ŞUBAT ayı TRANSFER olacaklar neler yapıyorsunuz ?

tatlim eğer bebeğinin yiyecek yemeği alacak nefesi varsa inan ki olur sen sıkma canını bende bazı şeyleri kafama çok takıyorum ama boşver rahat ol

tatlim eğer bebeğinin yiyecek yemeği alacak nefesi varsa inan ki olur sen sıkma canını bende bazı şeyleri kafama çok takıyorum ama boşver rahat ol
Orası öyle allah büyük hakkımızda hayırlısı tabi. Bugün bi umutsuz uyandım nedense ama içime su serptiniz teşekkür ederim hepinize

Annenler falan gelmez mi yanina bir sureligine. Aslinda tek olman daha rahat olur surekli seni oyle yapma boyle yapma diyen biri olmaz . Esin geldigi gunler bakar
canim annemler köyde oturuyor yakınız ama tarlada devamlı işleri oluyor kaynanamlarda öyle o nedenle tek kalıcam Rabbim yardim eder

Hah sözde bugün sarsılmadan arabanın arkasında yata yata eve gidecektim. Yolda eşimin sancısı tuttu meğer kum döküyormuş. Ambulans çağırdım otobanda durduk hastaneden dönüyoruz şimdi şaka gibi.

Kızlar size bir şey soracağım. Birisinden duydum ve doğruluğuna pek inanmadım. Sizin aranızda bunu duyan var mı? Elden şeker ölçen alet gibi bir aletle Beta HCG evde ölçüm yapılıyormuş. Ben evde sadece İdrar testleri yapılabiliyor diye biliyorum. Eczaneye sormadım çünkü duymadım hiç böyle bir şey. İnanamadım. Bilen duyan var mı?

geçmiş olsun şanssızlık olmuş böyle zamanda birşeyi etkilemez ama uğraşmışsınız işte

Merhaba. Yumurta toplanırken rahim kalınlığınız kaç çıktı ve yumurtalar döllendimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…