Bası insanların gözüne şu cevabı sokasım var yaaaEvet canım.Bana samimi olmayan biri sorduğunda bizim çocuğumuz olmuyor diyordum suratlarındaki şoku izlemek çok keyifli ne diyeceğini bilemiyor sorduğuna pişman :))
Millete dert oldu zaten bizim çocuklarımız bıktım bu sorulardan ya bi gün birini boğazlıcam valla olsa kendileri bakıvercek sanki meraklı melehatlarAy çok güzel cevapne soruyosun olsa zaten yapılcak ama anlamazlar ben kendi akrabalarıma demedim bile malum akbabalar çünkü daha istemiyoruz diorum geçiştiriyorum
Okdr kolay yani pes ne kdr hafife alınıyor kolay elde edilinceGeçen bir tanıdıkla karşılaştm bana çocuk sordu yok daha düşünmüyoruz dedim onun kızını sordum oda 2 aylık hamileyken bebeği ölmüş şey diyormuş amannnn istemiyordum zaten daha gezicem dolaşıcam ' ne zaman istersem yaparım ' güldüm geçtim... millet için o kadar kolay ama bizler için maalesef zor
O ne demekmiş kiAlttan muyanede folikullerim gozukuyor muydu ? Bana doktorum senin yumurtalarin 35 yasindaki kadinin yumurtalari ile ayni sayida dedi yasim 24
Asilama ile bosuna ugrastirmislar seni dedi doktor. Bu degerlerle tek sansiniz tup bebek .ha normal yolla kalirsin ama süreç uzar .demistiO ne demekmiş ki
Aşılamanın tutması zaten o kdr düşük ki bizde yapmıştık tutmamıştı boşa giden bir emek olarak görüyorum aşılamayı çoğunlukta tutmuyor zaten en fazla yüzde 15 diyorlar bana göre yüzde 5 yani hiç hattaAsilama ile bosuna ugrastirmislar seni dedi doktor. Bu degerlerle tek sansiniz tup bebek .ha normal yolla kalirsin ama süreç uzar .demisti
Asilama cok gereksiz bir islem bence . Yani yaptırdıktan sonra mantik olarak öyle gelmeye basladiAşılamanın tutması zaten o kdr düşük ki bizde yapmıştık tutmamıştı boşa giden bir emek olarak görüyorum aşılamayı çoğunlukta tutmuyor zaten en fazla yüzde 15 diyorlar bana göre yüzde 5 yani hiç hatta
Aynen öyle. Amh kaç bilmiyorum yumurtlaman gayet güzel dedi doktor sebepsiz infertilite zaten herşey iyiyken olmuyorAsilama cok gereksiz bir islem bence . Yani yaptırdıktan sonra mantik olarak öyle gelmeye basladiamh kacti senin ? Tek çare tup bebek insallah yarin yumurtalarimin durumundan haberdar ediceklermis bizi embriyologlar cok stresliyim bu konuda insallah kalitelidirler de dollenirler
Aynen bizim gibi olsunlarda sorarım onlara ama büyük konuşuyolar işteOkdr kolay yani pes ne kdr hafife alınıyor kolay elde edilince
Ama klasik bizim insanlarımız ya nişan olur düğün ne zaman düğün olur bebek ne zaman kafalar hep aynıMillete dert oldu zaten bizim çocuklarımız bıktım bu sorulardan ya bi gün birini boğazlıcam valla olsa kendileri bakıvercek sanki meraklı melehatlar
Ne guzel dedin oyle evet 1 tane olsun saglikli olsun bizim olsun insallahAynen öyle. Amh kaç bilmiyorum yumurtlaman gayet güzel dedi doktor sebepsiz infertilite zaten herşey iyiyken olmuyorDonduracaklardı gün arıyorlar döllenen olacaktır sıkma kendini bir tane bile olsa olacak olduktan sonra o tek yumurtadan can buluyor
Pehhhh şans işte deseneSorun devlette değilbende devlette oldum ağrısız sızısız serumlu
Bebek olur 2. Ne zaman ? Hemen yaparsin daha kucuk derler . Arayi acarsın . Cok ara vermissin derler . Derler de derlerAma klasik bizim insanlarımız ya nişan olur düğün ne zaman düğün olur bebek ne zaman kafalar hep aynı
Alttan muayenede rahim temiz iyi dedi. Sağ sol baktı hatırlamıyorum şoktan ama bi tarafta 5 diğer tarafta 2 yumurta var dedi. Toplam 7 yumurta dedi. 33 yaş benim. Normalde senin yaşıtlarında sağ sol toplam daha fazla oluyor dedi. Yumurtaların beklenen senkronda hemen başlarız istersen dedi.Alttan muyanede folikullerim gozukuyor muydu ? Bana doktorum senin yumurtalarin 35 yasindaki kadinin yumurtalari ile ayni sayida dedi yasim 24
Aynen bilmiş inanlarımızda sorular bitmezz. Çocuklardan çok yorulursun bitkin olursun aaa hastamısın neyin var Bişeymi oldu flnBebek olur 2. Ne zaman ? Hemen yaparsin daha kucuk derler . Arayi acarsın . Cok ara vermissin derler . Derler de derler
Bana da aynilarini dediAlttan muayenede rahim temiz iyi dedi. Sağ sol baktı hatırlamıyorum şoktan ama bi tarafta 5 diğer tarafta 2 yumurta var dedi. Toplam 7 yumurta dedi. 33 yaş benim. Normalde senin yaşıtlarında sağ sol toplam daha fazla oluyor dedi. Yumurtaların beklenen senkronda hemen başlarız istersen dedi.
Sanirsin biz doğurucaz onlara vericez onlar bakicak da bu kadar dert ediyorlar yaAynen bilmiş inanlarımızda sorular bitmezz. Çocuklardan çok yorulursun bitkin olursun aaa hastamısın neyin var Bişeymi oldu fln(ablama yapıyorlar da)
Hemde çok büyük konuşuyorlar valla ayıpAynen bizim gibi olsunlarda sorarım onlara ama büyük konuşuyolar işte
En kötüsü çocuğu olmayan insanlara bu soruyu sormak büyük günaha giriyorlar haberleri yok ben tersliyorum böyle geri kafalılarıAma klasik bizim insanlarımız ya nişan olur düğün ne zaman düğün olur bebek ne zaman kafalar hep aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?