Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayı Hamilelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aslında suan bile yapmak istiyorum çok merak ediyorum bazen dürtülüyorum yani gidip yapiyim ama suan cok erken biliyorum napsamm yaa
Bir sey çıkmaz ki canım. Döllenme okdu yerleşti demen için minimum 1 hafta geçmesi lazim. ondan sonra hormon yukselmeye baslayacak da idrara yansıyacak da ooo.

Guzel dualarinla hoş geldin canım. Ekliyorum. Sen ne zamandir istiyorsun bebis neler yaptin anlat bize istersen.
Hosbuldum canim benim Teşekkür ederim. 10 aydir ıstiyorum canim ama Nasip olmadi işte.. Zamani var demek ki diye bekleyisteyim.. Rabbim tüm isteyen herkese hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin ❤ neler yaptim Ağustostan beri araştırıyorum birseyler deniyorum kendimce.. Baslangic olarak soğan kürünu yapmıştim sonra 3 ay boyunca hayit tohumunu testere disli aslan pencesini ictim. Tabi gecen ay ocakta artik neden diyerek hormon tahlili yaptirdim Elhamdülillah iyi sonra tüm kan verdim vitaminlerime baktirmak amacli suan son 2 igne toplamda 5 ignelik 2 hafta süreli B12 iğnesi vuruluyorum sinira yakin yani dususe olunca doktor yazdi ayrica folik asite basladim Ocakta.. ayrica Ekim den beri de ovulasyon takibi yapiyorum ve bu ay artik gercekten asiri stres altinda olduğumun idrakini etmis bulunuyorum. Doktor da söyledi stres yapma olacagi varsada olmaz mesgalen olsun düşünme diye ama iste insan çevreden sonra kafaya takan biriysen birde zor stresten kacamiyorsun. Ayrica Nisan da 1 sene olacak işte Rabbim den isteğim hepimize tez zamanda sağlıkla hayırlı evlat sahibi olmayı nasip etsin❤ bu ay artik tevekkülle Rabbim'e sığınıp bekleyeceğim çünkü ne kadar birseyler yaptıkça kafama iyice kazidigimi ve zorlasiyortiriyormusum gibi düşünüyorum artik o yüzden Dua ile tevekkülle, sabırla stres yapmadan beklemeyi istiyorum belki kendiliğinden gelir aklimda olmadigi an diye düşünüyorum. Öyle olur umarım

İşte bende öyle ağrı var ama bugün test yaptım çıkmadı. Sizds ne gibi belirtiler olmuştu başka peki? Göğüslerinizde farklılık var mıydı? Bir de kaçıncı günü öğrendiniz? Çok soru sordum kusura bakmayın sağlıklıa kucağınıza alın inşallah bebeğinizi de

Bu arada yaptiklarim sadece o kadar değil canım benim bal tarcin çörek otu kürüde yaptım. Sonra clife kullandim ama iste Nasip hersey..
Sen çok fazla ortaya karışık yapmışsın canım. Onca şey de ister istemez beklentiye ve strese sokar. B12 isini halletmen iyi olmus o herseye sikinti oluyor.ben de stres yapiyorum ondan olmadi simdiye kadar. Ama Allah bir hayal kırıklığı vermezse bu ay benle olduğuna çok inanıyorum. Görmüşsündür belki her yere yazıyorum. Klomenle 3. Ayım. 2. Kez çatlatma iğnesi oldum iğneler de bi ton hamilelik hormonu vs. barındırdığından bir sürü belirti yasıyorum stres son bulamıyo maalesef.

