Keşke tutabilsem :) İlk deneme sanki hüsranla sonuçlancak gibi geliyor sanki hiç yumurta gelişmyecekmiş gibi. Yumurtlama tembelliği olup da tüp bebek yaptıran var mı acaba benm gibi gelişti mi yumurtaları acaba.Önce moralini yüksek tut. En önemlisi o. Hayırlı olsun şimdiden :)
Kesinlikle kuru incir , kabak çekirdeği , avakado , hergün bir yumurta yemeye özen göster ve hergün 2 bardak havuç suyu iç canım çoooook faydası oluyor kendim bizzat denedimKeşke tutabilsem :) İlk deneme sanki hüsranla sonuçlancak gibi geliyor sanki hiç yumurta gelişmyecekmiş gibi. Yumurtlama tembelliği olup da tüp bebek yaptıran var mı acaba benm gibi gelişti mi yumurtaları acaba.
Bal propolis polen karışımları da kullanmanı tavsiye ederim. Yumurta - sperm toplama zamanında kadar eşinle birlikte kullanın.Keşke tutabilsem :) İlk deneme sanki hüsranla sonuçlancak gibi geliyor sanki hiç yumurta gelişmyecekmiş gibi. Yumurtlama tembelliği olup da tüp bebek yaptıran var mı acaba benm gibi gelişti mi yumurtaları acaba.
sizin demi yumurtlama tembelliği vardıKesinlikle kuru incir , kabak çekirdeği , avakado , hergün bir yumurta yemeye özen göster ve hergün 2 bardak havuç suyu iç canım çoooook faydası oluyor kendim bizzat denedimhayırlı olsun şimdiden canım
aynen canim böyle hafif hafif regl ağrısı gibi ama ne bileyim bu sefer hiç ümitlenen istemiyorum benim gecen kalbi atmadı kürtaj oldumNasıl bir ağrıydı regl ağrısı gibi mi transferle birlikte 3 gün bana da oldu kafamı çok taktım
canim enseneve başına buz kalıbı köy oda iyi geliyorAy bağlayım bari ya bende de migren var delirtiyo insanı bu ya dua ettim transfere denk gelmesin diye geldi gene
Parol kullanabiliyordum benCanım transfer süresince ağrı kesici alınabiliyor mu
Koydum kuzum onuda denedim patates sardım kafama minoset içtim şükür biraz rahatladım şuan hafifledi ağrımcanim enseneve başına buz kalıbı köy oda iyi geliyor
Minoset içtim biraz rahatlattıParol kullanabiliyordum ben
iyi bakalim canim benim benimde başım ağrıdı ama sukur migrenin tutmadiKoydum kuzum onuda denedim patates sardım kafama minoset içtim şükür biraz rahatladım şuan hafifledi ağrım
Yok canım gelmedi benden hiç zedelenmemi oldu acaba aletten dolayıArkadaşlar transferden sonra idrara çıktığınızda kan pıhtısı geliyor mu ? İlk olduğu andada geldi hemşireye sordum normal dedi ama transfer olalı 8 saat oldu hala lavaboya girdikçe geliyo normalmidir bu?
canim rahmi açmak için taktıkları şey cani i çok yaptım o ilk gün bende idrarimi yaparken çok yanmıştı. belki onu takarken bir yerin kanamistirArkadaşlar transferden sonra idrara çıktığınızda kan pıhtısı geliyor mu ? İlk olduğu andada geldi hemşireye sordum normal dedi ama transfer olalı 8 saat oldu hala lavaboya girdikçe geliyo normalmidir bu?
Çok kötü çok sabah 7den beri ayaktayım ağrı yüzünden adetime 3.gün var adetten dolayıymış gibi geliyor banaiyi bakalim canim benim benimde başım ağrıdı ama sukur migrenin tutmadi
Haydi çok şükürKoydum kuzum onuda denedim patates sardım kafama minoset içtim şükür biraz rahatladım şuan hafifledi ağrım
Valla idrara çıkmak istemiyorum o derece pıhtı gelince de moralim bozuldu aklıma türlü türlü şeyler geliyor daha ilk gündencanim rahmi açmak için taktıkları şey cani i çok yaptım o ilk gün bende idrarimi yaparken çok yanmıştı. belki onu takarken bir yerin kanamistir
Aynen benmde öyle sızlıyo resmen... sanırım zedelenme var ki her idrarda geliyorcanim rahmi açmak için taktıkları şey cani i çok yaptım o ilk gün bende idrarimi yaparken çok yanmıştı. belki onu takarken bir yerin kanamistir
Ay çok şükür canım ya valla patatesi de bağladım çok sağol iyi geldi şükürHaydi çok şükür
Hayır ilk tedavimde yediklerime dikkat etmedim 8 yumurtam toplandı 2 . Tedavimde bunları yedim 12 yumurtam toplandı iyi kalitesizin demi yumurtlama tembelliği vardı
benimde ilk gün aşırı yanma olduAynen benmde öyle sızlıyo resmen... sanırım zedelenme var ki her idrarda geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?