Biz de öyle düşünüp baya erteledik. İstedikten kısa süre sonra olmuştu hep devamı gelmeyince ben soğudum iki sene istemedim neredeyse. Sonra isteyince olmamaya başladıHamile kaldiysan tup bebege gerek yoktu bence .sorun spermlerde miydi sizin
Hayırlı uğurlu olsun canım rabbim kucağımızı boş bırakmasınBiz de öyle düşünüp baya erteledik. İstedikten kısa süre sonra olmuştu hep devamı gelmeyince ben soğudum iki sene istemedim neredeyse. Sonra isteyince olmamaya başladıEşimde biraz sıkıntı çıktı ama çok da büyük birşey değil herhalde. Biz ertelemek istemedik daha fazla öyle başladık bu işe bakalım. Hakkımızda hayırlısı
bende ağustosta olmuştum benimde 2. bu perşembe transfer oldum hadi hayirlisiMerhaba ben dün transfer oldum 2tane orta kalite transfer edildi. Bu ikinci denememiz ilki agustosta olmustu.
Son olsun inşallah canımMerhaba ben dün transfer oldum 2tane orta kalite transfer edildi. Bu ikinci denememiz ilki agustosta olmustu.
Hayirlisi olsun insallah ben evlendigimden beri istiyorumBiz de öyle düşünüp baya erteledik. İstedikten kısa süre sonra olmuştu hep devamı gelmeyince ben soğudum iki sene istemedim neredeyse. Sonra isteyince olmamaya başladıEşimde biraz sıkıntı çıktı ama çok da büyük birşey değil herhalde. Biz ertelemek istemedik daha fazla öyle başladık bu işe bakalım. Hakkımızda hayırlısı
İyi yapmışsın canım benim 7 yıl olacak evleneli fazla beklememek en iyisi bence. Kendim uygulamasam daHayirlisi olsun insallah ben evlendigimden beri istiyorumdaha yeni evli sayilirim cevreme gore 1.5 yillik evliyim ama olmayinca hemencik kollari sıvadık. Benim amh dusuk
Ogretmen misinİyi yapmışsın canım benim 7 yıl olacak evleneli fazla beklememek en iyisi bence. Kendim uygulamasam daçocukların içindeyim sürekli pek heves gelmiyor öyle olunca gelip gidiyor
Evet canım.Bana samimi olmayan biri sorduğunda bizim çocuğumuz olmuyor diyordum suratlarındaki şoku izlemek çok keyifli ne diyeceğini bilemiyor sorduğuna pişman :))Ogretmen misinbaya olmus ama senin ya banada kim ne zaman cocuk yapcan diye sorduklarinda korunuyorum diyorum halbuki korunmak nedir bilmeyoz
Aa nasıl eziklendim şuan anlatamamBana da verdiler serum
Ay bilinç altımıza bak2 tedavimde de uyanır uyanmaz kaç yumurta toplandı diye sormuşum
Ay çok güzel cevapEvet canım.Bana samimi olmayan biri sorduğunda bizim çocuğumuz olmuyor diyordum suratlarındaki şoku izlemek çok keyifli ne diyeceğini bilemiyor sorduğuna pişman :))
Iyi ypmissin ama benim cevreye malzeme vermemEvet canım.Bana samimi olmayan biri sorduğunda bizim çocuğumuz olmuyor diyordum suratlarındaki şoku izlemek çok keyifli ne diyeceğini bilemiyor sorduğuna pişman :))
Bana iki tannee serummm verdilleerrAa nasıl eziklendim şuan anlatamamneyim eksikti benim devlette olmam mı
Ne biliyor hemen tutucagini dusukten sonraGeçen bir tanıdıkla karşılaştm bana çocuk sordu yok daha düşünmüyoruz dedim onun kızını sordum oda 2 aylık hamileyken bebeği ölmüş şey diyormuş amannnn istemiyordum zaten daha gezicem dolaşıcam ' ne zaman istersem yaparım ' güldüm geçtim... millet için o kadar kolay ama bizler için maalesef zor
Amh değerin kaç ??Hayirlisi olsun insallah ben evlendigimden beri istiyorumdaha yeni evli sayilirim cevreme gore 1.5 yillik evliyim ama olmayinca hemencik kollari sıvadık. Benim amh dusuk
4 ay once 0.91 di gecen ay 0.63 cikti ama farkli yerlerde baktirdimAmh değerin kaç ??
Benim de 4 ay önceki 1.92 . yeni yaptırdığımın sonucu yarın belli olacak. Amh düşük dedi doktor bana da.4 ay once 0.91 di gecen ay 0.63 cikti ama farkli yerlerde baktirdim
Alttan muyanede folikullerim gozukuyor muydu ? Bana doktorum senin yumurtalarin 35 yasindaki kadinin yumurtalari ile ayni sayida dedi yasim 24Benim de 4 ay önceki 1.92 . yeni yaptırdığımın sonucu yarın belli olacak. Amh düşük dedi doktor bana da.
Sorun devlette değilAa nasıl eziklendim şuan anlatamamneyim eksikti benim devlette olmam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?