Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayı Hamilelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
12 sinde yumurta oluşmuş dıye dusundum 13 ünde de cıft cızgıydı. Bugun T daha koyu. Sizce bugun mu oluşmuş yumurtlama yoksa 12 sınden berı mı ben anlayamadım bu işi :)

Eklentiler

• 04F2CD08-0E33-4026-8958-BDE34897A530.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 27
12 sinde yumurta oluşmuş dıye dusundum 13 ünde de cıft cızgıydı. Bugun T daha koyu. Sizce bugun mu oluşmuş yumurtlama yoksa 12 sınden berı mı ben anlayamadım bu işi :)
Aynı saatlerde ayni sekilde mi yapmistin testi? Yeni yumurtlayacaksin gibi duruyor

Evet canım kız kardeşimde ilk hamileliğini adetten 10 gün sonra öğrendi bende bu halime şaştım kaldım
Cnm bende ilk hamileligimde öyle oldum 3gun bildgin adet oldum bı hafta sonra öğrendim hamileymisim anlamdm bnde ama üstüne görme diyorlar genelde bazilari hamileliği boyunca regl bile oluyor düşünme normal yani hayırlı olsun bu arada sağlıklı bir şekilde doğsun ins

Evet canım benim yengem 4 ay kaynanam 3 ay adet görmüş ilk hamileliklerinde kız kardeşim de aynı ilk hamileliğinde adet gördü 10 gün sonra hamile olduğunu öğrendi amin inşaallah silik çıkınca düşük tehlikesi var diyorlar

Cnm hiç öyle düşünme pozitif düşün pozitif olsun herşey hiç bişey olmaz Allah'ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…