ŞUBAT ayı TRANSFER olacaklar neler yapıyorsunuz ?

Evet çok ciddi bi sorun yok gibi, bilemiyorum. Benim pozitif olacağına inancım sıfır önceden hayal ederdim pozitif oldugunda naparım diye artık bitti belki beklentisizlik daha iyidir. Bakıyorum tecrübelere, pozitif görmek de yetmiyor malesef hep endişe. Yine de bi görsem en azından insan merak ediyor bana da çizik atılmıştı ama genetik teste gönderince bi ay daha geçti etkisi kalmadı sizin sonucunuz ne zaman belli olacak? Benim 16 sında

Transferden sonra ne iğnesi ilacı veriyorlar ?

Al bendende o kadar inanç yok ilk gün vardı geçti bikere olumsuzu görünce olsa bile inanamıycam yani o derece her şeyi ayrı stres valla benimde öyle oldu çizik atıldıktan 2 ay sonra oldum transfer doktora sordum 6ay sürer etkisi dedi benimde 14ünde tamda sevgililer günü ağlamakla geçiricem diye düşünüyorum

Yaa öyle demeyin. Hiç belli olmazzz inşallah pozitif diye yazarsınız buraya ben de ümitlenirim.

Birde birşey sorucam transferden sonra ne yenir ne yenilmez bazı şeyleri biliyorum ama yinede benle paylaşırsanız sevinirm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…