- 17 Aralık 2019
- 1.366
- 1.158
- 53
- 28
Doğal gebeliği olanlara gerek yok muymuş
[/Qztn gebe kalabilyon cnm o tupleri tikali olup gebe kalamayanlara die bilyom
Ben 10 lu laboquick kargo bedava gitti gidiyordan 22 liraya aldımYok ya pahalı değil bu yaptığım testi eşim 3.5 tlye almış
elhamdülillah rabbim büyük ALLAHIN izniyle bişey olmicak inşaallahCnm hiç öyle düşünme pozitif düşün pozitif olsun herşey hiç bişey olmaz Allah'ın izniyle
İyi almışın canım bakim eşim almassa netten şipariş etcemBen 10 lu laboquick kargo bedava gitti gidiyordan 22 liraya aldım
Hahahah tamamİyi almışın canım bakim eşim almassa netten şipariş etcem
Bnde ayni ama bnm sag daha buyukBen de ultrasondan baktırdım sağ ve solda vardı birer tane aama soldaki daha büyüktü
Bnde ayni ama bnm sag daha buyuk
Ben daha bu sabah yaptım bişeyin farkında değilim canımKizlar catlama ignesi hepinizde siskinlik yapti mi
Bnmde yeni ama bugun ilk defa bu kdar karnimda sislik olustu patlayacak davul gibiyimBen daha bu sabah yaptım bişeyin farkında değilim canım
Kuzum ben belki kendimin farkında değilim benim iğne yaptığım yerde hafif bi ağrı var sadeceBnmde yeni ama bugun ilk defa bu kdar karnimda sislik olustu patlayacak davul gibiyim
Evet canım bende yaptı,gaz ve şişkinlik.Kizlar catlama ignesi hepinizde siskinlik yapti mi
Bende karin ağrısı yaptı iliski verdigi saatten biraz once basladi ertesi gun de biraz surdu.Kizlar catlama ignesi hepinizde siskinlik yapti mi
Regl ne zamandı canım. Biz her ay böyle bi baslıkta toplanmayı düşünüyoruz güzel sonuçlar alana kadar. Yilmak yokŞubat ayı hamilelik planladık ama test yapınca koca bi tek çizgiyle merhabalaştık maalesef
Yarın regl şaşmaz sabahtan gelir. İnşallah önümüzdeki aylara nasip dicezRegl ne zamandı canım. Biz her ay böyle bi baslıkta toplanmayı düşünüyoruz güzel sonuçlar alana kadar. Yilmak yok
Hayirlısıyla en doğru zamanda gelsin bebiş insallahYarın regl şaşmaz sabahtan gelir. İnşallah önümüzdeki aylara nasip dicez
İnşallah hepimiz için hayırlı zamanda nasip etsin RabbimHayirlısıyla en doğru zamanda gelsin bebiş insallah
Bu hayalet çizgileri ben göremiyorum ya.Kızlar sabah yaptığım test 5 dk sonra bu şekilde olmuş 2. Bi çizgi var ama çok silik görebiliyormusunuz , bugün adet günüm bu arada ne diyorsunuz
Çizgi göremedim ama inşallah vardırKızlar sabah yaptığım test 5 dk sonra bu şekilde olmuş 2. Bi çizgi var ama çok silik görebiliyormusunuz , bugün adet günüm bu arada ne diyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?