Hosbuldum canim benim

Teşekkür ederim. 10 aydir ıstiyorum canim ama Nasip olmadi işte.. Zamani var demek ki diye bekleyisteyim.. Rabbim tüm isteyen herkese hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin

❤ neler yaptim Ağustostan beri araştırıyorum birseyler deniyorum kendimce.. Baslangic olarak soğan kürünu yapmıştim sonra 3 ay boyunca hayit tohumunu testere disli aslan pencesini ictim. Tabi gecen ay ocakta artik neden diyerek hormon tahlili yaptirdim Elhamdülillah iyi sonra tüm kan verdim vitaminlerime baktirmak amacli suan son 2 igne toplamda 5 ignelik 2 hafta süreli B12 iğnesi vuruluyorum sinira yakin yani dususe olunca doktor yazdi ayrica folik asite basladim Ocakta.. ayrica Ekim den beri de ovulasyon takibi yapiyorum ve bu ay artik gercekten asiri stres altinda olduğumun idrakini etmis bulunuyorum. Doktor da söyledi stres yapma olacagi varsada olmaz mesgalen olsun düşünme diye ama iste insan çevreden sonra kafaya takan biriysen birde zor stresten kacamiyorsun. Ayrica Nisan da 1 sene olacak işte Rabbim den isteğim hepimize tez zamanda sağlıkla hayırlı evlat sahibi olmayı nasip etsin

❤ bu ay artik tevekkülle Rabbim'e sığınıp bekleyeceğim çünkü ne kadar birseyler yaptıkça kafama iyice kazidigimi ve zorlasiyortiriyormusum gibi düşünüyorum artik o yüzden Dua ile tevekkülle, sabırla stres yapmadan beklemeyi istiyorum belki kendiliğinden gelir aklimda olmadigi an diye düşünüyorum. Öyle olur umarım

❤