- 25 Haziran 2019
- 1.196
- 1.031
- 63
- 34
ya ben dayanamam valla 7. gün idrar testi yapacağımOhoo ben daha bugün transfer oldum sen öndesin :) ben 20 şubata kadar bekleyeceğim yaa istemiyorum idrar testi.
ay canim bende aynı. bana 5 bardak su icirdiler 15 dakika yürüttüler yok baktılar hala olmuyo sondajla doldurdularBende sıkışık değilmişim sonda takıp doldurdular
Bendede tam tersi işteay canim bende aynı. bana 5 bardak su icirdiler 15 dakika yürüttüler yok baktılar hala olmuyo sondajla doldurdular
Nerde yaptırdın pekiTransfer oldum bugün. Çok kötü geçti canım çok yandı ve yatırmadılar izin vermediler. Hemen giyinin oturun dediler. Şimdi evde yatıp dinleniyorum
Anladım canım bende çok sıkışıktım çıktıktan sonra ağlıycaktım resmen yarım saat Nasıl geçti bilmiyorumEvet canım devlet hastanesi zeynep kamil. Şuan biraz daha iyiym sıkışık idararla girdim sondayla boşalttılar uğraştılar baya
Yapmayı düşünmüyorum ama sizden cesaret alırsam yapabilirimya ben dayanamam valla 7. gün idrar testi yapacağım
Ben dayanamadm valla yatırmadılar da zaten gittim lavaboya yapcak bişi yok şansımaAnladım canım bende çok sıkışıktım çıktıktan sonra ağlıycaktım resmen yarım saat Nasıl geçti bilmiyorum
Zeynep kamil deNerde yaptırdın peki
ayyy canim ben yaparım galiba yaYapmayı düşünmüyorum ama sizden cesaret alırsam yapabilirim
araştırmalara gore yatmanın bir faydası yokmus zaten canim uzmanı gerektirecek bir durum değil sakin sıkıntı yapmaBen dayanamadm valla yatırmadılar da zaten gittim lavaboya yapcak bişi yok şansıma
hadi hayırlısı inşallah ben ilkini ağustosta yaptırmıştım ondan hatırladığım tek şey karin ağrısı oda şuanda da var insallah olumlu olur budaYa benim ilk tedavimde çok fazla ateşim vardı kasım ayında yanıyordum resmen gece yatarken üstümü fln açıyordum bu tedavide hiç yanma fln olmadı aksine çok üşüyorum ilk tedavimde negatifti acabaaa diyorum bu tuttu mubir heyecan yaptım sanki
oyy bekende beklerim diye içmedim sordular sinizinim dedim yalandanBendede tam tersi iştebide baya kalabalıktı hastane sabahtan bekledik sıra gelmedi öğleden sonraya kaldık
Devlet hastanesinde öyleler normal. İnsan muamelesi göremezsinZeynep kamil de
Ay içimi rahatlattın canım teşekkürleraraştırmalara gore yatmanın bir faydası yokmus zaten canim uzmanı gerektirecek bir durum değil sakin sıkıntı yapma
Ay valla ne güzel... bu tutsun tabide eğer olmazsa aklımda bulunsun 2.yeoyy bekende beklerim diye içmedim sordular sinizinim dedim yalandansondayla doldurulmasında da hiç sıkışık hissetmedim
MaalesefDevlet hastanesinde öyleler normal. İnsan muamelesi göremezsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?