Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayı Hamilelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok silik ama eşimle ikimiz başındayız bi çizgi var ama hiç umutlanmak istemiyorum ilk kez böyle bişey oldu yarın sabah tekrarlayacağım bakalım

Kızlar sabah yaptığım test 5 dk sonra bu şekilde olmuş 2. Bi çizgi var ama çok silik görebiliyormusunuz , bugün adet günüm bu arada ne diyorsunuz
Bende hayalet bi çizgi görüyorum cnm inş vardır

İnşallah canım ya doktorum da üstüne basa basa 16-18 Şubat gibi yap testi dedi dayanamadım yarın sabah tekrarlayacağım bakalım
Pazartesyi bekle cnm bekleyebilirsin demesi zor biliyrm ama bekle hemde garanti olur inş vardır kuzum.ama var gibi bana öyle geldi hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah

Çok silik ama eşimle ikimiz başındayız bi çizgi var ama hiç umutlanmak istemiyorum ilk kez böyle bişey oldu yarın sabah tekrarlayacağım bakalım
Bence de tekrarla canım insallah koyulaşır.

Keşke şu gebelik belirtisi sayılan kasık ağrısıni biri tarif edebilse biz de anlayabilsek. İçerde bir şeyler oluyor ama n'oluyor yani.
Adet günü yaklastiginda basliyor o kasik agrisi. Hani adet olursunuz ilk günler cok agriniz olur, cok kanamaniz olur, rahim kasılır ya ondan biraz daha fazla bir agri ve gunde bir kac defa geliyor 5 dk surup geciyor. Yani benim oyle olmustu. Gecen aydan hatirliyorum sizi, naptiniz ne zaman bat? Insallah bu ay olur sizin de bebek :)

Pik i yakalamak üzereyim sanki nasip inşaAllah ya

Eklentiler

• BA0EB65B-CB8A-450A-BEF8-696017F471D8.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 20
Her yere yazıyorum evet hatırlayabilirsin canım. Ben çatlatma iğnesi oldum 7sinde 1 hafta oldu. Ve hiç bir zaman reglleri ağrılı geçen biri olamadım. Bu ilaçlar bende bir takım yan etkiler yaptılar hiç bilmediğim şeyler olduğundan, heyecan yapmadan duramıyorum. Yani sen güzel tarif etmişsin teşekkür ederim ama regl ağrısı bilmediğimden anlayamıyorum. sızı gibi sanki genel olarak kasıklarda bir ağrı var. Solda bi noktada daha belirgin bir şey var mesela. Bu kadar detaylı olması hakikaten can sıkıcı belirti aramamaya calışıyorum kendi haline bırakayım diyorum olmuyor.

İğne yapılan arkadaşlar herkese hayrli olsun tez zamanda kucağınızi doldursun Rabbım,

Keşke şu gebelik belirtisi sayılan kasık ağrısıni biri tarif edebilse biz de anlayabilsek. İçerde bir şeyler oluyor ama n'oluyor yani.
Mervecim bu kadar belirtileri dusunme bitanem kendi haline birak herkesinki bir olmaz benim bir kere kasik agrim oldu digerlerini hic hamilelige yormadim canm usuttum dedm gectm cnku biz kadinlarin kasiklarinda normal zamanda bile agri oluyorr. Sen guzel dusun hep hamileyim insallah diye dusun orda oldugunu dusun bebeginin gercek olcak insallah:)

Balımcım benim olmaz ki kasık ağrım hic reglde bile. O yüzden sakin kalınca geliyorlar bana kendimi hamile ilan ettim bile canım. inşallah ki netleştiricem bunu az kaldı.

Kızlar bugün benim iğneden sonra 4. günüm, ilk gün hiç ağrı sızı olmadı ertesi günü yumurtamın çatlayacağını hissettim hafif bir sızı başladı. İlişkiden 4-5 saat sonra da yoğun ve hafif kanlı gibi bir akıntı geldi çatlama akıntısı olarak düşündüm. O günden sonra kasıklarımda sürekli bir şişlik ve sızı hissediyorum. Özellikle tuvalete sıkıştığımda kasıklarım acayip ağrıyor. Bir de afedersiniz ıkınma hissi gelir ya o zaman da kasık ağrısından duramıyorum resmen. Normalde yumurtlama günüm geçtikten sonra hiç ağrım sızım kalmaz adet gününe kadar ama her gün hissettiğim farklı belirtiler oluyor şuan. Ümitleniyorum git gide testlerimi de sipariş verdim olduğu yerde duruyor daha gelemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…