İnşallah allahım herkese nasip etsin
Teşekkür ederimİnşallah allahım herkese nasip etsin
Hayirlisi guzum bklm bnm nolcakCnm oncelikle gecmis olsun ben bu sabah da test yaptim.negatifti benim bu sekilde oluyor lekelenme normal akintim sutlu kahve seklinde oluyor sonra devamı geliyor hayırlisi olsun cnm hakkımızda agrımda basladı bu ay cok güzel yumurtlamistim artik esimde birseyler oldugunu dusunuyorum . Önümüzde ki ay da olmazsa caksır suyu icecegim
Sagol cnm rabbim kimseye gostermesin herkes anne baba olabilsinBasın sagolsun canim
Gercekten stres cok etkiliyo bn ikisindede mumkun degil olmaz dedigimde oldu hele ilkinde ayak dikme falan olmadi 5 10 dk uzanip dusa girdimBenim 14. Ayım ama Allahtan umudu kesmezsek olacak. Stesten olmadı şimdiye kadar benim de bence. Eğer bu au da yine hamiş kalamazsam yine bu ayki psikolojim ve tutumumu yitirmemeyi düşünüyorum. Inan olmuş gibi davranmak daha cok rahatlatiyo insani. Ve gelirse de kirmizilar hizlica regl donemini atladip kesin bu ay hamileyim demeye devam. Artik bu enerjiciler bu ise olumlama mi derler ne derler bilmiyorum ama psikolojime iyi geldi bu.
Sendemi 11 de cat ignesi oldun bnde cnmHayıdlı olsun inşallah hoşgeldinçift çizgiyi görmek nasip olur inşallah
Kacimci gundesinO zamna bende umudu kesmeyim pembe leke gelxi 3 saat once devami gelmedi bakalim
Yok canım ben 27 ocakta oldum dün de regl oldum maalesefSendemi 11 de cat ignesi oldun bnde cnm
Bi tanidigim bi kizi vardi o zmn 16 17 yaslarinda falandi kadin bilmeden hamile kalmis ve her ay duzenli adeti gelmis son 1 ay gelmemis menepoza giryom galiba die doktora gdyo ve hamile oldugunu ogrendiginde 6 7 aylikmis bkli 8 de olabilir tam hatrlamiyom kisa sure sonra dogum yaptiKacimci gundesin
Birlikte bekleyelm ins ikimizde mujdeyi veririz burda
Bunu @Nareaksa yasayacak azimle.Bi tanidigim bi kizi vardi o zmn 16 17 yaslarinda falandi kadin bilmeden hamile kalmis ve her ay duzenli adeti gelmis son 1 ay gelmemis menepoza giryom galiba die doktora gdyo ve hamile oldugunu ogrendiginde 6 7 aylikmis bkli 8 de olabilir tam hatrlamiyom kisa sure sonra dogum yapti
Ins yengem de evlenir evlenmez hamile kalmis ikinciyi neler denedilerse olmamis ustunden 18 yil gectikten sonra kendiliginden oldu 2 bebegiBunu @Nareaksa yasayacak azimle.
rabbim ne zaman isterse ne zaman ol derse o zamn olur ve hayrlisi neyse onu verirBunu @Nareaksa yasayacak azimle.
Bebeğim senin çevre hikayeleri de hep ibretlik.rabbim ne zaman isterse ne zaman ol derse o zamn olur ve hayrlisi neyse onu verir
Hic sorma gzum yaa bnmi tuhfim cevrem mi bilemedm
Bebeğim senin çevre hikayeleri de hep ibretlik.
Eger kirmizilar gelirse aderin ilk gunu cnm bugun ama daha gelmedi :/Kacimci gundesin
Çatlama ağrisi o bende iliski saati basladi ve ertrsi gün de sürdümArkadaşlar merhaba
12 sinde çatlatma iğnesi vuruldum ertesi günden bu güne halen devam eden kasıklarımda sağlı sollu inceden ağrı fena gaz oldu sizce bu neyin belirtisi?
gelmesin ins
Eger kirmizilar gelirse aderin ilk gunu cnm bugun ama daha gelmedi :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?