ŞUBAT ayı TRANSFER olacaklar neler yapıyorsunuz ?

Valla idrara çıkmak istemiyorum o derece pıhtı gelince de moralim bozuldu aklıma türlü türlü şeyler geliyor daha ilk günden
korkma canim rahim bizim öyle düşündüğümüz gibi dümdüz biryer değilmiş basit şeylerle embriyonun düşme ihtimali yokmus . korkma icini ferah tut

korkma canim rahim bizim öyle düşündüğümüz gibi dümdüz biryer değilmiş basit şeylerle embriyonun düşme ihtimali yokmus . korkma icini ferah tut
Teşekkürler valla içimi rahatlattın allah büyük artık elimden geleni yaptım ve yapıyorum da doktor pek içimi açmadı çok zorlandı transfer yaparken kanalı bulamıyorum dedi bişeyler dedi stresten anlamadım pekte şimdi kafamda kuruyom böyle de kanı görünce

Kanalı bulamıyorumda neymiş ya Sen onları takma kafana rabbim ol dedikten sonra yiyecek ekmeği varsa olur devlette olunca böyle oluyor işin zor kısmı o hangi tedavide olursan ol ilgi alaka sıfır devletlerde yazık günah

Öyle allah büyük diyorum... biz de özelde yapıcaktık bu yola çıktığımızda eşimi işten çıkardılar mecbur kaldık şansımızı devlette deneyelim dedik ama bu kadar kötü sorumsuz olcaklarını bilemedim valla

Benim 3,5 saat araba yolculuğum var kızlar ama ilk akşam kaldık transfer yapılan yerde dönmedik. Yarın arka koltukta yata yata döneyim mi sizce yoksa bir gün daha kalayım mı... karar veremedim.

Olsun canım para olmadan olmuyor mecbur devlete gidiliyor ama sırf devlet diye bkdr kötü olmaz ki ya insan canı buldu ucuz mu yani

Benim 3,5 saat araba yolculuğum var kızlar ama ilk akşam kaldık transfer yapılan yerde dönmedik. Yarın arka koltukta yata yata döneyim mi sizce yoksa bir gün daha kalayım mı... karar veremedim.
Ben ilk gün döndüm canım ön koltuğu indirdik yatarak geldim

nasıl kanalı bulamıyor ya bende ilkinde bisey dememiştim aşırı canim yanmıştı bu kez doktor başlamadan dedim çok canim yandı diye yavaş yavaş yaptı hiç canim acımadı hatta bana fıkralar anlattı

Ya zaten yumurta toplamada çok tatlı bi doktor vardı transferde nalet olanı vardı zaten önceden de semiodm şansıma çıktı kendi aralarında konuştu zaten idrara sıkışığım çok diede laf etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…