ŞUBAT ayı TRANSFER olacaklar neler yapıyorsunuz ?

Ayy valla sabahın 7sinden beri baş ağrısı çekiyorum öldüm dirildim resmen çok fena içeyim bari bitane transfer olmuşmuydu
Patates de bağla. Bende migren var bazen ağrı kesici işlemiyor. Patates baya iyi geliyor. 3-4 tane alnına yapıştırıp bağla tülbenti. Yarım saatte bir de değiştir ağrı geçmezse. İçeriğindeki potasyum yüzünden işe yarıyormuş.

Ay bağlayım bari ya bende de migren var delirtiyo insanı bu ya dua ettim transfere denk gelmesin diye geldi gene

Allahın izni ile yarın bende tedaviye başlayacağım. Bugün adetin ilk günüydü yarın 2. gün bi aksilik olmazsa yarın doktor muayenesinden sonra ilaçları kullanmaya başlayacağım. İlk denemem ve çok heyecanlıyım. Belli başlı dikkat edilmesi gereken şeyler varsa tavsiyeleriniz varsa öğrenmek isterim. İnşallah herkesin sonuçları pozitif olur

Benim de ödüm kopuyor bugünlerde tutacak diye :/ inşallah uzamadan geçer ağrın
Doktorumada sordum canım minoset içebilirsin dedi içtim şimdi çok fena sabah 7den beri banamısın demedi ya inşallahhh minoset fayda eder

Doktorumada sordum canım minoset içebilirsin dedi içtim şimdi ço çok fena sabah 7den beri banamısın demedi ya inşallahhh minoset fayda eder
Işıksız sessiz bir odada yat biraz dizleri de çek karnına. Bana iyi geliyor öyle durmak. İnşallah geçer

Önce moralini yüksek tut. En önemlisi o. Hayırlı olsun şimdiden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…