ŞUBAT ayı TRANSFER olacaklar neler yapıyorsunuz ?

Niye kaldırdılarki öyle ağar topar kaldırılır mı umursamamışlar heralde kalkma ben yatıcam de yarım saat tut sonra yap
Transfer oldum bugün. Çok kötü geçti canım çok yandı ve yatırmadılar izin vermediler. Hemen giyinin oturun dediler. Şimdi evde yatıp dinleniyorum

Transfer oldum bugün. Çok kötü geçti canım çok yandı ve yatırmadılar izin vermediler. Hemen giyinin oturun dediler. Şimdi evde yatıp dinleniyorum
Hadi ya canım neden öyle yapıyorlar ki olsun sıkma canını tutacağı varsa herşekilde tutar hiç ona takılma o alet benimde canımı yakmıştı biraz şimdi nasılsın ağrın sızın var mı

Geçmiş olsun umarım pozitifi görürsünüz. Siz moralinizi yüksek tutun. Sanki okumuştum ben, transferden hemen sonra hareket edip bebeği tutunan.

Doktorum alet ince acımaz 5dk sürmüyor demişti bana inşallah öyle olur. Sizinki kötü olmuş ama dinlenin güzelce.çok geçmiş olsun güzel haberler alırsınız umarım

kızlar ilk testi kim yapacak erken gebelik testine cesareti olan var mi
ben geçen sefer 7. günde öğrenmiştim bugün 5. gun

yok hiç canım yanmadı. Doktor lafa tuttu beni zaten bol bol konuşturdu. Hiç anlamadım. En kötüsü tuvalete sıkışık halde yarım saat beklemek oldu.
Ondan ben de korkuyorum hiç tuvaletimi tutamam çünkü artık dayanıcam yarın. Progestn fitilde bile zorlanıyorum koyar koymaz tuvaletim geliyor yapsam bile

Ondan ben de korkuyorum hiç tuvaletimi tutamam çünkü artık dayanıcam yarın. Progestn fitilde bile zorlanıyorum koyar koymaz tuvaletim geliyor yapsam bile
Telefondan manyak gibi oyun oynadım. O yarım saat oyalanacak bir şey bulman lazım. Sürgü verelim istersen dedi hemşire ama yapamam ben öyle şeylere ya ne bileyim bekledim o yüzden

Hadi ya canım neden öyle yapıyorlar ki olsun sıkma canını tutacağı varsa herşekilde tutar hiç ona takılma o alet benimde canımı yakmıştı biraz şimdi nasılsın ağrın sızın var mı
Evet canım devlet hastanesi zeynep kamil. Şuan biraz daha iyiym sıkışık idararla girdim sondayla boşalttılar uğraştılar baya

Geçmiş olsun umarım pozitifi görürsünüz. Siz moralinizi yüksek tutun. Sanki okumuştum ben, transferden hemen sonra hareket edip bebeği tutunan.
Teşekkür ederim çok saolun inşallah güzel günleri görürüz zorlu geçti ama inşallah olur.

Doktorum alet ince acımaz 5dk sürmüyor demişti bana inşallah öyle olur. Sizinki kötü olmuş ama dinlenin güzelce.çok geçmiş olsun güzel haberler alırsınız umarım
Normalde kimsenin acımıo kimse öyle demedi ki ben acıyada dayanıklıyımdır ama şans işte idrara çok sıkışık olmam sıkıntı yarattı biraz sanırım. Amin inşallah hep birlikte güzel haberleri veririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…