- 17 Kasım 2015
- 1.082
- 657
- 123
- 36
Deme zaten eşin ile sırrınız olsun. Dışarıdakiler çünkü anlamıyorBen tedavi gördüğümu kimseye demedim
Yasamayan anlamazDeme zaten eşin ile sırrınız olsun. Dışarıdakiler çünkü anlamıyor
Anlayamazlar tabiki. Onca hormon ilacı, bebek hasreti, sürekli kontrol takip opu, transfer iğneler,,, sonra bekle bekle. En iyisi kimseye dememekYasamayan anlamaz
Yat kalk yapıyorum evdeyim de stres bastı şimdi katlanacak mi kese gorcez ooNe guzel buda tuttu inşallah sonuna kadae devam eder. Ilk 3 ay cok önemli kendine çok iyi bak
Mide bulantilarin ne zaman başladı cnm? Erken değil mi şuan bnm için 9. Gun az önce mide bulantısına uyandım istifra ettim. Çok erken gibi geldi bna. Hasta da değilim grip fln tedirgin oldumNe guzel buda tuttu inşallah sonuna kadae devam eder. Ilk 3 ay cok önemli kendine çok iyi bak
Hayırlısı olsun canım hakkında polip sıkıntı yaratır önce onu hallet zaten, düsuk olursa dha çok üzülürsün. Bnm toplandiktan iki ay sonra transfer oldu dinlendirdi rahmi bu hem anne hem bebek için iyi bir de dondurulmuş embriyolar da sans dha yüksek bu yüzden doğru zamanı bekle derim geçmiş olsunnKizlar merhaba. Bende bu ay transfer olacaktım ama doktorum tedavinin ortasında rahimde polip gördü bunu almamız lazım dedi. O yüzden adeti bekliyorum adetten sonra ameliyat sonra diğer adette dondurulmusla transfer olacak inşallah. Dondurulmuş hiç düşündüğüm bişey değildi ama araştırınca aslında bazı doktorlar sorun olmasa bile bi ay rahim dinlenmesi için dondurmuslar hayırlısı diyorum o yuzden. Transfer olanlar inşallah bebisleriniz sıkı sıkı tutunmustur sizlere Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin isteyen herkese
İnşalllah bakalım hiç bir şey hissetmiyorum ama hayırlısıAyyhh cok az kalmis yarilamissin yolu insallah testinde pozitif olur
Bizim sigoetamiz yoktu malesef bizde ucretli aldikKızlar bir şey soracağım. Aldığınız ilaçları raporlu mu aldınız. Rapor çıkarıyormuş hastane yarı fiyatına alabiliyormuşsun diye okudum. Benim gittiğim yer merkez. Böyle bir şeyden bahsetmedi yüklü bir ücret ödedik ve bu başlangıç
O daha minicik annesiİnşalllah bakalım hiç bir şey hissetmiyorum ama hayırlısı
Göbekten iğneleri mi diyorsun normal ilaçları mi? Ben tüp bebek raporu çıkarttım. İlaçlara 800tl ödedim sadece.Kızlar bir şey soracağım. Aldığınız ilaçları raporlu mu aldınız. Rapor çıkarıyormuş hastane yarı fiyatına alabiliyormuşsun diye okudum. Benim gittiğim yer merkez. Böyle bir şeyden bahsetmedi yüklü bir ücret ödedik ve bu başlangıç
Vallaha disardan tup bebek yap demesi cok kolaymış.. o ilaclar o hormonlar o opu o bekleme stresi tonlarca para ..Anlayamazlar tabiki. Onca hormon ilacı, bebek hasreti, sürekli kontrol takip opu, transfer iğneler,,, sonra bekle bekle. En iyisi kimseye dememek
Şimdilik göbekten vurulan iğne daha ilaç kısmına gelmedim. Ama sadece gonalf iki kutu için 1260 tl gibi bir şey ödedik. 4 doz çıkıyor ondan da. sadece ilaç için rapor çıkarılabiliyormuş sanırım. Onu merak ettim çıkaran var mı diye. Tüp bebek için rapor biraz daha uzun bir süreç sanırım. Bir de bana aşılama hiç yapılmadıGöbekten iğneleri mi diyorsun normal ilaçları mi? Ben tüp bebek raporu çıkarttım. İlaçlara 800tl ödedim sadece.
