ŞUBAT ayı TRANSFER olacaklar neler yapıyorsunuz ?

Yani 1.92 iyi canım amh için bnce başka doktora dha git fsh 7de çok kötü değil bence. Bnm fsh 5 amh 2 mesela normalde 7 8 çıkıyordu ilaçla 23 tane toplandı bnce sen bir doktora takılma hc kötü dgl değerlerin

Haklısın canım bugün yeni amh değerim belli olsun da düşüş yoksa ciddi manada yeni bir doktordan randevu alıp hemen gideceğim

Kizlar bisey sorucam aklima takildi simdi . Yumurta topladiklari gun mu dollenme yaptiriyorlar

Mide bulantilarin ne zaman başladı cnm? Erken değil mi şuan bnm için 9. Gun az önce mide bulantısına uyandım istifra ettim. Çok erken gibi geldi bna. Hasta da değilim grip fln tedirgin oldum
Tüp bebek olduğu için bizde ilaçların yan etkisi var. Benim miğdem bulanmadi hic. 15 haftalık olduk, sadece ara ara miğdem yanıyo

Tüp bebek olduğu için bizde ilaçların yan etkisi var. Benim miğdem bulanmadi hic. 15 haftalık olduk, sadece ara ara miğdem yanıyo
Böyle tüp bebekle hamile kalanları görünce umutlanıp seviniyorum. Herkes takvim koysa keşke inşallah darısı bize olur sizinki de saglikla dogar

Hadi ya benim ilkte 7. Haftaya kdr hc bsy yoktu o zmn da aynı ilaçlar vardı. Ztn reflu var bnde mide yanmasına da alıştım ama kusma erken bnce çok cnm skldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…