ŞUBAT ayı TRANSFER olacaklar neler yapıyorsunuz ?

Birde birşey sorucam transferden sonra ne yenir ne yenilmez bazı şeyleri biliyorum ama yinede benle paylaşırsanız sevinirm.
canim ben geçen sefer yediklerini yiyorum yine tutmuştu çünkü pozitif gordum diye aynisini nyapiyorum ananas yemiştim avakado kabak çekirdeği kayısı dut kurusu çerezlerden falan ama en çok su içmeye çalışıyorum

Not alıyorum valla ptesinden itibaren başlicam yemeğe sade soda zararlımıdır bilgin varmı ?

Kizlaar iyi geceler bende bu ay 2. Dondurulmus embriyo transferimi olucam ilki negatif simdi ikinci için başlamadan önce histeroskopi yapıp Rahime çizik attı Doktorum tutunmasini saglar dedi insallah bu sefer olucak suanda estrofem kullaniyorm günde 3 tane sizler ne aşamadasinız neler yapiyosunuz

Merhaba canım bende ikinci transferimi oldum histeroskopi Rahime çizik atıldı iki ay önce inşAllah işe yarar

Merhaba canım bende ikinci transferimi oldum histeroskopi Rahime çizik atıldı iki ay önce inşAllah işe yarar ☺
Yaa insallah benimde 16 ocakta cizik atıldı suanda da transfer icin hazirlaniyorm
Ilk denememi temmuzda yaptim agustosun basinda negatif haberi aldim.
Insallah olacak bu sefer histereskopi yapip cizik atilinca basari orani yukseliyor diyo doktorum ❤

İnşallah canım tek tesellimiz o bende ekimde negatif aldım. Neden olmadı ilki belli mi

İnşallah canım tek tesellimiz o bende ekimde negatif aldım. Neden olmadı ilki belli mi
Hayir hic bir sebep yok doktorum cok şasirdi nasil olmaz diye en iyi embriyoyu transfer ettik 10 kisiye transfer yaptm sadece senin negatif oldu hic beklemedklerim pozitifle geldi dedi ben cok sinirlilik gerginlk yasadim cok stres yaptim ne olucak diye birde transferin ertesi gunu uyandigmda kabizdim berbat bi durumdaydim 5. Gune kadar kabizlk cektim duphalac ta ise yaramadi ne kayisilar zeytinyaglar yedim ictim yok ben kabizliga bağliyorm doktora cok stres yaptm cok gergindim dedim alakasi bile yok nasip isi bu isler dedi olucak pes etmek yok dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…