Ah canım işte olmayınca olmuyorHayir hic bir sebep yok doktorum cok şasirdi nasil olmaz diye en iyi embriyoyu transfer ettik 10 kisiye transfer yaptm sadece senin negatif oldu hic beklemedklerim pozitifle geldi dediben cok sinirlilik gerginlk yasadim cok stres yaptim ne olucak diye birde transferin ertesi gunu uyandigmda kabizdim berbat bi durumdaydim 5. Gune kadar kabizlk cektim duphalac ta ise yaramadi ne kayisilar zeytinyaglar yedim ictim yok ben kabizliga bağliyorm doktora cok stres yaptm cok gergindim dedim alakasi bile yok nasip isi bu isler dedi olucak pes etmek yok dedi.
Nasl ayni canm yaAh canım işte olmayınca olmuyorHerşey bahane aslında Benimkide bizzat aynı hikaye ama olmadı bundada aynı ama bakalım nasipte varsa olacak
Canım hikayemiz aynı benimde ilkinde çok iyiyken olmadı sebepsiz infertilite embryoda iyiydi doktor banada aynısını dediNasl ayni canm yakabizlikmi var sakin ıknma gerekirse lavman yap ben bu transferimde kati hic bisey yemicem sebze corba salata bu sekilde beslenmeyi dusunuyorm
Anladm canm hep pozitif dusun olucak de hic kötuyu aklina getirme insallah olucak seninde ben inaniyorm ❤Canım hikayemiz aynı benimde ilkinde çok iyiyken olmadı sebepsiz infertilite embryoda iyiydi doktor banada aynısını dediİlkinde bende çok kabızlık yaşadım ama hele ilk günler hiç rahat edemedim ilaçta yoktu Bu sefer biraz daha rahatım kabızlık arada olup geçiyor zorlamadan şükür ama bu busferde hiç belirtim yok bugün 5.günüm
Evet çünkü seni ozamandan hatırlıyorum chagilessEvet mayısta oldu ilk transferim haziranda düşük yaptım. İkinci Ekim de oldu o kimyasaldi. Bu üçüncü kuzum bnm de inşallah sağlıcakla kucağına al
Hic belirtim olmadi, kalp atışı duyulduktan sonra başladı.. Ben zaten çalıştığım için dikkat edemedim ilaç saatine beslenmeme.. Sigarayı kahveyi bıraktım, bolbol su içiyorumhayırla sağlıkla al kucağına canim sen biseyler hissetmeliydin bize biraz tüyo ver
Anladım canım çok saol kahveyi kestim zaten çayıda açık içmeye çalışıyorum herşey bebiş içinhiç bilgim yok canim ne desem yalan ama asitli şeyler ve kafein yasak ozellikle kahve çayıda açık içebilirsin
Aynen canım ilk gün baya ağrı oluyo ama ben Perşembe oldum düşün hala ağrım var oturur kalkarken...Opuden sonra agrin oldu mu ? Ben bugun opu oldum ölüyorum sanki içimi oymuslar gibi
Sağol canım benim senin de olacakAnladm canm hep pozitif dusun olucak de hic kötuyu aklina getirme insallah olucak seninde ben inaniyorm ❤
aynen valla canim bebiş için herseyAnladım canım çok saol kahveyi kestim zaten çayıda açık içmeye çalışıyorum herşey bebiş için
sağlıkla kucağına al insallah canim erken ama iste bizde pozitif içi birşeyler anlamaya calisiyoruzHic belirtim olmadi, kalp atışı duyulduktan sonra başladı.. Ben zaten çalıştığım için dikkat edemedim ilaç saatine beslenmeme.. Sigarayı kahveyi bıraktım, bolbol su içiyorum
Amin canım evet o zmn da beraberdik hatırladım inşallah dediğin gibi şimdi nasip olsunnEvet çünkü seni ozamandan hatırlıyorum chagiless... Beraber olmuştuk inşallah 2020de saglikla aliriz çocukları kucağımıza
Merhaba canım yumurta toplama benim 13. gün oldu dündü o da. 8-12 gün arası sürüyormuş bu toplama öncesi süreç. Sık sık kontrole çağırıp kan ve ultrason bakarak takip ediyorlar. Görünenden az toplandı benim. Kişiye göre değişiyor çoğu şey. Toplama öncesinde bir gün ilaç kullanılmıyor.Merhaba 🖐 ben şubat ayı transferi bekliyorum. Şuan iğne kullanıyorum çarşamba kontrolüm var. İlk deneyimim olduğu için birçok şeyi bilmiyorum. Okuduklarımdan öğrenmeye çalışıyorum. Çarşamba günü yumurtalar istenen büyüklüğe ulaştıysa beni nasıl bir süreç bekliyor bilgilendirir misiniz? Kaç gün sonra yumurta toplama oluyor tahmini.
