Zeynep kamil deSiz nerde yaptırıyorsunuz?
Evet çok ciddi bi sorun yok gibi, bilemiyorum. Benim pozitif olacağına inancım sıfırAnladım kesin bir neden yok gibi bende ilkinde 3.gün tek Embryo transferi oldum negatif oldu sebepsiz infertilite 2.sinde histeroskopi oldum temiz çıktı Rahime çizik atıldı 3.gün iyi kalite 2tane transfer oldum bende aynı pozitif alsam da inanamıycam bi geçici şok yaşayacağım için gene umutsuzluk var zor yani işimiz
Transferden sonra ne iğnesi ilacı veriyorlar ?evet canim malesef ki alışılıyor bende düşük tehlikesinde öyle düşünmüştüm ama yapılıyo insallah Rabbim kucaklarimizi doldursun bende de farklı bir heyecan mutluluk var ben çok yatmıyorum geçen seferde yatmamıştım rahme kan gitmesi gerekiyormus evde yürüyorum iğneye gidiyorum sağlık ocağına orda yürüyorum bakalim insallah burda güzel haber alırız benim geçen ki de bu da dondurulmuş
Oksapar ile progestan iğne veriliyorTransferden sonra ne iğnesi ilacı veriyorlar ?
İlaç olarak da prednol , crinino jel , climara bant , folik asit ,Transferden sonra ne iğnesi ilacı veriyorlar ?
Şuan ben crinone jel , prednol , tetradox , coraspin , folik asit ve omega kullanıyorumİlaç olarak da prednol , crinino jel , climara bant , folik asit ,
canim benim geçen transferden sonra düşük tehlikem olduğu için bu kez kanama riskini almıyor protestan iğne veriyorTransferden sonra ne iğnesi ilacı veriyorlar ?
kozlar yellerinizi devlet karşılıyor mu benim ki 145 lira ve karşılamayı haftada 1 kutu alıyorumŞuan ben crinone jel , prednol , tetradox , coraspin , folik asit ve omega kullanıyorum
estrofem kullanıyorum 4 tane dupaston kullanıyorum 3 tane folik asit birde günde 2 tane lutinus kullaniyorum hap ama vajinadan alıyoruz fitil gibi birde protestan igneTransferden sonra ne iğnesi ilacı veriyorlar ?
Al bendende o kadar inanç yok ilk gün vardı geçti bikere olumsuzu görünce olsa bile inanamıycam yani o dereceEvet çok ciddi bi sorun yok gibi, bilemiyorum. Benim pozitif olacağına inancım sıfırönceden hayal ederdim pozitif oldugunda naparım diye artık bitti belki beklentisizlik daha iyidir. Bakıyorum tecrübelere, pozitif görmek de yetmiyor malesef hep endişe. Yine de bi görsem en azından insan merak ediyor bana da çizik atılmıştı ama genetik teste gönderince bi ay daha geçti etkisi kalmadı sizin sonucunuz ne zaman belli olacak? Benim 16 sında
Ben ilaçlar ve kutu jel e 54 lira ödedim devlet karşılıyor benimkini belki raporlu olduğum içindirkozlar yellerinizi devlet karşılıyor mu benim ki 145 lira ve karşılamayı haftada 1 kutu alıyorum
Protestan iğne kalçadan mı ?estrofem kullanıyorum 4 tane dupaston kullanıyorum 3 tane folik asit birde günde 2 tane lutinus kullaniyorum hap ama vajinadan alıyoruz fitil gibi birde protestan igne
Bende 34 tl ödedimBen ilaçlar ve kutu jel e 54 lira ödedim devlet karşılıyor benimkini belki raporlu olduğum içindir
İlacın adı progestan. Bana kalçadan vuruluyor günde 1 kez . 2 kez de tableti vajinadan yerleştiriyorum.Protestan iğne kalçadan mı ?
Yaa öyle demeyin. Hiç belli olmazzzAl bendende o kadar inanç yok ilk gün vardı geçti bikere olumsuzu görünce olsa bile inanamıycam yani o dereceher şeyi ayrı stres valla benimde öyle oldu çizik atıldıktan 2 ay sonra oldum transfer doktora sordum 6ay sürer etkisi dedi benimde 14ünde tamda sevgililer günü ağlamakla geçiricem diye düşünüyorum
Bende 34 tl ödedim
[/QUOTEdem
demekki benim hastane borcum fln varmışBende 34 tl ödedim
Sağlık ocağı yolu gözüktü banada o zamanİlacın adı progestan. Bana kalçadan vuruluyor günde 1 kez . 2 kez de tableti vajinadan yerleştiriyorum.
SiZin kaçıncı denemenizdidemekki benim hastane borcum fln varmış
İlk demem o yüzden pek bişey bilmiyorum buralardan okuduğum kadarıylaSiZin kaçıncı denemenizdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?