ŞUBAT ayı TRANSFER olacaklar neler yapıyorsunuz ?

kızlar ilk testi kim yapacak erken gebelik testine cesareti olan var mi
ben geçen sefer 7. günde öğrenmiştim bugün 5. gun

Evet canım devlet hastanesi zeynep kamil. Şuan biraz daha iyiym sıkışık idararla girdim sondayla boşalttılar uğraştılar baya
Anladım canım bende çok sıkışıktım çıktıktan sonra ağlıycaktım resmen yarım saat Nasıl geçti bilmiyorum

Ya benim ilk tedavimde çok fazla ateşim vardı kasım ayında yanıyordum resmen gece yatarken üstümü fln açıyordum bu tedavide hiç yanma fln olmadı aksine çok üşüyorum ilk tedavimde negatifti acabaaa diyorum bu tuttu mu bir heyecan yaptım sanki

hadi hayırlısı inşallah ben ilkini ağustosta yaptırmıştım ondan hatırladığım tek şey karin ağrısı oda şuanda da var insallah olumlu olur buda

Öksürmek etkilemiyordu dimi kızlar? Acayip faranjitim ve durmadan öksürüyorum çünkü

Kızlar birşey danışacam ben geçen ay rahim filmi çekildim.ve çok ağır grip oldum antibiyotik serum felan .adetim 6 gun geçti normal mi sizce .bu arada adet olabilirsem dondurulmus transfer olcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…