Anladım canım sanırım benim de çarşamba belli olur yol haritam diye düşünüyorum. Yumurta rezervim düşükmüş benim de kaç toplanır kalite nasıl olur bilmiyorum artık. Yediklermiz de etkili olur mu bilemedim sayı kalite için vs.Merhaba canım yumurta toplama benim 13. gün oldu dündü o da. 8-12 gün arası sürüyormuş bu toplama öncesi süreç. Sık sık kontrole çağırıp kan ve ultrason bakarak takip ediyorlar. Görünenden az toplandı benim. Kişiye göre değişiyor çoğu şey. Toplama öncesinde bir gün ilaç kullanılmıyor.
Seninli de yavaştan belli olur, bende de ilaçlara başlayınca fazla yumurta oluşmuyor gibi demişti doktor beklemiyorduk bunu. Kontrollerde 8 e kadar gördük artık öndekiler erken mi çatladı ne oldu bilmiyorum 4 tane toplandı. Ben kahve sigara çok kullanıyordum yaşım da var. 3 haftadır hepsini kestim ama pek kar etmemiş olabilir :) çarşamba transfere çağırdılar. Toplama sonrası çok ilaç oluyor bir de. Bu kadar beklemiyordum benAnladım canım sanırım benim de çarşamba belli olur yol haritam diye düşünüyorum. Yumurta rezervim düşükmüş benim de kaç toplanır kalite nasıl olur bilmiyorum artık. Yediklermiz de etkili olur mu bilemedim sayı kalite için vs.
Canım benim ilk tedavimde 8 yumurtam toplanmıştı ben ilkinde yediğime içtiğime dikkat etmemiştim ikinci tedavimde 12 yumurtam toplandı ve ben hergün kuru incir en az 4 tane yiyordum bir yumurta haşlayıp yedim avakado ve günlük taze sıkılmış bir bardak havuç suyu içtim çok şükür yumurtaların çok kaliteli demişti embriyolog . Bu arada sigara kullanıyordum bıraktım ve kola kahve gibi şeylerden uzak durdumAnladım canım sanırım benim de çarşamba belli olur yol haritam diye düşünüyorum. Yumurta rezervim düşükmüş benim de kaç toplanır kalite nasıl olur bilmiyorum artık. Yediklermiz de etkili olur mu bilemedim sayı kalite için vs.
canim sen pozitifi ne zaman gordum transferin ne zamandiAmin canım evet o zmn da beraberdik hatırladım inşallah dediğin gibi şimdi nasip olsunn
1 şubatti transferim 5. Gün gördüm idrarda pozitifi bugün kan verdim 48.9 çıktı beta 8. Günüm bugün canımcanim sen pozitifi ne zaman gordum transferin ne zamandi
Ben de beklemiyordum şok oldum duyunca. Bi anda kendimi ne olduğunu bilmediğim bir tedavi içinde buldum hayırlısıSeninli de yavaştan belli olur, bende de ilaçlara başlayınca fazla yumurta oluşmuyor gibi demişti doktor beklemiyorduk bunu. Kontrollerde 8 e kadar gördük artık öndekiler erken mi çatladı ne oldu bilmiyorum 4 tane toplandı. Ben kahve sigara çok kullanıyordum yaşım da var. 3 haftadır hepsini kestim ama pek kar etmemiş olabilir :) çarşamba transfere çağırdılar. Toplama sonrası çok ilaç oluyor bir de. Bu kadar beklemiyordum ben
Harika az bi artış değil ben de dikkat edeyim bunları yemeye teşekkür ederim. Bazı gıdalara alerjim var o sebeple çok vitaminli beslenemedim 1 yıldır. Ama incir yumurta havuç yiyebilirim.avakadoyu yedin mi sıktın mı onu daCanım benim ilk tedavimde 8 yumurtam toplanmıştı ben ilkinde yediğime içtiğime dikkat etmemiştim ikinci tedavimde 12 yumurtam toplandı ve ben hergün kuru incir en az 4 tane yiyordum bir yumurta haşlayıp yedim avakado ve günlük taze sıkılmış bir bardak havuç suyu içtim çok şükür yumurtaların çok kaliteli demişti embriyolog . Bu arada sigara kullanıyordum bıraktım ve kola kahve gibi şeylerden uzak durdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?