ŞUBAT ayı TRANSFER olacaklar neler yapıyorsunuz ?

Ah canım işte olmayınca olmuyor Herşey bahane aslında Benimkide bizzat aynı hikaye ama olmadı bundada aynı ama bakalım nasipte varsa olacak

Ah canım işte olmayınca olmuyor Herşey bahane aslında Benimkide bizzat aynı hikaye ama olmadı bundada aynı ama bakalım nasipte varsa olacak
Nasl ayni canm ya kabizlikmi var sakin ıknma gerekirse lavman yap ben bu transferimde kati hic bisey yemicem sebze corba salata bu sekilde beslenmeyi dusunuyorm

Nasl ayni canm ya kabizlikmi var sakin ıknma gerekirse lavman yap ben bu transferimde kati hic bisey yemicem sebze corba salata bu sekilde beslenmeyi dusunuyorm
Canım hikayemiz aynı benimde ilkinde çok iyiyken olmadı sebepsiz infertilite embryoda iyiydi doktor banada aynısını dedi İlkinde bende çok kabızlık yaşadım ama hele ilk günler hiç rahat edemedim ilaçta yoktu Bu sefer biraz daha rahatım kabızlık arada olup geçiyor zorlamadan şükür ama bu busferde hiç belirtim yok bugün 5.günüm

Anladm canm hep pozitif dusun olucak de hic kötuyu aklina getirme insallah olucak seninde ben inaniyorm ❤

Evet mayısta oldu ilk transferim haziranda düşük yaptım. İkinci Ekim de oldu o kimyasaldi. Bu üçüncü kuzum bnm de inşallah sağlıcakla kucağına al
Evet çünkü seni ozamandan hatırlıyorum chagiless ... Beraber olmuştuk inşallah 2020de saglikla aliriz çocukları kucağımıza

hayırla sağlıkla al kucağına canim sen biseyler hissetmeliydin bize biraz tüyo ver
Hic belirtim olmadi, kalp atışı duyulduktan sonra başladı.. Ben zaten çalıştığım için dikkat edemedim ilaç saatine beslenmeme.. Sigarayı kahveyi bıraktım, bolbol su içiyorum

Hic belirtim olmadi, kalp atışı duyulduktan sonra başladı.. Ben zaten çalıştığım için dikkat edemedim ilaç saatine beslenmeme.. Sigarayı kahveyi bıraktım, bolbol su içiyorum
sağlıkla kucağına al insallah canim erken ama iste bizde pozitif içi birşeyler anlamaya calisiyoruz

Merhaba 🖐 ben şubat ayı transferi bekliyorum. Şuan iğne kullanıyorum çarşamba kontrolüm var. İlk deneyimim olduğu için birçok şeyi bilmiyorum. Okuduklarımdan öğrenmeye çalışıyorum. Çarşamba günü yumurtalar istenen büyüklüğe ulaştıysa beni nasıl bir süreç bekliyor bilgilendirir misiniz? Kaç gün sonra yumurta toplama oluyor tahmini.

Merhaba canım yumurta toplama benim 13. gün oldu dündü o da. 8-12 gün arası sürüyormuş bu toplama öncesi süreç. Sık sık kontrole çağırıp kan ve ultrason bakarak takip ediyorlar. Görünenden az toplandı benim. Kişiye göre değişiyor çoğu şey. Toplama öncesinde bir gün ilaç kullanılmıyor.

Anladım canım sanırım benim de çarşamba belli olur yol haritam diye düşünüyorum. Yumurta rezervim düşükmüş benim de kaç toplanır kalite nasıl olur bilmiyorum artık. Yediklermiz de etkili olur mu bilemedim sayı kalite için vs.

Seninli de yavaştan belli olur, bende de ilaçlara başlayınca fazla yumurta oluşmuyor gibi demişti doktor beklemiyorduk bunu. Kontrollerde 8 e kadar gördük artık öndekiler erken mi çatladı ne oldu bilmiyorum 4 tane toplandı. Ben kahve sigara çok kullanıyordum yaşım da var. 3 haftadır hepsini kestim ama pek kar etmemiş olabilir :) çarşamba transfere çağırdılar. Toplama sonrası çok ilaç oluyor bir de. Bu kadar beklemiyordum ben

Canım benim ilk tedavimde 8 yumurtam toplanmıştı ben ilkinde yediğime içtiğime dikkat etmemiştim ikinci tedavimde 12 yumurtam toplandı ve ben hergün kuru incir en az 4 tane yiyordum bir yumurta haşlayıp yedim avakado ve günlük taze sıkılmış bir bardak havuç suyu içtim çok şükür yumurtaların çok kaliteli demişti embriyolog . Bu arada sigara kullanıyordum bıraktım ve kola kahve gibi şeylerden uzak durdum

Ben de beklemiyordum şok oldum duyunca. Bi anda kendimi ne olduğunu bilmediğim bir tedavi içinde buldum hayırlısı ilk görüşmeme gittiğimde adetimin 5. Günüydü. Burda hep 2. Günü başlandığını okudum. Doktor bana hemen bakalım dedi. Ben 2. Günü olması gerekmiyor mu dedim. Onu tedbiren erken başlatıyoruz. Bizim istediğimiz varolan yumurtaların aynı senkron ve büyüklükte olması dedi. Kontrol edelim dedi. Baktı toplamda 7 yumurta var. Hepsi senkron istenilen gibi sayı az vakit kaybetme karar verirsen hemen başlarız dedi. Eşimle karar verdik hemen ve başladık. İğnemin 2.günü bugun. Ben de kahve ve çayı keseyim bari. Transferinden sonra inşallah güzel haberlerini duyarız
Harika az bi artış değil ben de dikkat edeyim bunları yemeye teşekkür ederim. Bazı gıdalara alerjim var o sebeple çok vitaminli beslenemedim 1 yıldır. Ama incir yumurta havuç yiyebilirim.avakadoyu yedin mi sıktın mı onu da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…