Hafif çıkıyor gibi zatenBu azimle bu aşırı umutla zaten benim 2. Çizgi bebe olmazsa da çıkacak
Sen de benim hamile kalmamı yürekten istiyorsun hissediyorum.Hafif çıkıyor gibi zaten
hahahaha inşllah olurBu azimle bu aşırı umutla zaten benim 2. Çizgi bebe olmazsa da çıkacak
Ve olacaksın gibi hissediyorumSen de benim hamile kalmamı yürekten istiyorsun hissediyorum.
Gebelik testi canım. Edicem vallaha edecem. O günlerin hayalini ayrı kuruyorum.Ve olacaksın gibi hissediyorumSonra da bana dua edeceksin gebe duası Peki bunlar gebelik testi mi ovulasyon testi mi?
Senin bat ne zamandı?Ve olacaksın gibi hissediyorumSonra da bana dua edeceksin gebe duası Peki bunlar gebelik testi mi ovulasyon testi mi?
7 mart inşallah gecikmez...sonrasında çalışmalara başlayacağızSenin bat ne zamandı?
Ne kadardır deniyordun?7 mart inşallah gecikmez...sonrasında çalışmalara başlayacağızdoktoruma gidince yumurta takibi veya klomen önerir mi soracağım...
doğal yolla takip vs yapmadan 5 ayda kaldım ama kaybettik işte maalesef..bu sefer doktor ne önerecek bakalım, bu hafta kontrolüm varNe kadardır deniyordun?
Sanki bende gordum cnm hayirlisi ins tutarEki Görüntüle 2591817
Bu 8.gün
Eki Görüntüle 2591818
Bu 9.gün
Optimussprime Dasmeer 8.gün çok net opak beyaz 9.gün biraz pembelik var fotografta belli olmuyor.
Çok da ısrar etmemeye çalış canım. Bu haplar filan daha çok strese sokuyo gerçekten.doğal yolla takip vs yapmadan 5 ayda kaldım ama kaybettik işte maalesef..bu sefer doktor ne önerecek bakalım, bu hafta kontrolüm var
İnşallah canım.Sanki bende gordum cnm hayirlisi ins tutar
Hadi merve pozitiif dusune dusune oldun galiba cok seviniirm inşallah olurİnşallah canım.
Yapıcam bu ay bu çocuğu dedim en başında. Bakalım inşallah yapmışımdır.Hadi merve pozitiif dusune dusune oldun galiba cok seviniirm inşallah olur
Amin inşallah canım benim... Doktor önermezse kendi haline bırakacağım birkaç ay. Zaten çok yıprandım bu olaydaÇok da ısrar etmemeye çalış canım. Bu haplar filan daha çok strese sokuyo gerçekten.Doktorun verirse kullan tabi. İnşallah gebe kalırsın yine canım.
Basın sagolsun canimSormasi ayio nasil lekelenme bak net kirmizi olana kadar emin olma bnm ilk gebeligimde tam adet günümde kanamam basladi ama inan gebe oldugumu bilmiyodum once leke leke geldi sonta biraz olmaya basladi ama net kirmizi degildi kirmizi kahverengi karisimi tuhaf birseydi neyse bn onmsemedim oglene dogru geldi gece bitti neyse bi gun komsuyla otruyoduk ya abla dedim kendimi tuhaf hissediyom ruhen dedim adetimde 1 gun oldu gecti dedim galiba ondan kiz hamile olma dedi yok ya degilimdir korunmayi birakir birakmaz kim hamile kalmis da bn kalcam dedim belli olmaz sabah doktora git dedi bni ikna etti bn gittim muayene oldum kan verdim sonuc almaya gitmedim aksam tekrar oturduk naptin sonucu dedi gitmedim almaya yarin carsiya cikcam gder alrim dedm kizdi hmn onternetten bakti valla bilmiyomda galiba hamileain dedo inanmadim saglik ocaginin hemsiresini ardi pda hamile dedi inanmadm bn akraba bir kac hemsireyi aradim onlarda hamilesin deyince supelendim ertesi gunu doktora gittigimde ogrendim gebe oldugumu ama uzun surmedi melegim gercekten melek oldu uctuu
Ayyy çok sevindim olmuş vallaEki Görüntüle 2591817
Bu 8.gün
Eki Görüntüle 2591818
Bu 9.gün
Optimussprime Dasmeer 8.gün çok net opak beyaz 9.gün biraz pembelik var fotografta belli olmuyor.
Bencede ya psikolojik etkilenme oluyor gercektenAmin inşallah canım benim... Doktor önermezse kendi haline bırakacağım birkaç ay. Zaten çok yıprandım bu olayda
Ben hissediyorum sen de va r bisiler 21ini beklioz heyecanlaBu azimle bu aşırı umutla zaten benim 2. Çizgi bebe olmazsa da çıkacak
Canım ben dedim sana 21 Şubat değil diye. Çünkü ben iğneyi 20. Gün falan vuruldum ve adetim 28 hadi en geç 29 güne gelir her zaman biliyorum. İğneden 14 gün sonra diye bişey yok regl yine zamanında gelirOf ya öyle demesene igne olali daha 9 gün oldu bu kadar erken regl mi gelir. Benim de kasıklar ağriyo sol taraf biraz daha yogun. Insallah bebistendir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?