İlk tekti bu çift olduTutarlar İnş çift transfer mi yaptılar Birtane mi embryo
Benim de transfer yarın. Acı falan olmuyor değil mi konulurkenBugün transferimi oldummmm :) yarım saat yattım sonra tuvalete gittim. Sonra 10-15 dk daha yatıp eve geldim. 20 şubat test günü
Hayırlı olsun ayrıcaBugün transferimi oldummmm :) yarım saat yattım sonra tuvalete gittim. Sonra 10-15 dk daha yatıp eve geldim. 20 şubat test günü
Transfer oldum bugün. Çok kötü geçti canım çok yandı ve yatırmadılar izin vermediler. Hemen giyinin oturun dediler. Şimdi evde yatıp dinleniyorumNiye kaldırdılarki öyle ağar topar kaldırılır mı umursamamışlar heralde kalkma ben yatıcam de yarım saat tut sonra yap
Hadi ya canım neden öyle yapıyorlar ki olsun sıkma canını tutacağı varsa herşekilde tutar hiç ona takılma o alet benimde canımı yakmıştı biraz şimdi nasılsın ağrın sızın var mıTransfer oldum bugün. Çok kötü geçti canım çok yandı ve yatırmadılar izin vermediler. Hemen giyinin oturun dediler. Şimdi evde yatıp dinleniyorum
Devlet hastanesi miydiTransfer oldum bugün. Çok kötü geçti canım çok yandı ve yatırmadılar izin vermediler. Hemen giyinin oturun dediler. Şimdi evde yatıp dinleniyorum
yok hiç canım yanmadı. Doktor lafa tuttu beni zaten bol bol konuşturdu. Hiç anlamadım. En kötüsü tuvalete sıkışık halde yarım saat beklemek oldu.Benim de transfer yarın. Acı falan olmuyor değil mi konulurken
Geçmiş olsun umarım pozitifi görürsünüz. Siz moralinizi yüksek tutun. Sanki okumuştum ben, transferden hemen sonra hareket edip bebeği tutunan.Transfer oldum bugün. Çok kötü geçti canım çok yandı ve yatırmadılar izin vermediler. Hemen giyinin oturun dediler. Şimdi evde yatıp dinleniyorum
Doktorum alet ince acımaz 5dk sürmüyor demişti bana inşallah öyle olur. Sizinki kötü olmuş ama dinlenin güzelce.çok geçmiş olsun güzel haberler alırsınız umarımTransfer oldum bugün. Çok kötü geçti canım çok yandı ve yatırmadılar izin vermediler. Hemen giyinin oturun dediler. Şimdi evde yatıp dinleniyorum
Ondan ben de korkuyorum hiç tuvaletimi tutamam çünküyok hiç canım yanmadı. Doktor lafa tuttu beni zaten bol bol konuşturdu. Hiç anlamadım. En kötüsü tuvalete sıkışık halde yarım saat beklemek oldu.
Ohoo ben daha bugün transfer oldum sen öndesin :) ben 20 şubata kadar bekleyeceğim yaa istemiyorum idrar testi.kızlar ilk testi kim yapacak erken gebelik testine cesareti olan var mi
ben geçen sefer 7. günde öğrenmiştim bugün 5. gun
Telefondan manyak gibi oyun oynadım. O yarım saat oyalanacak bir şey bulman lazım. Sürgü verelim istersen dedi hemşire ama yapamam ben öyle şeylere ya ne bileyim bekledim o yüzdenOndan ben de korkuyorum hiç tuvaletimi tutamam çünküartık dayanıcam yarın. Progestn fitilde bile zorlanıyorum koyar koymaz tuvaletim geliyor yapsam bile
Ben de biraz oyun indireyim bariTelefondan manyak gibi oyun oynadım. O yarım saat oyalanacak bir şey bulman lazım. Sürgü verelim istersen dedi hemşire ama yapamam ben öyle şeylere ya ne bileyim bekledim o yüzden
Bende ilk transfermde dayanamayip sürguye yapmistimTelefondan manyak gibi oyun oynadım. O yarım saat oyalanacak bir şey bulman lazım. Sürgü verelim istersen dedi hemşire ama yapamam ben öyle şeylere ya ne bileyim bekledim o yüzden
Evet canım devlet hastanesi zeynep kamil. Şuan biraz daha iyiym sıkışık idararla girdim sondayla boşalttılar uğraştılar bayaHadi ya canım neden öyle yapıyorlar ki olsun sıkma canını tutacağı varsa herşekilde tutar hiç ona takılma o alet benimde canımı yakmıştı biraz şimdi nasılsın ağrın sızın var mı
Bende sıkışık değilmişim sonda takıp doldurdularEvet canım devlet hastanesi zeynep kamil. Şuan biraz daha iyiym sıkışık idararla girdim sondayla boşalttılar uğraştılar baya
Teşekkür ederim çok saolun inşallah güzel günleri görürüzGeçmiş olsun umarım pozitifi görürsünüz. Siz moralinizi yüksek tutun. Sanki okumuştum ben, transferden hemen sonra hareket edip bebeği tutunan.
Normalde kimsenin acımıo kimse öyle demedi ki ben acıyada dayanıklıyımdır ama şans işte idrara çok sıkışık olmam sıkıntı yarattı biraz sanırım. Amin inşallah hep birlikte güzel haberleri veririzDoktorum alet ince acımaz 5dk sürmüyor demişti bana inşallah öyle olur. Sizinki kötü olmuş ama dinlenin güzelce.çok geçmiş olsun güzel haberler alırsınız umarım
Ay keşke bende öyle olsaydım yaa baya zorladı beniBende sıkışık değilmişim sonda takıp doldurdular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?