- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Yaa benim de dun ilk gündü hayatimin en kotu günüydüAynen canım ilk gün baya ağrı oluyo ama ben Perşembe oldum düşün hala ağrım var oturur kalkarken...
Canım Hayırlı uğurlu olsun çok sevindim1 şubatti transferim 5. Gün gördüm idrarda pozitifi bugün kan verdim 48.9 çıktı beta 8. Günüm bugün canım
hadi hayırlı olsun canim benim kalp atışlarını da tez zamanda duyarsın insallah bize de dua et nolur bende geçen sefer 7. günde gormustum1 şubatti transferim 5. Gün gördüm idrarda pozitifi bugün kan verdim 48.9 çıktı beta 8. Günüm bugün canım
İnsallah canim bu sefer sağ salim alırım kucağıma darısı başına artıkCanım Hayırlı uğurlu olsun çok sevindimsağlıkla kucağına al inşAllahhhhh ❤
Hadi İnşallah tez vakitte öğrenin siz de olumlu haberle dolduralım şubat ayınıhadi hayırlı olsun canim benim kalp atışlarını da tez zamanda duyarsın insallah bize de dua et nolur bende geçen sefer 7. günde gormustum
İnşallahhh kuzum alırsın Allah’ın izniyleİnsallah canim bu sefer sağ salim alırım kucağıma darısı başına artık
Merak etme seninledir o şunun şurasında ne kaldı öğrenmeneİnşallahhh kuzum alırsın Allah’ın izniyleaminnnn bakalım belirtisiz şekilde 5.güne geldik sanki yok gibi pozitifi görsem sürpriz olcak
İnşallahhh inşallahhh bırakmamışlardır analarınıMerak etme seninledir o şunun şurasında ne kaldı öğrenmene
amin canim benim insallahHadi İnşallah tez vakitte öğrenin siz de olumlu haberle dolduralım şubat ayını
Kanama oldu mu ? bende olmadı da benle beraber yapılan 2 kişide kanama olduYaa benim de dun ilk gündü hayatimin en kotu günüydü
Yok kanamam olmadi şükürKanama oldu mu ? bende olmadı da benle beraber yapılan 2 kişide kanama oldu
Yumurta toplamadan sonra mı ağrınız oldu?Kanama oldu mu ? bende olmadı da benle beraber yapılan 2 kişide kanama oldu
Benim dun yumurtalarom toplandi ve dun kabus gibiydi cok agrim vardiYumurta toplamadan sonra mı ağrınız oldu?
Benimde toplama öyleydi hastaneyi ayağa kaldırmıştım ağlamıştım uyanınca çok kötüydüBenim dun yumurtalarom toplandi ve dun kabus gibiydi cok agrim vardibugun biraz hafifledi
Yedim canım günlük yarım yedimBen de beklemiyordum şok oldum duyunca. Bi anda kendimi ne olduğunu bilmediğim bir tedavi içinde buldum hayırlısıilk görüşmeme gittiğimde adetimin 5. Günüydü. Burda hep 2. Günü başlandığını okudum. Doktor bana hemen bakalım dedi. Ben 2. Günü olması gerekmiyor mu dedim. Onu tedbiren erken başlatıyoruz. Bizim istediğimiz varolan yumurtaların aynı senkron ve büyüklükte olması dedi. Kontrol edelim dedi. Baktı toplamda 7 yumurta var. Hepsi senkron istenilen gibi sayı az vakit kaybetme karar verirsen hemen başlarız dedi. Eşimle karar verdik hemen ve başladık. İğnemin 2.günü bugun. Ben de kahve ve çayı keseyim bari. Transferinden sonra inşallah güzel haberlerini duyarız
Harika az bi artış değil ben de dikkat edeyim bunları yemeye teşekkür ederim. Bazı gıdalara alerjim var o sebeple çok vitaminli beslenemedim 1 yıldır. Ama incir yumurta havuç yiyebilirim.avakadoyu yedin mi sıktın mı onu da
12 yumurtam toplandı hiç ağrım fln olmadı bir de bana anesteziden 1 saat kadar önce kulaklıkla türk sanat müziği dinlettilerBenimde toplama öyleydi hastaneyi ayağa kaldırmıştım ağlamıştım uyanınca çok kötüydüBazıları hiç hissetmiyor kişiye göre değişiyor
Buna şükür sevindim. Aç kalmamaya çalışın ağrı ondan da artıyor.Yok kanamam olmadi şükür
Evet ağrım oldu özellikle oturup kalkarkenYumurta toplamadan sonra mı ağrınız oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?