- 17 Kasım 2015
- 1.082
- 657
- 123
- 36
Evet ama bsfer idrar yapmycam doktor da idrar yapmayın dedi ilkinde negatif çıktı idrarda kan testine kadar ağlamakta geçti bsfer ne olacaksa bkerede öğreneyim adetimede 3.gün var başım çok ağrıyor umarım adet belirtisi değildirIdrarda silik çıkmaya başlayabilir.
Benim idrarda çıkmamıştı ama. 10cu gün kanda öğrendim
Benim ilkinde idrarda çıktı. İkincisinde çıkmadıEvet ama bsfer idrar yapmycam doktor da idrar yapmayın dedi ilkinde negatif çıktı idrarda kan testine kadar ağlamakta geçti bsfer ne olacaksa bkerede öğreneyim adetimede 3.gün var başım çok ağrıyor umarım adet belirtisi değildir
İlk tüp bebek denemen miEvet ama bsfer idrar yapmycam doktor da idrar yapmayın dedi ilkinde negatif çıktı idrarda kan testine kadar ağlamakta geçti bsfer ne olacaksa bkerede öğreneyim adetimede 3.gün var başım çok ağrıyor umarım adet belirtisi değildir
Yok ikinci ilki ekimde negatif olduİlk tüp bebek denemen mi
Yumurta rezervi ile ilgili bilgi sahibi olmak için yapılıyor kan testi.Amh nedir arkadaşlar
Değer 6 'nın üzerinde olunca pcos oluyor sanırım. Okuduklarıma göre. Normal değerler kimi hastaneye göre 1,5- 6 arası. Kimi hastaneye göre 2-4 arası . Ben de anlamadım o kısmı.Benim amh 13.11 miş.
Bu ne oluyo
Evet bende polikistik over varDeğer 6 'nın üzerinde olunca pcos oluyor sanırım. Okuduklarıma göre. Normal değerler kimi hastaneye göre 1,5- 6 arası. Kimi hastaneye göre 2-4 arası . Ben de anlamadım o kısmı.
Dondurulmuş embryon varmıydı?Yok ikinci ilki ekimde negatif oldu
Ne güzel hoşgeldinizben de ağustosta olmuştum 2. Yi bu 3. inşallah son olur
Hoşgeldin transfer gündaşıminşallah hayırlı haberler vericeZ bu son olsunnn
bende ağustosta olmuştum benimde 2. bu perşembe transfer oldum hadi hayirlisi
Cok tesekkur ederim insllh burdan ekim anneleri olarak devam ederiz hep beraberSon olsun inşallah canım
Evet varDondurulmuş embryon varmıydı?
Ne güzel benimde 10 tane dondurulmuştu.Evet var
Ne güzelEvet var
Pardon kişileri karıştırdımEvet var
Evet benimde öyle şükürNe güzel benimde 10 tane dondurulmuştu.
Tutarlar İnş çift transfer mi yaptılar Birtane mi embryoEvet benimde öyle şükürinşallah tutarlar
Hayırlı pozitif haberler alırız inşallahBugün transferimi oldummmm :) yarım saat yattım sonra tuvalete gittim. Sonra 10-15 dk daha yatıp eve geldim. 20 şubat test günü
İnşallah yaa inşallahHayırlı pozitif haberler alırız inşallah
insallahhhhhhh aminCok tesekkur ederim insllh burdan ekim anneleri olarak devam ederiz hep beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?