Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayı Hamilelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ben dedim sana 21 Şubat değil diye. Çünkü ben iğneyi 20. Gün falan vuruldum ve adetim 28 hadi en geç 29 güne gelir her zaman biliyorum. İğneden 14 gün sonra diye bişey yok regl yine zamanında gelir
20. Gün mü anladim canim karisikmis senin. Bilemedim bekleyelim. Bakalım.

Kırmızıları görmeden kimseden umudu kesmiyorum ben.
Bence ilk öncelikli şeyi sen başarıyorsun inanıyorsun ve inancını yitirmiyorsunçizgiyi bende gördüm hayırlı olsun canım benim bence hamilesinbende test yaptım negatif umutlar başka bahara artık.bekleyince olmuyor onu anladım kadınlar kulübündende çıkacam burda okudukça insan kendinde herşeyi arıyor buluyor yaşıyor

Sorma benim şu an sol kasikta agri var birinin sagda agrisi varmis ona kizin olcak demisler su an kiza hamile ben de oglum olcak benim herhalde diyorum. Abartmayı severim.

Canım ben dedim sana 21 Şubat değil diye. Çünkü ben iğneyi 20. Gün falan vuruldum ve adetim 28 hadi en geç 29 güne gelir her zaman biliyorum. İğneden 14 gün sonra diye bişey yok regl yine zamanında gelir
Evet bence de yok çünkü ben 17.gün ve 20.günde oldum hepsi de takvim zamanıydı.

Sorma benim şu an sol kasikta agri var birinin sagda agrisi varmis ona kizin olcak demisler su an kiza hamile ben de oglum olcak benim herhalde diyorum. Abartmayı severim.
Sol kasık kız değilmiydi Merve anammm benim de sol kasığım ağrıyor acaba oldu mu bu ay 28 Şubat bat test yapsam ama ne zaman bilemedim

Belki cnm artik oturup agliyacagm ya 11 aya girecegim bu ayda olmazsa e kesin olmadi vallaha bunaldim nisandan beri dusun dusun
Benim 14. Ayım ama Allahtan umudu kesmezsek olacak. Stesten olmadı şimdiye kadar benim de bence. Eğer bu au da yine hamiş kalamazsam yine bu ayki psikolojim ve tutumumu yitirmemeyi düşünüyorum. Inan olmuş gibi davranmak daha cok rahatlatiyo insani. Ve gelirse de kirmizilar hizlica regl donemini atladip kesin bu ay hamileyim demeye devam. Artik bu enerjiciler bu ise olumlama mi derler ne derler bilmiyorum ama psikolojime iyi geldi bu.

Sol kasık kız değilmiydi Merve anammm benim de sol kasığım ağrıyor acaba oldu mu bu ay 28 Şubat bat test yapsam ama ne zaman bilemedim
Sag kiz demisler bacim ben de anlamam bu islerden. Ama ben de oğluş istiyorum sanki bi tik daha fazla. Daha doğrusu oğlum büyük olsun istiyorum. Nasip tabi Allah ne verirse zaten havalar ucacam. sen dur daha test icin daha cok cok erken sana yavrum. Bana bile erken bir sey de cikmiyo zaten de silik ötesi cizgileri zorla görmeye çalisiyoruz. Bebem varsa bile daha yeni yerlesmistir biraz zaman gecmesi lazim belli olabilmesi icin bence.

Ben de test almayı düşünüyordum yarın bekleyeyim o vakit ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…