Bende hayalet bi çizgi görüyorum cnm inş vardırKızlar sabah yaptığım test 5 dk sonra bu şekilde olmuş 2. Bi çizgi var ama çok silik görebiliyormusunuz , bugün adet günüm bu arada ne diyorsunuz
İnşallah canım ya doktorum da üstüne basa basa 16-18 Şubat gibi yap testi dedi dayanamadımBende hayalet bi çizgi görüyorum cnm inş vardır
Hoş buldumHoşgeldin
Pazartesyi bekle cnm bekleyebilirsin demesi zor biliyrm ama bekle hemde garanti olur inş vardır kuzum.ama var gibi bana öyle geldi hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallahİnşallah canım ya doktorum da üstüne basa basa 16-18 Şubat gibi yap testi dedi dayanamadımyarın sabah tekrarlayacağım bakalım
Bunda ben de göremedimKızlar sabah yaptığım test 5 dk sonra bu şekilde olmuş 2. Bi çizgi var ama çok silik görebiliyormusunuz , bugün adet günüm bu arada ne diyorsunuz
Bence de tekrarla canım insallah koyulaşır.Çok silik ama eşimle ikimiz başındayız bi çizgi var ama hiç umutlanmak istemiyorum ilk kez böyle bişey oldu yarın sabah tekrarlayacağım bakalım
Ben de hafif bir çizgi gördüm sabah ilk idrarla yaptiginizda daha net cikar varsa :) insallah vardirİnşallah canım ya doktorum da üstüne basa basa 16-18 Şubat gibi yap testi dedi dayanamadımyarın sabah tekrarlayacağım bakalım
Bende gördüm arkadaslarin dedigi gibi sabah yaparsaniz iyi olurİnşallah canım ya doktorum da üstüne basa basa 16-18 Şubat gibi yap testi dedi dayanamadımyarın sabah tekrarlayacağım bakalım
Adet günü yaklastiginda basliyor o kasik agrisi. Hani adet olursunuz ilk günler cok agriniz olur, cok kanamaniz olur, rahim kasılır ya ondan biraz daha fazla bir agri ve gunde bir kac defa geliyor 5 dk surup geciyor. Yani benim oyle olmustu. Gecen aydan hatirliyorum sizi, naptiniz ne zaman bat? Insallah bu ay olur sizin de bebek :)Keşke şu gebelik belirtisi sayılan kasık ağrısıni biri tarif edebilse biz de anlayabilsek. İçerde bir şeyler oluyor ama n'oluyor yani.
Her yere yazıyorum evet hatırlayabilirsin canım.Adet günü yaklastiginda basliyor o kasik agrisi. Hani adet olursunuz ilk günler cok agriniz olur, cok kanamaniz olur, rahim kasılır ya ondan biraz daha fazla bir agri ve gunde bir kac defa geliyor 5 dk surup geciyor. Yani benim oyle olmustu. Gecen aydan hatirliyorum sizi, naptiniz ne zaman bat? Insallah bu ay olur sizin de bebek :)
Mervecim bu kadar belirtileri dusunme bitanem kendi haline birak herkesinki bir olmaz benim bir kere kasik agrim oldu digerlerini hic hamilelige yormadim canm usuttum dedm gectm cnku biz kadinlarin kasiklarinda normal zamanda bile agri oluyorr. Sen guzel dusun hep hamileyim insallah diye dusun orda oldugunu dusun bebeginin gercek olcak insallah:)Keşke şu gebelik belirtisi sayılan kasık ağrısıni biri tarif edebilse biz de anlayabilsek. İçerde bir şeyler oluyor ama n'oluyor yani.
Allah büyüktür canmPik i yakalamak üzereyim sankinasip inşaAllah ya
Baska bir belirti var mi vucudunda farklilik hissettiginKeşke şu gebelik belirtisi sayılan kasık ağrısıni biri tarif edebilse biz de anlayabilsek. İçerde bir şeyler oluyor ama n'oluyor yani.
Balımcım benim olmaz ki kasık ağrım hic reglde bile. O yüzden sakin kalınca geliyorlar banaMervecim bu kadar belirtileri dusunme bitanem kendi haline birak herkesinki bir olmaz benim bir kere kasik agrim oldu digerlerini hic hamilelige yormadim canm usuttum dedm gectm cnku biz kadinlarin kasiklarinda normal zamanda bile agri oluyorr. Sen guzel dusun hep hamileyim insallah diye dusun orda oldugunu dusun bebeginin gercek olcak insallah:)
Baş dönmesi var o geçen ay da vardı onu kesin iğne yapıyor onu takip etmiyorum bu yüzden.Baska bir belirti var mi vucudunda farklilik hissettigin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?