Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayı Hamilelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
cnm belirtilerin neydi
Sol ilişki gününden iki gün sonra sabah uyandığımda kahverengi lekem geldi ertesi gün sağ kasığımda ağrı rahimde ağrı başladı günden güne devam etti rahmim ağrıyordu kasılıyordu alttan sanki çekiyolar diken batıyor gibi oluyordu sonra sağ kasığımda batmalar yanmalar jilet kesiği gibi olmalar başladı sıvak bastı ayaklarımın altı ellerim içi belimin ortası yanıyordu tabi bunlarla beraber adet oldum ama adetim 4.gün tamamiyle kesildi kahverengi lekem bile gelmedi ve hala sağ kasığımdaki ağrı devam ediyor kasıklarım ağrıyor sanki adet olcakmışım gibi rahmimde de arada ağrı oluyor sağ böbreğim ağrıyor kaç gündür bugünde göbek deliğimin etrafında yanma ve ağrı var nedeni ni bilemedim

Aa çok ilginç regl olduğun halde mi oluyor bunlar.

butarz agrilar bende yumurtlamaan sonra oluyor

Ya bu ovitrilleyi yaptıktan sonra çekince şırıngayı sizinde canınız yandı mı acaba kendim yaptım diye mi canımı yaktım
Bnm ilk denememdi bir kac gun once yaptim doktor igneyi yazdi acilde yaparlar dedi ertsi gunu gittim acile hemsire nerden ypiliyo dedi genelde gobekten ama koldan bacaktan da oluyo ama deri alti oldugu icin morarma olabilir bn gobekten istyom dedm bn bu igneyi sana yapamam hele gobekten hic yapamam dedi ver bn yapayim dedm aldim igneyi elinden nasil yapcan daha once kullamdin mi dedi kullanmadim ama enox kan sulandirici kullandm kndim yaptim hep dedim verdi elime igneyi bn tarif ettim hem ignemi yaptim hemsire bna bakti her neyse kendini kastiysan acir ama bnm hic acimadi mesela enox 2karisimli igne oldugu icin o bi 10 dk aciyo kizariyo falan ona alisinca ovitrella bna hic geldi guya hastanede hemsire ypcakti yine bn yaptim

tüpler aciksa cnm rahim filmi neise yariyor
Şöyleymiş hem bi sorun var mı yok mu görmek için hem de ufak da olsa yapışıklık, tıkanma vs o verdikleri ilaç temizliyormuş. Daha bir hazır hale geliyor yani rahim. Ben geçen sene miyom ameliyatı olmuştum hem ondan sonra da rahim ne halde bakalım istedi doktorum.

Valla bende anlamadım niye böyle oluyor göbek deliğimin çevresinde yanma ağrı var aşağıya kasıklarıma vuruyor
ben 6aydir cekiurim gebelik yok kasik ağrısından oluyorum ozlelikle solkasik
Doktorbana rahim baski yapıyordur dedi
Bakalim rahim filminde cikar

Valla bende anlamadım niye böyle oluyor göbek deliğimin çevresinde yanma ağrı var aşağıya kasıklarıma vuruyor
Of benim de kasıklarda bir hareket var insallah gebeliktir. Dinlemicem kendimi diyorum ama dinlenmeyecek gibi değil.

hmm evt genelde cokgebe kalanvar filmden sonra darisi basimiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…