2. Ve 3. Denemede raporlu olunca daha düşük oluyor fiyatlarİlk demem o yüzden pek bişey bilmiyorum buralardan okuduğum kadarıyla
İnşallah canım inşallahYaa öyle demeyin. Hiç belli olmazzzinşallah pozitif diye yazarsınız buraya ben de ümitlenirim.
aynı yerde farklı doktorlara transfer olduğumuz bi arkadaş var onunkini de devlet katılıyormuş farklı jel yazmis benimki ısrarla bunu yaziyorBen ilaçlar ve kutu jel e 54 lira ödedim devlet karşılıyor benimkini belki raporlu olduğum içindir
canim ben geçen sefer yediklerini yiyorum yine tutmuştu çünkü pozitif gordum diye aynisini nyapiyorum ananas yemiştim avakado kabak çekirdeği kayısı dut kurusu çerezlerden falan ama en çok su içmeye çalışıyorumBirde birşey sorucam transferden sonra ne yenir ne yenilmez bazı şeyleri biliyorum ama yinede benle paylaşırsanız sevinirm.
evet canim kalçadan çok yakıyo valla . önce 25 mg lik olandan yazmıştı kendim vurulabileyim diye ama onu bulamadık hiç bir eczanede onun için 50 mg verdi kalçadan vuruluyorumProtestan iğne kalçadan mı ?
çok iyi valal iğneler 115 lira jel.145 lira haftalık alıyorum bunları ve insallah pozitifi götürürsem 11. haftaya kadar devamBen ilaçlar ve kutu jel e 54 lira ödedim devlet karşılıyor benimkini belki raporlu olduğum içindir
Not alıyorum valla ptesinden itibaren başlicam yemeğecanim ben geçen sefer yediklerini yiyorum yine tutmuştu çünkü pozitif gordum diye aynisini nyapiyorum ananas yemiştim avakado kabak çekirdeği kayısı dut kurusu çerezlerden falan ama en çok su içmeye çalışıyorum
İnşallah görürsün canımçok iyi valal iğneler 115 lira jel.145 lira haftalık alıyorum bunları ve insallah pozitifi götürürsem 11. haftaya kadar devam
2. Ve 3. Denemede raporlu olunca daha düşük oluyor fiyatlar
insallah hepimizin kucağında zamanda dolsunİnşallah görürsün canımhatta hepimiz o mutlu haberi pozitifi görürüz bakalım bana ne ilaç vericekler ptesi belli olur
hiç bilgim yok canim ne desem yalan ama asitli şeyler ve kafein yasak ozellikle kahve çayıda açık içebilirsinNot alıyorum valla ptesinden itibaren başlicam yemeğesade soda zararlımıdır bilgin varmı ?
İkisi de canımİlaçlar mı yoksa transfer ücreti fln mı ?
Anladım canım inşallah ilk transferim pozitif olurda gerek kalmazİkisi de canım
İnşallahh canım rabbim tekrar tedaviye hacet koymasın inşallah bu ay kavuşalım sağlıcakla yavrularımızaAnladım canım inşallah ilk transferim pozitif olurda gerek kalmaz
Merhaba canım bende ikinci transferimi oldum histeroskopi Rahime çizik atıldı iki ay önce inşAllah işe yararKizlaar iyi geceler bende bu ay 2. Dondurulmus embriyo transferimi olucam ilki negatif simdi ikinci için başlamadan önce histeroskopi yapıp Rahime çizik attı Doktorum tutunmasini saglar dedi insallah bu sefer olucaksuanda estrofem kullaniyorm günde 3 tane sizler ne aşamadasinız neler yapiyosunuz
Yaa insallah benimde 16 ocakta cizik atıldı suanda da transfer icin hazirlaniyormMerhaba canım bende ikinci transferimi oldum histeroskopi Rahime çizik atıldı iki ay önce inşAllah işe yarar ☺
Opuden sonra agrin oldu mu ? Ben bugun opu oldum ölüyorum sanki içimi oymuslar gibiBugün opu yapıldı 6 tane toplanıldı yarın aricam bakalım ne dicekler...
İnşallah canım tek tesellimiz oYaa insallah benimde 16 ocakta cizik atıldı suanda da transfer icin hazirlaniyorm
Ilk denememi temmuzda yaptim agustosun basinda negatif haberi aldim.
Insallah olacak bu sefer histereskopi yapip cizik atilinca basari orani yukseliyor diyo doktorum ❤
Hayir hic bir sebep yok doktorum cok şasirdi nasil olmaz diye en iyi embriyoyu transfer ettik 10 kisiye transfer yaptm sadece senin negatif oldu hic beklemedklerim pozitifle geldi dediİnşallah canım tek tesellimiz obende ekimde negatif aldım. Neden olmadı ilki belli mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?