Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayı Hamilelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
doğal yolla takip vs yapmadan 5 ayda kaldım ama kaybettik işte maalesef..bu sefer doktor ne önerecek bakalım, bu hafta kontrolüm var
Çok da ısrar etmemeye çalış canım. Bu haplar filan daha çok strese sokuyo gerçekten. Doktorun verirse kullan tabi. İnşallah gebe kalırsın yine canım.

Çok da ısrar etmemeye çalış canım. Bu haplar filan daha çok strese sokuyo gerçekten. Doktorun verirse kullan tabi. İnşallah gebe kalırsın yine canım.
Amin inşallah canım benim... Doktor önermezse kendi haline bırakacağım birkaç ay. Zaten çok yıprandım bu olayda

Basın sagolsun canim

Of ya öyle demesene igne olali daha 9 gün oldu bu kadar erken regl mi gelir. Benim de kasıklar ağriyo sol taraf biraz daha yogun. Insallah bebistendir.
Canım ben dedim sana 21 Şubat değil diye. Çünkü ben iğneyi 20. Gün falan vuruldum ve adetim 28 hadi en geç 29 güne gelir her zaman biliyorum. İğneden 14 gün sonra diye bişey yok regl yine zamanında gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…