- 25 Haziran 2019
- 1.196
- 1.031
- 63
- 34
etkilemez canim ben geçen transferden sonra çok oksurmustum ama pozitifi gördümÖksürmek etkilemiyordu dimi kızlar? Acayip faranjitim ve durmadan öksürüyorum çünkü
insallah canim benimAy valla ne güzel... bu tutsun tabide eğer olmazsa aklımda bulunsun 2.ye
benim rahim filminden sonra 15 gün günüm geçti canimKızlar birşey danışacam ben geçen ay rahim filmi çekildim.ve çok ağır grip oldum antibiyotik serum felan .adetim 6 gun geçti normal mi sizce .bu arada adet olabilirsem dondurulmus transfer olcam
:) süperetkilemez canim ben geçen transferden sonra çok oksurmustum ama pozitifi gördüm
Nasıl bir ağrıydı regl ağrısı gibi mi transferle birlikte 3 gün bana da oldu kafamı çok taktımhadi hayırlısı inşallah ben ilkini ağustosta yaptırmıştım ondan hatırladığım tek şey karin ağrısı oda şuanda da var insallah olumlu olur buda
Olsun tutacak olduktan sonra tutuyorBen dayanamadm valla yatırmadılar da zaten gittim lavaboya yapcak bişi yok şansıma
Canım transfer süresince ağrı kesici alınabiliyor muDevlet hastanesinde öyleler normal. İnsan muamelesi göremezsin
Minoset ve parol kullanabilirsin dediler bana bugün.Canım transfer süresince ağrı kesici alınabiliyor mu
Ayy valla sabahın 7sinden beri baş ağrısı çekiyorum öldüm dirildim resmen çok fena içeyim bari bitaneMinoset ve parol kullanabilirsin dediler bana bugün.
Evet transfer de bugün :)Ayy valla sabahın 7sinden beri baş ağrısı çekiyorum öldüm dirildim resmen çok fena içeyim bari bitanetransfer olmuşmuydu
Patates de bağla. Bende migren var bazen ağrı kesici işlemiyor. Patates baya iyi geliyor. 3-4 tane alnına yapıştırıp bağla tülbenti. Yarım saatte bir de değiştir ağrı geçmezse. İçeriğindeki potasyum yüzünden işe yarıyormuş.Ayy valla sabahın 7sinden beri baş ağrısı çekiyorum öldüm dirildim resmen çok fena içeyim bari bitanetransfer olmuşmuydu
Hatırlı olsun inşAllah sıkı sıkı tutunsunEvet transfer de bugün :)
İnşallah yaa bakalım. 20 şubat test günüHatırlı olsun inşAllah sıkı sıkı tutunsun
Ay bağlayım bari ya bende de migren var delirtiyo insanı bu ya dua ettim transfere denk gelmesin diye geldi genePatates de bağla. Bende migren var bazen ağrı kesici işlemiyor. Patates baya iyi geliyor. 3-4 tane alnına yapıştırıp bağla tülbenti. Yarım saatte bir de değiştir ağrı geçmezse. İçeriğindeki potasyum yüzünden işe yarıyormuş.
Benim de ödüm kopuyor bugünlerde tutacak diye :/ inşallah uzamadan geçer ağrınAy bağlayım bari ya bende de migren var delirtiyo insanı bu ya dua ettim transfere denk gelmesin diye geldi gene
Doktorumada sordum canım minoset içebilirsin dedi içtim şimdi çok fena sabah 7den beri banamısın demedi ya inşallahhh minoset fayda ederBenim de ödüm kopuyor bugünlerde tutacak diye :/ inşallah uzamadan geçer ağrın
Işıksız sessiz bir odada yat biraz dizleri de çek karnına. Bana iyi geliyor öyle durmak. İnşallah geçerDoktorumada sordum canım minoset içebilirsin dedi içtim şimdi ço çok fena sabah 7den beri banamısın demedi ya inşallahhh minoset fayda eder
Deneyeyim bi onu da inşallah geçerIşıksız sessiz bir odada yat biraz dizleri de çek karnına. Bana iyi geliyor öyle durmak. İnşallah geçer
Önce moralini yüksek tut. En önemlisi o. Hayırlı olsun şimdiden :)Allahın izni ile yarın bende tedaviye başlayacağım. Bugün adetin ilk günüydü yarın 2. gün bi aksilik olmazsa yarın doktor muayenesinden sonra ilaçları kullanmaya başlayacağım. İlk denemem ve çok heyecanlıyım. Belli başlı dikkat edilmesi gereken şeyler varsa tavsiyeleriniz varsa öğrenmek isterim. İnşallah herkesin sonuçları pozitif olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?