Hayırlı olsun canım valla ne güzel olmuşBende öyle düşünüyorum 3 haftam oldu eğer döllenme olduysa sabah test yaptım o şekil çıktı
Amaozamn sikinti yok gebelik olmazsa yine diye korki basliyorAçık olduğundam emin olunuyor. Rahatlıyosun.
Pozitif gibi duruyor gerçekten ama fotoğrafın ışığı ile alakalı olabilir mi bakınca görünüyor mu sadece fotoğraftan mı görünüyor5 dakika içinde çıktı bu şekil
Ya başlamıyor başlamıyor.Amaozamn sikinti yok gebelik olmazsa yine diye korki basliyor
Canım bir de flaşsız pencerenin önünde atsanaBende öyle düşünüyorum 3 haftam oldu eğer döllenme olduysa sabah test yaptım o şekil çıktı
ben varya hem sorun olmasin istiyorum sonrada sorunyoksa yine aynisekil devam eder diye korkuyorum birton düşünce var beynimdeYa başlamıyor başlamıyor.
Kızıyorum artık sana ben deben varya hem sorun olmasin istiyorum sonrada sorunyoksa yine aynisekil devam eder diye korkuyorum birton düşünce var beynimde
Rabbim yardımcınız olsun hakkınızda hayırlısı olsun inşaallahben 6aydir cekiurim gebelik yok kasik ağrısından oluyorum ozlelikle solkasik
Doktorbana rahim baski yapıyordur dedi
Bakalim rahim filminde cikar
bende kizyorumda sistem ayniya donecek diye korkuyorumKızıyorum artık sana ben de
Sonra da derler ki sitiristin izik diriciksinAma adet olduktan sonra da şüphelerin geçmemesi fenaymış ya hep şüpheyle mi yaşıcaz biz
Galiba durum öyle gösteriyorAma adet olduktan sonra da şüphelerin geçmemesi fenaymış ya hep şüpheyle mi yaşıcaz biz
Amin hepimizinRabbim yardımcınız olsun hakkınızda hayırlısı olsun inşaallah
ben onubunu bilmem cocuk kesinlikle annenin hakkiKızıyorum artık sana ben de
Bakınca hafif silik çizgi var geçen yaptım böyle olmamıştıPozitif gibi duruyor gerçekten ama fotoğrafın ışığı ile alakalı olabilir mi bakınca görünüyor mu sadece fotoğraftan mı görünüyor
Heee tabii uzak duralım pofffSonra da derler ki sitiristin izik diriciksin
Pencerenin önünde bu şekil çekebildim olmuş inşaallahCanım bir de flaşsız pencerenin önünde atsana
Var vallaPencerenin önünde bu şekil çekebildim olmuş inşaallahyakından daha belli ama
Vallamı yaVar valla
Görünüyo canım çok hafif. Ama çok yeni sanırım. Sen yarın da başka bi markayla testi tekrarla ya da kan verVallamı yasabahtan beri bi tuhafım heyecandan yemek bile yiyemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?