Ah canım inşAllah öyledirO daha minicik annesiannesini yormaz üzmez. Belirtisiz olur
İnşallah kızlar allah hepimize nasip etsinBöyle tüp bebekle hamile kalanları görünce umutlanıp seviniyorum. Herkes takvim koysa keşkeinşallah darısı bize olur sizinki de saglikla dogar
Oyyyy ne güzel cicişleri sağlıkla giysin inşallah minnoş kızBende bugün kontrole gittim kiz olduğunu öğrendim
Saol canim benim sizden de bekliyorum iyi haberleri. Senin transferin oldumu hangi evredesinOyyyy ne güzel cicişleri sağlıkla giysin inşallah minnoş kız
Yaaa harika inşallah sağ salim al kucağınaBende bugün kontrole gittim kiz olduğunu öğrendim
Hep beraber inşallah kuzumYaaa harika inşallah sağ salim al kucağına
Teşekkür ederim canım evet bende biraz araştırınca öğrendim rahatladım vardır bunda da bi hayır. Sen hangi aşamadasin tedavinin canım?Hayırlısı olsun canım hakkında polip sıkıntı yaratır önce onu hallet zaten, düsuk olursa dha çok üzülürsün. Bnm toplandiktan iki ay sonra transfer oldu dinlendirdi rahmi bu hem anne hem bebek için iyi bir de dondurulmuş embriyolar da sans dha yüksek bu yüzden doğru zamanı bekle derim geçmiş olsunn
Oyy ne guzeel sağlikla kucağınıza alırsınız inşallahBende bugün kontrole gittim kiz olduğunu öğrendim
Yarın kan vercm bklm kaç cikicak hemen hemen aynı gidick değerler bzm o zmn kuzumHep beraber inşallah kuzum
Benim kan değerim bu arada 10c gunu 93 12c gunu 283 5 haftalıkken kese görülmüştü.
Oldu canım 6.günüm bugünSaol canim benim sizden de bekliyorum iyi haberleri. Senin transferin oldumu hangi evredesin
Pozitifi gördük şükür değer takibi sonra kese inşallah bekleme dönemindeyim şuanTeşekkür ederim canım evet bende biraz araştırınca öğrendim rahatladım vardır bunda da bi hayır. Sen hangi aşamadasin tedavinin canım?
Çok güzel değerin katlanarak artar inşallah canım. Kaçıncı gün embriyosuydu?Pozitifi gördük şükür değer takibi sonra kese inşallah bekleme dönemindeyim şuan
Yanlış hatırlamıyorsam ilk transferim izde aynıydı bizimYarın kan vercm bklm kaç cikicak hemen hemen aynı gidick değerler bzm o zmn kuzum
Idrarda silik çıkmaya başlayabilir.Oldu canım 6.günüm bugün
5. Gün embriyosu canım inşallah darısı başına.Çok güzel değerin katlanarak artar inşallah canım. Kaçıncı gün embriyosuydu?
Evet mayısta inşallah bnm de bu son olsunYanlış hatırlamıyorsam ilk transferim izde aynıydı bizim
İnşallah canim5. Gün embriyosu canım inşallah darısı başına.
Amh nedir arkadaşlarBugünkü testim de belli oldu. Amh 1.90 çıkmış. 4 ay önceki 1.92 idi. Ciddi bir oynama yok. Randevumu aldım kadın doğumcuya gideceğim bu akşam. Bi de beni hiç görmemiş tanımayan bir doktor daha değerlendirsin değerlerimi. Bir de ürologlar ve kısırlık tedavisi yapan doktorlar kadın doğumcuların yorumlarını biraz küçükseyip kaale almıyorlar gibi hissettim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?