ŞUBAT ayı TRANSFER olacaklar neler yapıyorsunuz ?

yok canim bize hiç birşey sorulmadi iste

protestan 9.6 cikmis canim.
benim geçen transferim tutmuştu yine böyle tahlil yapmistimprogeatan 6 çıkmıştı iğne vermemisti
Progesteron değeri kaç olmalı bilmiyorum ama ikisi de aynı oranda artiyo galiba betayla düşük olunca tutmaz ztn bebis neden vermemiş ki

Ne zaman yapacak transferi belli oldumu bende 4tane kullanıyorum bantlar ne işe yarıyo
Yok sanırım salı günü belli olacak. Bant da estrofemle aynı görevi görüyo. Bende zaten rahim duvarı inceliği problemi var zor kalınlaşıyor malesef

Yok sanırım salı günü belli olacak. Bant da estrofemle aynı görevi görüyo. Bende zaten rahim duvarı inceliği problemi var zor kalınlaşıyor malesef
Anladım bantları çok duydum ama doktora sormayı unuttum her defasında ozaman kadar yeterli kalınlığa gelir diye düşünüyorum

Anladım bantları çok duydum ama doktora sormayı unuttum her defasında ozaman kadar yeterli kalınlığa gelir diye düşünüyorum
İnşallah, estrofemle kalınlaşanlara vermiyorlar zaten benim gibilere veriyorlar. Âdetime de 1 hafta kaldı doktor bunun problem olmadığını söyledi

İnşallah, estrofemle kalınlaşanlara vermiyorlar zaten benim gibilere veriyorlar. Âdetime de 1 hafta kaldı doktor bunun problem olmadığını söyledi
Onu bilmiyordum hep merak etmişsindir bantları iyi oldu öğrendiğim. Onu da anlayamıyorum adete yakınken Nasıl oluyor benimde on gün varken oldu transfer normal hamileliklerde olmuyor öyle bunda sorun olmuyor demekki

Onu bilmiyordum hep merak etmişsindir bantları iyi oldu öğrendiğim. Onu da anlayamıyorum adete yakınken Nasıl oluyor benimde on gün varken oldu transfer normal hamileliklerde olmuyor öyle bunda sorun olmuyor demekki
Evet bunda sorun olmuyor. Normal hamile kalanlarda rahim duvarı zaten kendiliğinden yeterli kalınlığa ulaşıyor ve bebek tutunuyor. Bizlerin geç kalınlaşıyor nedense böyle

Üçüncü transferim ilki 7 haftalık düşük ikincisi kimyasal oldu. Pozitif görüyorum da sonu gelmiyo arkadaşım ondan sevinemiyorum. Maşallah sen de sağ salim al kucağına inşallah
Geçen sene mayıs aylarında transferin oldumu? Ozaman da benim ilk denemem olmus tu 6cı hafta kalbi durdu bende kasımda tekrar, transfer oldum.

Geçen sene mayıs aylarında transferin oldumu? Ozaman da benim ilk denemem olmus tu 6cı hafta kalbi durdu bende kasımda tekrar, transfer oldum.
Evet mayısta oldu ilk transferim haziranda düşük yaptım. İkinci Ekim de oldu o kimyasaldi. Bu üçüncü kuzum bnm de inşallah sağlıcakla kucağına al

Kızlar bugün 3. Günüm embriyonun. 1 tanecik var o da yaşıyor mu bilmiyorum eğer sonuç olumsuz olsa bile arıyorlar mı? Embriyo yaşamadıysa?

2 gün hep erken aradılar. Bence öldü embriyom gerek yok diye aramıyorlar

Ya aşırı stres oldum zaten bitane döllenmişti. 5 folikül vardı ama 4 toplanmış 3 tanesi olgunmuş. Ama bir tanecik döllenmişti.yumurtalarda sıkıntı var benim sanırım. Spermler çok iyi dediler

Ya aşırı stres oldum zaten bitane döllenmişti. 5 folikül vardı ama 4 toplanmış 3 tanesi olgunmuş. Ama bir tanecik döllenmişti.yumurtalarda sıkıntı var benim sanırım. Spermler çok iyi dediler
Olabilir yumurtalarda olgunlaşmama varsa onlar olmamıştır inşAllah o son birtane can bulsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…