Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayı Hamilelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bende 10 gündür bel ağrısı çekiyorum gelen giden yok 36 gün oldu. 34cu gün predictor test yaptım fisss yok birsey salı doktoruma gideyim diyorum olmazsa.

Balımcım benim olmaz ki kasık ağrım hic reglde bile. O yüzden sakin kalınca geliyorlar bana kendimi hamile ilan ettim bile canım. inşallah ki netleştiricem bunu az kaldı.
Insallahh bi belirtin olmazsa da sevin bence hamileligin cok kolay geccek demektirr :) goguslerinde falan dokununca hafif bi sizi falan var mi

Çatlama ağrın devam ediyordur canım. Yerleşmesi icin iki üç güne daha ihtiyacı var. Benim bile bugünlerde yerleşiyordur bence.

Kızlar bende 10 gündür bel ağrısı çekiyorum gelen giden yok 36 gün oldu. 34cu gün predictor test yaptım fisss yok birsey salı doktoruma gideyim diyorum olmazsa.
Git tabi belki kanda filan çıkar canım.

Hayirlisi olsun belki bu ay tutar :) soyledigin belirtiler de uygun olabilir meraktayim guzel haberini aliriz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…