ŞUBAT ayı TRANSFER olacaklar neler yapıyorsunuz ?

Serum mu ? Valla şanslısın bende öyle bişey olmadı ufaktan tlfda müzik açtılar sonra bayılmışım daha işlem bitmemişti uyanmıştm dediğim şu ' daha uyanmamam lâzımdı erken uyandım '

2 tedavimde de uyanır uyanmaz kaç yumurta toplandı diye sormuşum

Bana da verdiler serum

Kızlar buraya fıkır almak amacıyla yazıorum
Bu arada bende yumurta topla ma cok zorladı 1hafta Cektım agrıyı gözümde en korkutan sey bu gercı sonuna gelemedim ama. Bes yumurta toplandı ve transfer olamadan sürecim yarım kaldı. sormak istediğim tup bebekte ne kadar ara verilir transfer olmadım ilk deneme de zaten su an bir ay gectı ve regl ile beraber 40gun olucak takviye falan aldım ıciyorumda raporlu hakkım var fazla vakit kaybetmek istemıorım hastane deıstırebılrım

En az bir adet görmen lazım canım ben 2. Adetimle tekrar başladım

Ahh ahhh hep onu derim bende ne zor şeymiş çocuk yapmak hemde ne zor normal yoldan kalanlar için ne var zevk ala ala anne oluyorlar bizler acı çeke çeke büyük sınav bu
Basa,gelen cekilir napalim bundan sonra onumuze bakicaz rabbim hayirli sonuclar almamizi nasip etsin insallaahhh

Normal yoldan kaldım ben iki kez. Hele ilkinde hiçbir endişe olmuyor çok keyifli hemen hamileyim ben moduna geçiliyor. Tabii devamı kabusa dönmüştü ama bu tüp bebek işi de baya stresliymiş.
Evet normal yoldan kalanlar hep öyle okdr rahatlar ki tüp bebek gerçekten çok zormuş işin içine girdimi anlıyor insan

Normal yoldan kaldım ben iki kez. Hele ilkinde hiçbir endişe olmuyor çok keyifli hemen hamileyim ben moduna geçiliyor. Tabii devamı kabusa dönmüştü ama bu tüp bebek işi de baya stresliymiş.
Hamile kaldiysan tup bebege gerek yoktu bence .sorun spermlerde miydi sizin

Evet normal yoldan kalanlar hep öyle okdr rahatlar ki tüp bebek gerçekten çok zormuş işin içine girdimi anlıyor insan
Karnimdan o kadar igne yaptim .2 kere asilamada bi de tup bebekte ama su opu kadar canim yanmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…