- 29 Ocak 2020
- 735
- 429
- 18
ALLAH korusun inşaallahbence var ama yeni.cunku silik cikmazdi
Silik demek yeni kana karışmış
İnşalalh hayırla sonuclanir
Bazen duusk vs olabiliyor
Eşime test al dedim almam dedi bu ay kaç tane test yaptın bişey yok kafayı yedin dediO zaman her gün sabah test yap dene
daha yeni saglikli olur inşalalhALLAH korusun inşaallahbenim daha üç haftalık eğer varsa
Aynı saatlerde ayni sekilde mi yapmistin testi? Yeni yumurtlayacaksin gibi duruyor12 sinde yumurta oluşmuş dıye dusundum 13 ünde de cıft cızgıydı. Bugun T daha koyu. Sizce bugun mu oluşmuş yumurtlama yoksa 12 sınden berı mı ben anlayamadım bu işi :)
Evet hepsi aynı saatlerde . Benle oyun oynuyor yorulduk yahuAynı saatlerde ayni sekilde mi yapmistin testi? Yeni yumurtlayacaksin gibi duruyor
Cnm bende ilk hamileligimde öyle oldum 3gun bildgin adet oldum bı hafta sonra öğrendim hamileymisimEvet canım kız kardeşimde ilk hamileliğini adetten 10 gün sonra öğrendi bende bu halime şaştım kaldım
Ne bileyim yanlış anlaşılmak istemedim.
Yok canım niye kırılim ki nasip işi rabbim ne derse o olurneden öyle dedin ki canım
İnternetten sipariş versene eczanede çok pahalıEşime test al dedim almam dedi bu ay kaç tane test yaptın bişey yok kafayı yedin dedi
Estafullah ne yanlışıNe bileyim yanlış anlaşılmak istemedim.
Yok ya pahalı değil bu yaptığım testi eşim 3.5 tlye almışİnternetten sipariş versene eczanede çok pahalı
Kiz ben 10 taneyi 14 tlye aldım o yüzden her gün yapıyorum.Yok ya pahalı değil bu yaptığım testi eşim 3.5 tlye almış
Evet canım benim yengem 4 ay kaynanam 3 ay adet görmüş ilk hamileliklerinde kız kardeşim de aynı ilk hamileliğinde adet gördü 10 gün sonra hamile olduğunu öğrendiCnm bende ilk hamileligimde öyle oldum 3gun bildgin adet oldum bı hafta sonra öğrendim hamileymisimanlamdm bnde ama üstüne görme diyorlar genelde bazilari hamileliği boyunca regl bile oluyor düşünme normal yani hayırlı olsun bu arada sağlıklı bir şekilde doğsun ins
Valla canım bana kalsa bende her gün her saat başı alcam eşim bıktı almam diyorKiz ben 10 taneyi 14 tlye aldım o yüzden her gün yapıyorum.
Cnm hiç öyle düşünme pozitif düşün pozitif olsun herşey hiç bişey olmaz Allah'ın izniyleEvet canım benim yengem 4 ay kaynanam 3 ay adet görmüş ilk hamileliklerinde kız kardeşim de aynı ilk hamileliğinde adet gördü 10 gün sonra hamile olduğunu öğrendiamin inşaallah silik çıkınca düşük tehlikesi var diyorlar
HoşgeldinBenim de bat 20 şubat inşallah hamileyimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?