ŞUBAT ayı TRANSFER olacaklar neler yapıyorsunuz ?

Ay çok güzel cevap ne soruyosun olsa zaten yapılcak ama anlamazlar ben kendi akrabalarıma demedim bile malum akbabalar çünkü daha istemiyoruz diorum geçiştiriyorum
Millete dert oldu zaten bizim çocuklarımız bıktım bu sorulardan ya bi gün birini boğazlıcam valla olsa kendileri bakıvercek sanki meraklı melehatlar

Okdr kolay yani pes ne kdr hafife alınıyor kolay elde edilince

Asilama ile bosuna ugrastirmislar seni dedi doktor. Bu degerlerle tek sansiniz tup bebek .ha normal yolla kalirsin ama süreç uzar .demisti
Aşılamanın tutması zaten o kdr düşük ki bizde yapmıştık tutmamıştı boşa giden bir emek olarak görüyorum aşılamayı çoğunlukta tutmuyor zaten en fazla yüzde 15 diyorlar bana göre yüzde 5 yani hiç hatta

Asilama cok gereksiz bir islem bence . Yani yaptırdıktan sonra mantik olarak öyle gelmeye basladi amh kacti senin ? Tek çare tup bebek insallah yarin yumurtalarimin durumundan haberdar ediceklermis bizi embriyologlar cok stresliyim bu konuda insallah kalitelidirler de dollenirler

Aynen öyle. Amh kaç bilmiyorum yumurtlaman gayet güzel dedi doktor sebepsiz infertilite zaten herşey iyiyken olmuyor Donduracaklardı gün arıyorlar döllenen olacaktır sıkma kendini bir tane bile olsa olacak olduktan sonra o tek yumurtadan can buluyor

Ne guzel dedin oyle evet 1 tane olsun saglikli olsun bizim olsun insallah

Ama klasik bizim insanlarımız ya nişan olur düğün ne zaman düğün olur bebek ne zaman kafalar hep aynı
Bebek olur 2. Ne zaman ? Hemen yaparsin daha kucuk derler . Arayi acarsın . Cok ara vermissin derler . Derler de derler

Ya bişey sorucam transfer olan arkadaşlara... transfere girerken sıkışık olunuyo ya transferden çıktıktan sonra yatmak mı gerekir yoksa ayakta kalmak mı ? Ve lavaboya ne zaman çıkmalı ?
Geçen hastanede transfer olanı yatırmadılar kalk dediler de ona göre biliyim bende...

Alttan muyanede folikullerim gozukuyor muydu ? Bana doktorum senin yumurtalarin 35 yasindaki kadinin yumurtalari ile ayni sayida dedi yasim 24
Alttan muayenede rahim temiz iyi dedi. Sağ sol baktı hatırlamıyorum şoktan ama bi tarafta 5 diğer tarafta 2 yumurta var dedi. Toplam 7 yumurta dedi. 33 yaş benim. Normalde senin yaşıtlarında sağ sol toplam daha fazla oluyor dedi. Yumurtaların beklenen senkronda hemen başlarız istersen dedi.

Bana da aynilarini dedi hangi doktora inancaz ya yasina gore iyi yumurtalarin masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…