Yani 1.92 iyi canım amh için bnce başka doktora dha git fsh 7de çok kötü değil bence. Bnm fsh 5 amh 2 mesela normalde 7 8 çıkıyordu ilaçla 23 tane toplandı bnce sen bir doktora takılma hc kötü dgl değerlerinFsh değerim 7 . Ona normal dedi tüp merkezindeki doktorum da. Amh değerim için rezervin az belki daha da azaldı vakit kaybetme hemen başlayalım vs deyip panik havası verdi. Erken menepoz bile dile geldifasükül mü deniyor 7 adet yumurtam vardı ona da az dedi.
Haklısın canım bugün yeni amh değerim belli olsun da düşüş yoksa ciddi manada yeni bir doktordan randevu alıp hemen gideceğimYani 1.92 iyi canım amh için bnce başka doktora dha git fsh 7de çok kötü değil bence. Bnm fsh 5 amh 2 mesela normalde 7 8 çıkıyordu ilaçla 23 tane toplandı bnce sen bir doktora takılma hc kötü dgl değerlerin
Hangi ilaçla arttı yumurta sayınız? Benim de 7-8 her seferindeYani 1.92 iyi canım amh için bnce başka doktora dha git fsh 7de çok kötü değil bence. Bnm fsh 5 amh 2 mesela normalde 7 8 çıkıyordu ilaçla 23 tane toplandı bnce sen bir doktora takılma hc kötü dgl değerlerin
7 8 çok canım zaten her ay için. İlaca gerek yok ki tüp bebek ilaçları ile 23 oldu. Normalde 2 3 en fazla olur her kadında.Hangi ilaçla arttı yumurta sayınız? Benim de 7-8 her seferinde
Evet ilaçlarla artıyor da doktor çok bulmuyor bi 10-15 çıkmalıymış en az benim yaşımda - 32 yaşındayım. 7-8 ortalamanın altı.7 8 çok canım zaten her ay için. İlaca gerek yok ki tüp bebek ilaçları ile 23 oldu. Normalde 2 3 en fazla olur her kadında.
Yani sayı değil kalite önemli ona takılma derim bende 29 yaşındayım ama pco var bnde ondan çok cikiyo.Evet ilaçlarla artıyor da doktor çok bulmuyor bi 10-15 çıkmalıymış en az benim yaşımda - 32 yaşındayım. 7-8 ortalamanın altı.
Evet öyle gerçekten benim çok şükür her denemede 5. Güne giden iki embriyo olduYani sayı değil kalite önemli ona takılma derim bende 29 yaşındayım ama pco var bnde ondan çok cikiyo.
Şükür tabiki olsun paradan geçtik kucağımıza alalımEvet öyle gerçekten benim çok şükür her denemede 5. Güne giden iki embriyo olduDondurabilsek de iyi olur çok masraflı ama buna da şükür.
Evet canım. Aynı gün eş sperm veriyo o gün bir araya geliyolar ertesi gün araniyor zaten kaç tane dollendi diye haber veriliyorKizlar bisey sorucam aklima takildi simdi . Yumurta topladiklari gun mu dollenme yaptiriyorlar
Tesekkur ederimEvet canım. Aynı gün eş sperm veriyo o gün bir araya geliyolar ertesi gün araniyor zaten kaç tane dollendi diye haber veriliyor
Hadi hayırlısı olsun hepsi blast olsunnTesekkur ederimbeni aradilar bugun 9 tane toplanmisti 4 tanesi dollenmis
Ayy insallah insalllahhHadi hayırlısı olsun hepsi blast olsunn
Tüp bebek olduğu için bizde ilaçların yan etkisi var. Benim miğdem bulanmadi hic. 15 haftalık olduk, sadece ara ara miğdem yanıyoMide bulantilarin ne zaman başladı cnm? Erken değil mi şuan bnm için 9. Gun az önce mide bulantısına uyandım istifra ettim. Çok erken gibi geldi bna. Hasta da değilim grip fln tedirgin oldum
Böyle tüp bebekle hamile kalanları görünce umutlanıp seviniyorum. Herkes takvim koysa keşkeTüp bebek olduğu için bizde ilaçların yan etkisi var. Benim miğdem bulanmadi hic. 15 haftalık olduk, sadece ara ara miğdem yanıyo
Bendede pco var 28 tane yumurta toplanmıştı ardından 10 tanesi blast oldu. Dipvrizde kiraladık.Yani sayı değil kalite önemli ona takılma derim bende 29 yaşındayım ama pco var bnde ondan çok cikiyo.
Hadi ya benim ilkte 7. Haftaya kdr hc bsy yoktu o zmn da aynı ilaçlar vardı. Ztn reflu var bnde mide yanmasına da alıştım ama kusma erken bnce çok cnm skldiTüp bebek olduğu için bizde ilaçların yan etkisi var. Benim miğdem bulanmadi hic. 15 haftalık olduk, sadece ara ara miğdem yanıyo
Akışına bırak bacım takma kafayaHadi ya benim ilkte 7. Haftaya kdr hc bsy yoktu o zmn da aynı ilaçlar vardı. Ztn reflu var bnde mide yanmasına da alıştım ama kusma erken bnce çok cnm skldi
Amaan doğru diyonAkışına bırak bacım takma kafaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?