ŞUBAT ayı TRANSFER olacaklar neler yapıyorsunuz ?

Bahçeci de yaptırıyorum ben aradım doktorla görüşcekmiş embriyologlar öyle arayacaklarmış ama dönmediler tekrar aradım. Hala görüşmemişler Ve bugün 14 te kapanıyormuş merkez. Olmadı sanırım. Neyse Allah büyük. Sınavımız bu demekki.

Merhaba sizi ağustos topiğinden hatırladım. Ben de ağustosta transfer olmuştum, negatif. Bu 3. Denemem perşembe transfer oldu. Herhangi bir umudum yok hiç pozitif göremedim. Nasıl bir duygu acaba
merhaba evet ağustosta transfer olmuştum pozitifler görmüştüm ama çok zor süreçler atlattım canim kürtaj oldum bebegimin kalbi hiç atmadı birsuru genetik test te yaptırdık temiz çıktı bende perşembe günü transfer oldum bu kez korkum çok ama senin nasıl gidiyor nelere dikkat ediyorsun

Hadi ya canım sıkma canını dur bakalım bir belli olsun ne olacağı çok zor her anı çok zor bu tedavinin Allah hepimize sabır versin

Çok ama çok geçmiş olsun inşallah bu sefer kucağına alırsın. Ben bir hafta evdeyim dr öyle dedi. İş yapmıyorum sadece yatıyorum. C vitamini bol su kahve yasak. Meyve sebze balık yiyorum. Diğerlerinden farklı olarak transfer günü ve ertesi günü karnımda regl ağrısı oldu hafif. Sonuçta süreç de farklı ilk kez donmuşlarla oldu. Negatif olursa allah sonumu hayretsin.. transfer masasında içimden bi daha buraya nası gelicem ben dedim. Ama oluyor insan her şeye alışıyor galiba.

Bölünmemiş maalesef dün 2. Günüydü bugün 3. Gün gene 2 hücreli dediler transfer olmazmış.

Ama internette 2 hücreli de transfer ediliyor yazıyor. Yani istese koyamaz mı o embriyoyu? Belki tutar.

Bölünmemiş maalesef dün 2. Günüydü bugün 3. Gün gene 2 hücreli dediler transfer olmazmış.
Ne güzel size açıklama yaptılar. Özelde yaptırıyorsunuz sanırım. Benim perşembe yumurtalar toplandı 6 taneydi cuma aradım transfere gel dediler kaçı duruyo dedim cevap veremeyiz ptesi öğrenirsiniz dediler ne saçma dimi

Siz nerde yaptırıyorsunuz?

Merhaba diğerlerinin olmaması için belli bir sebebi varmıydı

Merhaba diğerlerinin olmaması için belli bir sebebi varmıydı
İlkinde 3. Gün embriyosu 2 tane kondu. İkincisinde kan pıhtılaşmasına bakıldı oksapar iğne vuruyorum artık. Bir de prednol eklendi. Embriyolar 5. Güne getirildi 2 adet. Sonra histereskopi yapıldı tertemiz dedi doktor ama aldığı örnekte iltihap çıktı antibiyotik içtim. Şimdi de 5. Güne 3 embriyo gelmişti; ngs gen taramasından 2 si sağlam çıktı onları dondurmuşlardı, verdiler. Bende yumurta az 7 tane çıktı en son bu arada dhea içtim 3-4 ay yumurtalara destek olsun diye. Eşimde morfoloji 3%. Şu an baya önlem almış gibiyiz. Sağlıklı embriyolar var elimizde ama olmaması yine olası tabi...

evet canim malesef ki alışılıyor bende düşük tehlikesinde öyle düşünmüştüm ama yapılıyo insallah Rabbim kucaklarimizi doldursun bende de farklı bir heyecan mutluluk var ben çok yatmıyorum geçen seferde yatmamıştım rahme kan gitmesi gerekiyormus evde yürüyorum iğneye gidiyorum sağlık ocağına orda yürüyorum bakalim insallah burda güzel haber alırız benim geçen ki de bu da dondurulmuş

Rabbim hayırlıs evlatlar nasip etsin bize cNım eşimin morfolojisi %0

Anladım kesin bir neden yok gibi bende ilkinde 3.gün tek Embryo transferi oldum negatif oldu sebepsiz infertilite 2.sinde histeroskopi oldum temiz çıktı Rahime çizik atıldı 3.gün iyi kalite 2tane transfer oldum bende aynı pozitif alsam da inanamıycam bi geçici şok yaşayacağım için gene umutsuzluk var zor yani işimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…