ŞUBAT ayı TRANSFER olacaklar neler yapıyorsunuz ?

Hamile kaldiysan tup bebege gerek yoktu bence .sorun spermlerde miydi sizin
Biz de öyle düşünüp baya erteledik. İstedikten kısa süre sonra olmuştu hep devamı gelmeyince ben soğudum iki sene istemedim neredeyse. Sonra isteyince olmamaya başladı Eşimde biraz sıkıntı çıktı ama çok da büyük birşey değil herhalde. Biz ertelemek istemedik daha fazla öyle başladık bu işe bakalım. Hakkımızda hayırlısı

Hayırlı uğurlu olsun canım rabbim kucağımızı boş bırakmasın

Hayirlisi olsun insallah ben evlendigimden beri istiyorum daha yeni evli sayilirim cevreme gore 1.5 yillik evliyim ama olmayinca hemencik kollari sıvadık. Benim amh dusuk

Hayirlisi olsun insallah ben evlendigimden beri istiyorum daha yeni evli sayilirim cevreme gore 1.5 yillik evliyim ama olmayinca hemencik kollari sıvadık. Benim amh dusuk
İyi yapmışsın canım benim 7 yıl olacak evleneli fazla beklememek en iyisi bence. Kendim uygulamasam da çocukların içindeyim sürekli pek heves gelmiyor öyle olunca gelip gidiyor

İyi yapmışsın canım benim 7 yıl olacak evleneli fazla beklememek en iyisi bence. Kendim uygulamasam da çocukların içindeyim sürekli pek heves gelmiyor öyle olunca gelip gidiyor
Ogretmen misin baya olmus ama senin ya banada kim ne zaman cocuk yapcan diye sorduklarinda korunuyorum diyorumhalbuki korunmak nedir bilmeyoz

Ogretmen misin baya olmus ama senin ya banada kim ne zaman cocuk yapcan diye sorduklarinda korunuyorum diyorumhalbuki korunmak nedir bilmeyoz
Evet canım.Bana samimi olmayan biri sorduğunda bizim çocuğumuz olmuyor diyordum suratlarındaki şoku izlemek çok keyifli ne diyeceğini bilemiyor sorduğuna pişman :))

Evet canım.Bana samimi olmayan biri sorduğunda bizim çocuğumuz olmuyor diyordum suratlarındaki şoku izlemek çok keyifli ne diyeceğini bilemiyor sorduğuna pişman :))
Ay çok güzel cevap ne soruyosun olsa zaten yapılcak ama anlamazlar ben kendi akrabalarıma demedim bile malum akbabalar çünkü daha istemiyoruz diorum geçiştiriyorum

Geçen bir tanıdıkla karşılaştm bana çocuk sordu yok daha düşünmüyoruz dedim onun kızını sordum oda 2 aylık hamileyken bebeği ölmüş şey diyormuş amannnn istemiyordum zaten daha gezicem dolaşıcam ' ne zaman istersem yaparım ' güldüm geçtim... millet için o kadar kolay ama bizler için maalesef zor

Iyi ypmissin ama benim cevreye malzeme vermem hepsi desikodu icin soruyorlardi

Ne biliyor hemen tutucagini dusukten sonra hep te istemiyorum yapmiyorum diyenler once yapmadi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…