ŞUBAT ayı TRANSFER olacaklar neler yapıyorsunuz ?

Yarım saat sonra tuvalete çıkarttılar yoksa altıma yapacaktım zaten çıktım yaptım rahatladım geri yattım yarım saatede tedbir amaçlı yani kanıtlanmış birşey yokta dediler sonra iki saat yatıp çıkıyorsun

En kötüsü çocuğu olmayan insanlara bu soruyu sormak büyük günaha giriyorlar haberleri yok ben tersliyorum böyle geri kafalıları
Bana hastanede sordular ben rapor peşinde koştururken teyzenin biri dedim tüp bebek fln olmuyo ay bir üzüldü bir kötü oldu bütün dualarım seninle fln dedi ama... sorma üzme de üzülme de...

Ama o kızı nie kaldırdılar ki hatta hemen tuvaletini bile yap dediler şimdi banada mı aynısını yapıcaklar yarın

Bana hastanede sordular ben rapor peşinde koştururken teyzenin biri dedim tüp bebek fln olmuyo ay bir üzüldü bir kötü oldu bütün dualarım seninle fln dedi ama... sorma üzme de üzülme de...
Bide akıl verirler kendi kendilerine aman hiç üzülme falancanın şu kadar sene olmadı da sonra oldu bilmem ne derler yalandan vah tüh numarası arkadan dedikodu kısırmış derler birşey bilmeden tıpla ilgili direk kısır damgasını vururlar

Iste bu cok doğru

Niye kaldırdılarki öyle ağar topar kaldırılır mı umursamamışlar heralde kalkma ben yatıcam de yarım saat tut sonra yap
Dun yan yatagimda bi kadin vardi tranfer olmustu . Yarim saat sonra yaptirdilar tuvaletini sonra yatti dinlendi 2 saat sonra yolladilar

Dun yan yatagimda bi kadin vardi tranfer olmustu . Yarim saat sonra yaptirdilar tuvaletini sonra yatti dinlendi 2 saat sonra yolladilar
Aynen öyle yapıyorlar bende öyle yaptım zaten tutamıyorsun sıkışıklıktan zor yatıyorsun yarım saat zor tutuyorsun yapıp geri yatınca rahatlıyor insan

Gecen biri hamile degil misin dedi bana ?
Dedim ki hamile olsam duyarsiniz dedm
Sonra demez mi sen soylemeden nasil bilcezdedim saklamam ben saklancak bir durum degil merqk etmesanirsin 10 kere hamile kalmisim da hiçbirini soylememisim

Gecen biri hamile degil misin dedi bana ?
Dedim ki hamile olsam duyarsiniz dedm
Sonra demez mi sen soylemeden nasil bilcezdedim saklamam ben saklancak bir durum degil merqk etmesanirsin 10 kere hamile kalmisim da hiçbirini soylememisim
şaka gibiler ya uyuz oluyorum şu tiplere en çokta bildiği halde tedavi görüldüğünü yakın çevreden bazı kişilerin gelip insanın yanında şu hamile bu hamile şu ikinciye hamileymiş diye söyleyip durmaları insan biraz düşünür ya bu insan tedavi görüyor üzülür eder aklına gelir demeyenler onlara karşı büyük kinim var bilerek yapıyorlar yazık yani

Ben tedavi gördüğümu kimseye demedim

sağlıkla kucağına al insallah canim erken ama iste bizde pozitif içi birşeyler anlamaya calisiyoruz
İnş herkes sağlıkla kucağına alır. Ilk transferde ben çok takıyorum ikinci de saldım ve zaten buda olmucak diye düşünüyordum, esimede diyordum 3 cu transfer için kolları sıvayalim. Heveslenmeyelim felann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…