- 29 Ocak 2020
- 735
- 429
- 18
Çarşamba zaten kasıklarımdaki ağrı için kadın doktoruna gitcem canım o zaman anca kan veririmGörünüyo canım çok hafif. Ama çok yeni sanırım. Sen yarın da başka bi markayla testi tekrarla ya da kan ver
2.fotoda gorebildim ben de fotografta daha silik çıkıyo biliyorum.Pencerenin önünde bu şekil çekebildim olmuş inşaallahyakından daha belli ama
Evet ya sence varmıdır2.fotoda gorebildim ben de fotografta daha silik çıkıyo biliyorum.
Fazla silik geldi banaEvet ya sence varmıdır
Ama inşallah vardırEvet ya sence varmıdır
Allah razı olsun çiçeğimHadi bakalim heyecanli sürecin hayırlı olsun.
Bence kana gitmelisin var gibi gözüküyo5 dakika içinde çıktı bu şekil
Yumurtalıklarda çatladığında ağrı sızı batma oluyo haberin olsunVallahi çok garip bir sancı adet olacağım 2-3 güne kesin
Ahahahha benim yaptığım tarafta ağrım var valla sol taraftaki yumurtam daha büyük olduğu için sol tarafıma yaptımBnm ilk denememdi bir kac gun once yaptim doktor igneyi yazdi acilde yaparlar dedi ertsi gunu gittim acile hemsire nerden ypiliyo dedi genelde gobekten ama koldan bacaktan da oluyo ama deri alti oldugu icin morarma olabilir bn gobekten istyom dedm bn bu igneyi sana yapamam hele gobekten hic yapamam dedi ver bn yapayim dedm aldim igneyi elinden nasil yapcan daha once kullamdin mi dedi kullanmadim ama enox kan sulandirici kullandm kndim yaptim hep dedim verdi elime igneyi bn tarif ettim hem ignemi yaptim hemsire bna baktiher neyse kendini kastiysan acir ama bnm hic acimadi mesela enox 2karisimli igne oldugu icin o bi 10 dk aciyo kizariyo falan ona alisinca ovitrella bna hic geldi guya hastanede hemsire ypcakti yine bn yaptim
Rahij filmi nasil cekiliyor ilac gibi birsey mi veriliyo rahime daha once cok zor oldgunu duymustum sadeceOf benim de kasıklarda bir hareket var insallah gebeliktir. Dinlemicem kendimi diyorum ama dinlenmeyecek gibi değil.
Evet ilaç verilip görüntüleme yapılıyor. Ben böyle biliyorum ama ben de hiç çektirmedim.Rahij filmi nasil cekiliyor ilac gibi birsey mi veriliyo rahime daha once cok zor oldgunu duymustum sadece
Bnmde buyuk cnm bnm yumurtladigim ancak ultrasonda belli oluyo 2 dusugun agrisini acisini cektikten sonra gerisi hic agriymis gibi gelmiyoAhahahha benim yaptığım tarafta ağrım var valla sol taraftaki yumurtam daha büyük olduğu için sol tarafıma yaptım
Bnm de cekilmedi 2 dogal gebelik oldgu icin bna yapmiyorlarms ztnEvet ilaç verilip görüntüleme yapılıyor. Ben böyle biliyorum ama ben de hiç çektirmedim.
Doğal gebeliği olanlara gerek yok muymuşBnm de cekilmedi 2 dogal gebelik oldgu icin bna yapmiyorlarms ztn
Yani yok mu diyosunFazla silik geldi bana
Çarşambaya kadar sabretmem lazımBence kana gitmelisin var gibi gözüküyo
Yok canım niye kırılim ki nasip işi rabbim ne derse o olurAma inşallah vardırkırmak istemem ama biri olumsuz yorum yapacaksa o ben olayım
Ben de ultrasondan baktırdım sağ ve solda vardı birer tane aama soldaki daha büyüktüBnmde buyuk cnm bnm yumurtladigim ancak ultrasonda belli oluyo 2 dusugun agrisini acisini cektikten sonra gerisi hic agriymis gibi gelmiyo
bence var ama yeni.cunku silik cikmazdi
Yok canım niye kırılim ki nasip işi rabbim ne derse o olurneden öyle dedin ki canım
O zaman her gün sabah test yap deneÇarşambaya kadar sabretmem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?