- 25 Haziran 2019
- 1.196
- 1.031
- 63
- 34
tatlim eğer bebeğinin yiyecek yemeği alacak nefesi varsa inan ki olur sen sıkma canını bende bazı şeyleri kafama çok takıyorum ama boşver rahat olTaze transferdi benim de. Bence devlet hastanesi olduğu için umursamıyolar çünkü herkese aynı kağıdı dağıtıp bunu bunu içiceksin dediler ama özeller öyle deil birebir değerlere göre ilgileniyolar. O yüzdende keyfim kaçtı yadüşün transferden sonra yatırmadılar bile gerek yok diyolar
O da zor ya,Rabbim korusun tum askerlerimizicanim benim eşim uzman çavuş 5. yıla girdik evliligimizde ama devamlı görüşemiyoruz malesef 3 5 ayda bir gelip 15 gün durup gidiyor
Orası öyle allah büyük hakkımızda hayırlısı tabi. Bugün bi umutsuz uyandım nedensetatlim eğer bebeğinin yiyecek yemeği alacak nefesi varsa inan ki olur sen sıkma canını bende bazı şeyleri kafama çok takıyorum ama boşver rahat ol
Amiinn Alllah razi olsun . Benim daha yeni 1.5 yildir istiyoruzsenin kaçıncı gün canim Allah sanada tez zamanda nasip etsin canim benim
sen yeniymiş yavrum ben 29 yaşımdayım bide artık olsundedikAmiinn Alllah razi olsun . Benim daha yeni 1.5 yildir istiyoruz
amin canim hepsini benim isim çok zor tek başına hamilelik yaşayacagimO da zor ya,Rabbim korusun tum askerlerimizi
Ben de 24 yasindayim ya evlendigimden beri kadin dogum kapilarinda surundum resmensen yeniymiş yavrum ben 29 yaşımdayım bide artık olsundedik
Annenler falan gelmez mi yanina bir sureligine. Aslinda tek olman daha rahat olur surekli seni oyle yapma boyle yapma diyen biri olmaz . Esin geldigi gunler bakaramin canim hepsini benim isim çok zor tek başına hamilelik yaşayacagim
canim annemler köyde oturuyor yakınız ama tarlada devamlı işleri oluyor kaynanamlarda öyle o nedenle tek kalıcam Rabbim yardim ederAnnenler falan gelmez mi yanina bir sureligine. Aslinda tek olman daha rahat olur surekli seni oyle yapma boyle yapma diyen biri olmaz . Esin geldigi gunler bakar
niye oyle çok erken değil mi ? biz hep uzaklıktan olmuyo diye bekledik ama bekledik olmadi artık zamanı geldi dedikBen de 24 yasindayim ya evlendigimden beri kadin dogum kapilarinda surundum resmen
Rabbim yardim edercanim annemler köyde oturuyor yakınız ama tarlada devamlı işleri oluyor kaynanamlarda öyle o nedenle tek kalıcam Rabbim yardim eder
Olmuyordu bizim ne yazikki :)niye oyle çok erken değil mi ? biz hep uzaklıktan olmuyo diye bekledik ama bekledik olmadi artık zamanı geldi dedik
anladim canim hayırlısıyla kucaklarimiz hemen dolsunOlmuyordu bizim ne yazikki :)
Bir şey olmaz üzülmee tutcaksa her türlü tutarHah sözde bugün sarsılmadan arabanın arkasında yata yata eve gidecektim. Yolda eşimin sancısı tuttu meğer kum döküyormuş. Ambulans çağırdım otobanda durduk hastaneden dönüyoruz şimdi şaka gibi.
İnşallah bir şey olmaz canım yaa ben de öyle umuyorum. Teşekkürler :*Bir şey olmaz üzülmee tutcaksa her türlü tutargeçmiş olsun eşine de
geçmiş olsun şanssızlık olmuş böyle zamanda birşeyi etkilemez ama uğraşmışsınız işteHah sözde bugün sarsılmadan arabanın arkasında yata yata eve gidecektim. Yolda eşimin sancısı tuttu meğer kum döküyormuş. Ambulans çağırdım otobanda durduk hastaneden dönüyoruz şimdi şaka gibi.
Neyse ki her şey yolunda şimdi yolculuğa devam ediyoruzgeçmiş olsun şanssızlık olmuş böyle zamanda birşeyi etkilemez ama uğraşmışsınız işte
Merhaba. Yumurta toplanırken rahim kalınlığınız kaç çıktı ve yumurtalar döllendimi?Benim 4. Deneme malesef. Prp test değil. Kolumdan kan alındı ve trombositlerine ayrılıp rahme verildi. Rahim canlansın, daha iyi kalınlaşsın diye. Yumurta toplama esnasında rahim duvarımı ince buldu doktor, o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?