun yoktu.
Vay be demek ki adet olunca da şüphemiz geçmeyecek. Geç yumurtlama falan mı acaba senin?Evet canım kız kardeşimde ilk hamileliğini adetten 10 gün sonra öğrendi bende bu halime şaştım kaldım
Valla bende anlamadım niye böyle oluyor göbek deliğimin çevresinde yanma ağrı var aşağıya kasıklarıma vuruyorbutarz agrilar bende yumurtlamaan sonra oluyor
Böyle mesajlar göndermiyoruz evrene.Vallahi çok garip bir sancı adet olacağım 2-3 güne kesin
Bende öyle düşünüyorum 3 haftam oldu eğer döllenme olduysa sabah test yaptım o şekil çıktıVay be demek ki adet olunca da şüphemiz geçmeyecek. Geç yumurtlama falan mı acaba senin?
Açık olduğundam emin olunuyor. Rahatlıyosun.tüpler aciksa cnm rahim filmi neise yariyor
Bnm ilk denememdi bir kac gun once yaptim doktor igneyi yazdi acilde yaparlar dedi ertsi gunu gittim acile hemsire nerden ypiliyo dedi genelde gobekten ama koldan bacaktan da oluyo ama deri alti oldugu icin morarma olabilir bn gobekten istyom dedm bn bu igneyi sana yapamam hele gobekten hic yapamam dedi ver bn yapayim dedm aldim igneyi elinden nasil yapcan daha once kullamdin mi dedi kullanmadim ama enox kan sulandirici kullandm kndim yaptim hep dedim verdi elime igneyi bn tarif ettim hem ignemi yaptim hemsire bna baktiYa bu ovitrilleyi yaptıktan sonra çekince şırıngayı sizinde canınız yandı mı acaba kendim yaptım diye mi canımı yaktım
Şöyleymiş hem bi sorun var mı yok mu görmek için hem de ufak da olsa yapışıklık, tıkanma vs o verdikleri ilaç temizliyormuş. Daha bir hazır hale geliyor yani rahim. Ben geçen sene miyom ameliyatı olmuştum hem ondan sonra da rahim ne halde bakalım istedi doktorum.tüpler aciksa cnm rahim filmi neise yariyor
ben 6aydir cekiurim gebelik yok kasik ağrısından oluyorum ozlelikle solkasikValla bende anlamadım niye böyle oluyor göbek deliğimin çevresinde yanma ağrı var aşağıya kasıklarıma vuruyor
Of benim de kasıklarda bir hareket var insallah gebeliktir. Dinlemicem kendimi diyorum ama dinlenmeyecek gibi değil.Valla bende anlamadım niye böyle oluyor göbek deliğimin çevresinde yanma ağrı var aşağıya kasıklarıma vuruyor
hmm evt genelde cokgebe kalanvar filmden sonra darisi basimizaŞöyleymiş hem bi sorun var mı yok mu görmek için hem de ufak da olsa yapışıklık, tıkanma vs o verdikleri ilaç temizliyormuş. Daha bir hazır hale geliyor yani rahim. Ben geçen sene miyom ameliyatı olmuştum hem ondan sonra da rahim ne halde bakalım istedi doktorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?