- 25 Haziran 2019
- 1.196
- 1.031
- 63
- 34
yok canim bize hiç birşey sorulmadi isteCanım altıncı Güne beklenenler beşinci gün düzeyine beşinci günde gelmeyenlere bir gün daha şans verildiğinden yani beşinci güne gitmesine onay verdiysen beşinci gün de olmadı bu diye atmayıp altıya beklemeleri doğru olan zaten.tutunma oranları olarak da fark yokmuş ya da çok azmış beş altı arasında
protestan 9.6 cikmis canim.Benim transferden 5 gün önce başlattı progestan göbekten. Progesteron düşükse vermiştir çok önemli o
Progesteron değeri kaç olmalı bilmiyorum ama ikisi de aynı oranda artiyo galiba betayla düşük olunca tutmaz ztn bebis neden vermemiş kiprotestan 9.6 cikmis canim.
benim geçen transferim tutmuştu yine böyle tahlil yapmistimprogeatan 6 çıkmıştı iğne vermemisti
Mm olarak söylemediKalınlık kaç çıktı?
Yok sanırım salı günü belli olacak. Bant da estrofemle aynı görevi görüyo. Bende zaten rahim duvarı inceliği problemi var zor kalınlaşıyor malesefNe zaman yapacak transferi belli oldumu bende 4tane kullanıyorum bantlar ne işe yarıyo
Anladım bantları çok duydum ama doktora sormayı unuttum her defasında ozaman kadar yeterli kalınlığa gelir diye düşünüyorumYok sanırım salı günü belli olacak. Bant da estrofemle aynı görevi görüyo. Bende zaten rahim duvarı inceliği problemi var zor kalınlaşıyor malesef
Haa bende yunurtan toplandi da transfer oncesi ne ignesi acaba dedim :)Benim ilk tüp bebek denemem canım, yumurta toplanma işlemi için gelişmesi ve sayı artması için olan iğnelerden oldum. (Menopur 225 vuruldum çoğunlukla)
İnşallah, estrofemle kalınlaşanlara vermiyorlar zaten benim gibilere veriyorlar. Âdetime de 1 hafta kaldı doktor bunun problem olmadığını söylediAnladım bantları çok duydum ama doktora sormayı unuttum her defasında ozaman kadar yeterli kalınlığa gelir diye düşünüyorum
Onu bilmiyordum hep merak etmişsindir bantları iyi oldu öğrendiğim. Onu da anlayamıyorum adete yakınken Nasıl oluyor benimde on gün varken oldu transfer normal hamileliklerde olmuyor öyle bunda sorun olmuyor demekkiİnşallah, estrofemle kalınlaşanlara vermiyorlar zaten benim gibilere veriyorlar. Âdetime de 1 hafta kaldı doktor bunun problem olmadığını söyledi
Evet bunda sorun olmuyor. Normal hamile kalanlarda rahim duvarı zaten kendiliğinden yeterli kalınlığa ulaşıyor ve bebek tutunuyor. Bizlerin geç kalınlaşıyor nedense böyleOnu bilmiyordum hep merak etmişsindir bantları iyi oldu öğrendiğim. Onu da anlayamıyorum adete yakınken Nasıl oluyor benimde on gün varken oldu transfer normal hamileliklerde olmuyor öyle bunda sorun olmuyor demekki
İnşallah herşey yolunda gider artık hepimizin son denemesi olurEvet bunda sorun olmuyor. Normal hamile kalanlarda rahim duvarı zaten kendiliğinden yeterli kalınlığa ulaşıyor ve bebek tutunuyor. Bizlerin geç kalınlaşıyor nedense böyle
Geçen sene mayıs aylarında transferin oldumu? Ozaman da benim ilk denemem olmus tu 6cı hafta kalbi durdu bende kasımda tekrar, transfer oldum.Üçüncü transferim ilki 7 haftalık düşük ikincisi kimyasal oldu. Pozitif görüyorum da sonu gelmiyo arkadaşım ondan sevinemiyorum. Maşallah sen de sağ salim al kucağına inşallah
Evet mayısta oldu ilk transferim haziranda düşük yaptım. İkinci Ekim de oldu o kimyasaldi. Bu üçüncü kuzum bnm de inşallah sağlıcakla kucağına alGeçen sene mayıs aylarında transferin oldumu? Ozaman da benim ilk denemem olmus tu 6cı hafta kalbi durdu bende kasımda tekrar, transfer oldum.
Ararlar diye düşünüyorum canımKızlar bugün 3. Günüm embriyonun. 1 tanecik var o da yaşıyor mu bilmiyorumeğer sonuç olumsuz olsa bile arıyorlar mı? Embriyo yaşamadıysa?
yok canim ararlar mecbur arayıp bilgi veriyorlar içini ferah tut2 gün hep erken aradılar. Bence öldü embriyom gerek yok diye aramıyorlar
Ararlar canım bilgi vermeden olmaz haber vermeleri lazım onların işide o biraz daha bekle gözlemliyorlardır daha2 gün hep erken aradılar. Bence öldü embriyom gerek yok diye aramıyorlar
Olabilir yumurtalarda olgunlaşmama varsa onlar olmamıştır inşAllah o son birtane can bulsunYa aşırı stres oldum zaten bitane döllenmişti. 5 folikül vardı ama 4 toplanmış 3 tanesi olgunmuş. Ama bir tanecik döllenmişti.yumurtalarda sıkıntı var benim sanırım. Spermler çok iyi dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?