İlaçlar 4 binden fazla tutuyordu ben ekstra başka yazan varsa raporda onu ödedim. Benim de hiç aşılamam yok direk tüp bebeğe geçildi. Erkek kaynaklı olunca hemen cikiyo rapor bir ay içinde aldım ben. İlaç için ayrı rapor cikmiyo tüp bebek için aliniyo zaten raporda ilaç listesi yazıyo canım.Şimdilik göbekten vurulan iğne daha ilaç kısmına gelmedim. Ama sadece gonalf iki kutu için 1260 tl gibi bir şey ödedik. 4 doz çıkıyor ondan da. sadece ilaç için rapor çıkarılabiliyormuş sanırım. Onu merak ettim çıkaran var mı diye. Tüp bebek için rapor biraz daha uzun bir süreç sanırım. Bir de bana aşılama hiç yapılmadı
Anladım. Bize de ilaçlar 4 binden fazla tutar denildi. Eşimde sıkıntı vardı ama ilaçlarla toparladı normal düzeye geldi. Şimdi benim yumurta rezervi az dendi. Kadın doğum doktorum normal demişti değerlerime. Bu sıralar kafam karışık. Galiba değerlerimi başka bir kadın doğum doktoruna daha göstericem. Doktorun biri normal diyor diğeri acil durum hemen tüp bebek diyor.İlaçlar 4 binden fazla tutuyordu ben ekstra başka yazan varsa raporda onu ödedim. Benim de hiç aşılamam yok direk tüp bebeğe geçildi. Erkek kaynaklı olunca hemen cikiyo rapor bir ay içinde aldım ben. İlaç için ayrı rapor cikmiyo tüp bebek için aliniyo zaten raporda ilaç listesi yazıyo canım.
Bizim de öyle eşimle çok zaman kaybettik varikosel ameliyat ilaçlar derken baktk Bi yükselip bir iniyo en iyisi dedik basvuralim çok düşüktu tabi Bn çakallık yaptm biraz orda neyse. Amh kaç çıktı canım seninAnladım. Bize de ilaçlar 4 binden fazla tutar denildi. Eşimde sıkıntı vardı ama ilaçlarla toparladı normal düzeye geldi. Şimdi benim yumurta rezervi az dendi. Kadın doğum doktorum normal demişti değerlerime. Bu sıralar kafam karışık. Galiba değerlerimi başka bir kadın doğum doktoruna daha göstericem. Doktorun biri normal diyor diğeri acil durum hemen tüp bebek diyor.
Biz de eşimde sorun olduğunu bilmedenvakit kaybettik deneyerek. Sonra belli olunca hemen ilaç başlandı. İlaç kullanımına bağlı değerler yükseldi. Son durum ne şuan gerçi bilmiyorum en son aralık ayında bakıldı. Ben tüp bebek merkesinde bakarlar yine diye düşündüm ama bakmadılar. Benim amh 4 ay evvel bakıldı en son 1.92 değerim. Cumartesi kan aldılar bugün çıkcak yeni sonucum da. Tüm sonuçları alıp yeni bi doktora gitmeyi düşünüyorum dünden beri. Tedaviye başladım ama kafam çok bulandı.Bizim de öyle eşimle çok zaman kaybettik varikosel ameliyat ilaçlar derken baktk Bi yükselip bir iniyo en iyisi dedik basvuralim çok düşüktu tabi Bn çakallık yaptm biraz orda neyse. Amh kaç çıktı canım senin
Yalnız 1.92 çok çok iyi diye biliyorum ben amhta fsha bakarak mı rezerv düşük dedilerBiz de eşimde sorun olduğunu bilmedenvakit kaybettik deneyerek. Sonra belli olunca hemen ilaç başlandı. İlaç kullanımına bağlı değerler yükseldi. Son durum ne şuan gerçi bilmiyorum en son aralık ayında bakıldı. Ben tüp bebek merkesinde bakarlar yine diye düşündüm ama bakmadılar. Benim amh 4 ay evvel bakıldı en son 1.92 değerim. Cumartesi kan aldılar bugün çıkcak yeni sonucum da. Tüm sonuçları alıp yeni bi doktora gitmeyi düşünüyorum dünden beri. Tedaviye başladım ama kafam çok bulandı.
Fsh değerim 7 . Ona normal dedi tüp merkezindeki doktorum da. Amh değerim için rezervin az belki daha da azaldı vakit kaybetme hemen başlayalım vs deyip panik havası verdi. Erken menepoz bile dile geldiYalnız 1.92 çok çok iyi diye biliyorum ben amhta fsha bakarak mı rezerv düşük dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?