Serum mu ? Valla şanslısın bende öyle bişey olmadı12 yumurtam toplandı hiç ağrım fln olmadı bir de bana anesteziden 1 saat kadar önce kulaklıkla türk sanat müziği dinlettilerameliyattan sonra ağrıyı hafifletiyormuş ve tedirgin olmuyormuş hasta ameliyata da kulağımda müzikle gittim uyandırdıklarında serum takılıydı serum bitti kalktım yürüdüm eve geldim herhangi bir ağrım olmadı
Bazilari cok şansliBenimde toplama öyleydi hastaneyi ayağa kaldırmıştım ağlamıştım uyanınca çok kötüydüBazıları hiç hissetmiyor kişiye göre değişiyor
2 tedavimde de uyanır uyanmaz kaç yumurta toplandı diye sormuşumSerum mu ? Valla şanslısın bende öyle bişey olmadıufaktan tlfda müzik açtılar sonra bayılmışım daha işlem bitmemişti uyanmıştm dediğim şu ' daha uyanmamam lâzımdı erken uyandım '
Kac tane toplanmisti senin ? Benim 8 tane toplanmis insallah kalitelidirlerBenimki çok rahat geçti hiç ağrım olmadı neredeyse, toplanan sayıyla ilgili de olabilir
Bana da verdiler serumSerum mu ? Valla şanslısın bende öyle bişey olmadıufaktan tlfda müzik açtılar sonra bayılmışım daha işlem bitmemişti uyanmıştm dediğim şu ' daha uyanmamam lâzımdı erken uyandım '
En az bir adet görmen lazım canım ben 2. Adetimle tekrar başladımKızlar buraya fıkır almak amacıyla yazıorum
Bu arada bende yumurta topla ma cok zorladı 1hafta Cektım agrıyı gözümde en korkutan sey bu gercı sonuna gelemedim ama. Bes yumurta toplandı ve transfer olamadan sürecim yarım kaldı. sormak istediğim tup bebekte ne kadar ara verilir transfer olmadım ilk deneme de zaten su an bir ay gectı ve regl ile beraber 40gun olucak takviye falan aldım ıciyorumda raporlu hakkım var fazla vakit kaybetmek istemıorım hastane deıstırebılrım
4 tane toplandı bugün aradılar döllenme olmuş transfere gideceğimiz günü saati söylediler. 8 güzel bir rakam hepsi döllenmiştir inşallahKac tane toplanmisti senin ? Benim 8 tane toplanmis insallah kalitelidirler
Ya cok sevindim senin adina4 tane toplandı bugün aradılar döllenme olmuş transfere gideceğimiz günü saati söylediler. 8 güzel bir rakam hepsi döllenmiştir inşallah
Teşekkürler hiçbiri döllenmezse diye korkmuştum ben de. Transferden sonra bakıcaz artık ne zor işmiş hamile kalana kadar ayrı yorucuYa cok sevindim senin adinainsallah,saglikli gebeligin olur insallah cok tedirginim bu koni da
Gercekten de öyleTeşekkürler hiçbiri döllenmezse diye korkmuştum ben de. Transferden sonra bakıcaz artık ne zor işmiş hamile kalana kadar ayrı yorucu
Ahh ahhh hep onu derim bende ne zor şeymiş çocuk yapmak hemde ne zor normal yoldan kalanlar için ne var zevk ala ala anne oluyorlar bizler acı çeke çeke büyük sınav buGercekten de öylene olurdu biz de normal yolla hamile kalaydik
Basa,gelen cekilir napalimAhh ahhh hep onu derim bende ne zor şeymiş çocuk yapmak hemde ne zor normal yoldan kalanlar için ne var zevk ala ala anne oluyorlar bizler acı çeke çeke büyük sınav bu
Normal yoldan kaldım ben iki kez. Hele ilkinde hiçbir endişe olmuyor çok keyifli hemen hamileyim ben moduna geçiliyor. Tabii devamı kabusa dönmüştü ama bu tüp bebek işi de baya stresliymiş.Gercekten de öylene olurdu biz de normal yolla hamile kalaydik
Evet normal yoldan kalanlar hep öyle okdr rahatlar ki tüp bebek gerçekten çok zormuş işin içine girdimi anlıyor insanNormal yoldan kaldım ben iki kez. Hele ilkinde hiçbir endişe olmuyor çok keyifli hemen hamileyim ben moduna geçiliyor. Tabii devamı kabusa dönmüştü ama bu tüp bebek işi de baya stresliymiş.
Hamile kaldiysan tup bebege gerek yoktu bence .sorun spermlerde miydi sizinNormal yoldan kaldım ben iki kez. Hele ilkinde hiçbir endişe olmuyor çok keyifli hemen hamileyim ben moduna geçiliyor. Tabii devamı kabusa dönmüştü ama bu tüp bebek işi de baya stresliymiş.
Karnimdan o kadar igne yaptim .2 kere asilamada bi de tup bebekte ama su opu kadar canim yanmadiEvet normal yoldan kalanlar hep öyle okdr rahatlar ki tüp bebek gerçekten çok zormuş işin içine girdimi anlıyor insan
Ne güzel hoşgeldinizMerhaba ben dün transfer oldum 2tane orta kalite transfer edildi. Bu ikinci denememiz ilki agustosta olmustu.
Hoşgeldin transfer gündaşımMerhaba ben dün transfer oldum 2tane orta kalite transfer edildi. Bu ikinci denememiz ilki agustosta olmustu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?