- 25 Haziran 2019
- 1.196
- 1.031
- 63
- 34
korkma canim rahim bizim öyle düşündüğümüz gibi dümdüz biryer değilmiş basit şeylerle embriyonun düşme ihtimali yokmus . korkma icini ferah tutValla idrara çıkmak istemiyorum o derece pıhtı gelince de moralim bozuldu aklıma türlü türlü şeyler geliyor daha ilk günden
Teşekkürler valla içimi rahatlattın allah büyük artık elimden geleni yaptım ve yapıyorum da doktor pek içimi açmadı çok zorlandı transfer yaparken kanalı bulamıyorum dedi bişeyler dedi stresten anlamadım pekte şimdi kafamda kuruyom böyle de kanı görüncekorkma canim rahim bizim öyle düşündüğümüz gibi dümdüz biryer değilmiş basit şeylerle embriyonun düşme ihtimali yokmus . korkma icini ferah tut
Kanalı bulamıyorumda neymiş yaTeşekkürler valla içimi rahatlattın allah büyük artık elimden geleni yaptım ve yapıyorum da doktor pek içimi açmadı çok zorlandı transfer yaparken kanalı bulamıyorum dedi bişeyler dedi stresten anlamadım pekte şimdi kafamda kuruyom böyle de kanı görünce
Öyle allah büyük diyorum... biz de özelde yapıcaktık bu yola çıktığımızda eşimi işten çıkardılar mecbur kaldık şansımızı devlette deneyelim dedik ama bu kadar kötü sorumsuz olcaklarını bilemedim vallaKanalı bulamıyorumda neymiş yaSen onları takma kafana rabbim ol dedikten sonra yiyecek ekmeği varsa olur devlette olunca böyle oluyor işin zor kısmı o hangi tedavide olursan ol ilgi alaka sıfır devletlerde yazık günah
Olsun canım para olmadan olmuyor mecbur devlete gidiliyor ama sırf devlet diye bkdr kötü olmaz ki ya insan canı buldu ucuz mu yaniÖyle allah büyük diyorum... biz de özelde yapıcaktık bu yola çıktığımızda eşimi işten çıkardılar mecbur kaldık şansımızı devlette deneyelim dedik ama bu kadar kötü sorumsuz olcaklarını bilemedim valla
Ben ilk gün döndüm canım ön koltuğu indirdik yatarak geldimBenim 3,5 saat araba yolculuğum var kızlar ama ilk akşam kaldık transfer yapılan yerde dönmedik. Yarın arka koltukta yata yata döneyim mi sizce yoksa bir gün daha kalayım mı... karar veremedim.
Yarın karar vericem artıkBen ilk gün döndüm canım ön koltuğu indirdik yatarak geldim
Aynen canım sonuçta orayada para veriyoruz ama işte anca o kadar muameleeOlsun canım para olmadan olmuyor mecbur devlete gidiliyor ama sırf devlet diye bkdr kötü olmaz ki ya insan canı buldu ucuz mu yani
nasıl kanalı bulamıyor ya bende ilkinde bisey dememiştim aşırı canim yanmıştı bu kez doktor başlamadan dedim çok canim yandı diye yavaş yavaş yaptı hiç canim acımadı hatta bana fıkralar anlattıTeşekkürler valla içimi rahatlattın allah büyük artık elimden geleni yaptım ve yapıyorum da doktor pek içimi açmadı çok zorlandı transfer yaparken kanalı bulamıyorum dedi bişeyler dedi stresten anlamadım pekte şimdi kafamda kuruyom böyle de kanı görünce
Yani canım ama işte insana verilen değer bu sonuç pozitif olsunda yeter kiAynen canım sonuçta orayada para veriyoruz ama işte anca o kadar muamelee
don canim ne kadar kendimi sıkarsan olmazBenim 3,5 saat araba yolculuğum var kızlar ama ilk akşam kaldık transfer yapılan yerde dönmedik. Yarın arka koltukta yata yata döneyim mi sizce yoksa bir gün daha kalayım mı... karar veremedim.
Ben ilkinde 5 gün kaldım olmadı bsfer döneyim dedim olacaksa öylede olur dedim saldım ikincidedon canim ne kadar kendimi sıkarsan olmaz
Ya zaten yumurta toplamada çok tatlı bi doktor vardı transferde nalet olanı vardı zaten önceden de semiodm şansıma çıktınasıl kanalı bulamıyor ya bende ilkinde bisey dememiştim aşırı canim yanmıştı bu kez doktor başlamadan dedim çok canim yandı diye yavaş yavaş yaptı hiç canim acımadı hatta bana fıkralar anlattı
İnşallah bu çektiğim zorlukları unuturuz inşallah pozitifteYani canım ama işte insana verilen değer bu sonuç pozitif olsunda yeter ki
İnşallahhhİnşallah bu çektiğim zorlukları unuturuz inşallah pozitifte
Aramıza hoşgeldinBende şubat ayında transfer olacagim
Ne oldu kiMinoset içtim biraz rahatlattı
Migrenim tuttu başım çatlıyordu nerdeyseNe oldu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?