Göğüslerim şişip acimaya baslamisti ama adetten once de hep olurdu :) aslinda hic belirti vermedi planli oldugu icin erken ogrendim, yumurtladigim gunden 10 gun sonra cok silik cizgiyle yani adetten 4 gün once. Goguslerimin acisi ve şişligi gunden gune kesilmeden artti. Adet olcagim zaman kesilirdi. Tek fark bu oldu. Tesekkur ederim Allah size de nasip eder insallah saglikli bir bebis :)

Hepsini ayri zaman diliminde yaptım tabiki ama iste insan bu durumda herseye bir umut diyerek inancla şifa olsun diye niyet edince benim gibi uyguluyor ve dediğin gibi aynen stres altina kendimi iyice itekledigimi fark ettim. Rabbim hepimize hayırlısiyla sağlıkla nasip etsin canim benim❤ Rabbim seninde çabalarını boşa gidermeyecektir ve mucizeni en kisa zamanda sanada nasip etsin canim ❤ inandığın gibi güzel sonuçlar alasin insaAllah canim benim Rabbim yüzünü hayirlisiyla güldürsün insaAllah peki ne zaman gebe testi yapacaksın canim

Su an çok erken ama ben her gün yapıp atıyorum buraya iğne etkisiyle 2. Çizgi silik cıkıyor ben de onu takip ediyorum kaybolacak mı? Koyulaşacak mı? Yarın tekrar yapıp atıcam mesela

Allah insallah en dogru zamanda en hayırli evladı nasip etsin. Sabır imtahımizsa eyvallah. Ki ben o kadar aşırı sabırsızımdir ki Allah senin de yüzünü güldürsün canım

Benimde göğüslerim şişiyor aynen adet olacağım zaman ve ağrı oluyor. Bugün sanki ağrısı geçti gibi zaten göğüslerde ağrı geçmezse kesin belirti heralde:) sanırım ben olacağım ondan azaldı ağrısı. Amin aminnn inşallah sağlıkla hayırlısı ile :)

Su an çok erken ama ben her gün yapıp atıyorum buraya iğne etkisiyle 2. Çizgi silik cıkıyor ben de onu takip ediyorum kaybolacak mı? Koyulaşacak mı? Yarın tekrar yapıp atıcam mesela
Anlıyorum canim vücudunu stres altina sokuyorsa bence yapma elinden geleni yapmissin akisina birak yinede kendin bilirsin. Benim arkadasim da eylülde catlama iğnesiyle hamile kalmisti artik oda hani insan bi yerden sonra tikanir o durumdaydi o yüzden akisina birakmisti ki ve yerlesme kanamasi ile bebisi buradayim dedi gebe testi yaptı hamis mayista insaAllah saglikla kucagina alir ❤ yani sende akisina birak en güzel seyler bence beklenmedik anda bizi buluyor bilmiyorum diger türlü üzülüyoruz. InsaAllah seninde yüzün güler canim benim insani böyle zamanlarda sadece ayni duygu yasayanlar anliyor senin de sevinç gözyaşın olsun tez zamanda Allah'im hayirlisiyla sağlıkla Ol de olsun

Allah insallah en dogru zamanda en hayırli evladı nasip etsin. Sabır imtahımizsa eyvallah. Ki ben o kadar aşırı sabırsızımdir ki Allah senin de yüzünü güldürsün canım
Amin canim benim❤ Geciktiriyorsa guzellestiriyordur.. Hersey vaktini bekler işte.. Vakti gelmeden çiçek açmıyor malesef bu süreçte insan da biraz çaba sonrasi Dua, tevekkül, sabırlı bekleyiş.. Yapamam dediklerine de alışıyorsun. Allah razı olsun canim benim insaAllah bu bekleyişin son olsun hayirlisiyla mucizen senledir canim benim ❤

Biz 20 ay bekledik. merve nin actigi konuya yazmistim ilk kez ben de beklemedeyim diye. Sonra hamile oldugumu ogrendim heyecanimi ilk burada paylastim ugurlu geldi burasi insallah sizlere de ugurlu gelir, dediginiz gibi hersey vaktini bekliyor ama tabiki elimizden geleni yapacagiz once, sonra Allaha birakacagiz. Sabretmeyi ogreniyor insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…