Insallahh bi belirtin olmazsa da sevin bence hamileligin cok kolay geccek demektirr :) goguslerinde falan dokununca hafif bi sizi falan var miBalımcım benim olmaz ki kasık ağrım hic reglde bile. O yüzden sakin kalınca geliyorlar banakendimi hamile ilan ettim bile canım. inşallah ki netleştiricem bunu az kaldı.
Çatlama ağrın devam ediyordur canım. Yerleşmesi icin iki üç güne daha ihtiyacı var. Benim bile bugünlerde yerleşiyordur bence.Kızlar bugün benim iğneden sonra 4. günüm, ilk gün hiç ağrı sızı olmadı ertesi günü yumurtamın çatlayacağını hissettim hafif bir sızı başladı. İlişkiden 4-5 saat sonra da yoğun ve hafif kanlı gibi bir akıntı geldi çatlama akıntısı olarak düşündüm. O günden sonra kasıklarımda sürekli bir şişlik ve sızı hissediyorum. Özellikle tuvalete sıkıştığımda kasıklarım acayip ağrıyor. Bir de afedersiniz ıkınma hissi gelir ya o zaman da kasık ağrısından duramıyorum resmen. Normalde yumurtlama günüm geçtikten sonra hiç ağrım sızım kalmaz adet gününe kadar ama her gün hissettiğim farklı belirtiler oluyor şuan. Ümitleniyorum git gidetestlerimi de sipariş verdim olduğu yerde duruyor daha gelemedi
Git tabi belki kanda filan çıkar canım.Kızlar bende 10 gündür bel ağrısı çekiyorum gelen giden yok36 gün oldu. 34cu gün predictor test yaptım fisss yok birsey salı doktoruma gideyim diyorum olmazsa.
Çatlama ağrın devam ediyordur canım. Yerleşmesi icin iki üç güne daha ihtiyacı var. Benim bile bugünlerde yerleşiyordur bence.
O yok henüz.Insallahh bi belirtin olmazsa da sevin bence hamileligin cok kolay geccek demektirr :) goguslerinde falan dokununca hafif bi sizi falan var mi
Hayirlisi olsun belki bu ay tutar :) soyledigin belirtiler de uygun olabilir meraktayim guzel haberini aliriz insallahHer yere yazıyorum evet hatırlayabilirsin canım.Ben çatlatma iğnesi oldum 7sinde 1 hafta oldu. Ve hiç bir zaman reglleri ağrılı geçen biri olamadım. Bu ilaçlar bende bir takım yan etkiler yaptılar hiç bilmediğim şeyler olduğundan, heyecan yapmadan duramıyorum. Yani sen güzel tarif etmişsin teşekkür ederim ama regl ağrısı bilmediğimden anlayamıyorum. sızı gibi sanki genel olarak kasıklarda bir ağrı var. Solda bi noktada daha belirgin bir şey var mesela. Bu kadar detaylı olması hakikaten can sıkıcı belirti aramamaya calışıyorum kendi haline bırakayım diyorum olmuyor.
Benim 2 gün sürmüştü.Çatlama ağrısı 3 gün sürer mi ki
Amin canım inşallah dedin ya gebe halinle Allah razı olsun.Hayirlisi olsun belki bu ay tutar :) soyledigin belirtiler de uygun olabilir meraktayim guzel haberini aliriz insallah
Hee ne zaman kesin belli olur kiz kac gun kaldiO yok henüz.
21i iğnenin 14.günü o günlerre belli olur. Her gün test yapıyorum iğne etkisi de olsa 2. Çizgiyi takip ediyorum.Hee ne zaman kesin belli olur kiz kac gun kaldi
Bi hafta kalmiss bisey yok surda cuma gunu hem idrar hem kan yap netlestirelimm :)21i iğnenin 14.günü o günlerre belli olur. Her gün test yapıyorum iğne etkisi de olsa 2. Çizgiyi takip ediyorum.
Amin cok sagol Allah kabul eder insallah dualarimiziAmin canım inşallah dedin ya gebe halinle Allah razı olsun.Allah sana da bebişini sağ salim kucağına almayı nasip etsin.
Idrarı hep yapıyorum. Kanı da cumadan önce bile verebilirim.Bi hafta kalmiss bisey yok surda cuma gunu hem idrar hem kan yap netlestirelimm :)
Yaa ver ver :) sen calisiyo musun yoksa evde misin. Yani eger evdeysen hep cik gez kafani hamilelige verme cok stres yapma rahatla gunler cabuk gecsinIdrarı hep yapıyorum. Kanı da cumadan önce bile verebilirim.
Evdeyim. İşsizlikte zirvenin adıyım.Yaa ver ver :) sen calisiyo musun yoksa evde misin. Yani eger evdeysen hep cik gez kafani hamilelige verme cok stres yapma rahatla gunler cabuk gecsin
Ya evde olunca insan cok dusunuyor bi mesguliyet olmayinca yat kalk dusunEvdeyim. İşsizlikte zirvenin adıyım.
Kitap okuyordum bu ara elimdekiler pek sarmadı. Örgü örmeye calışıyorum.Ya evde olunca insan cok dusunuyor bi mesguliyet olmayinca yat kalk dusun
Yat ayaklarini uzat uyu bol bol bebis olunca bunlari cok ozluyorsunKitap okuyordum bu ara elimdekiler pek sarmadı. Örgü örmeye calışıyorum.Bakalım öyle böyle geçecek zaman işte.
Ay insallah ya rabbimYat ayaklarini uzat uyu bol bol bebis olunca bunlari cok ozluyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?