8 mm miş ve evet döllenme problemi yaşamadımMerhaba. Yumurta toplanırken rahim kalınlığınız kaç çıktı ve yumurtalar döllendimi?
8mm ince değilmiş gayet güzelmiş.ben daha düşük sandım8 mm miş ve evet döllenme problemi yaşamadım
32 yumurtam toplandı. E2 de çok yüksekti. Buna göre düşük buldu doktor8mm ince değilmiş gayet güzelmiş.ben daha düşük sandım
Hah sözde bugün sarsılmadan arabanın arkasında yata yata eve gidecektim. Yolda eşimin sancısı tuttu meğer kum döküyormuş. Ambulans çağırdım otobanda durduk hastaneden dönüyoruz şimdi şaka gibi.
Ooo masallah 32 baya yüksek bi sayı32 yumurtam toplandı. E2 de çok yüksekti. Buna göre düşük buldu doktor
Yani evet rezervim yüksek.Ooo masallah 32 baya yüksek bi sayı
maşallah çok iyiymiş keşke benm de olsa fazla fazla ama benmkisi aşılamada 3 tane oluşmştu şimdi kaç toplanır merak içerisindeyim gerçekten32 yumurtam toplandı. E2 de çok yüksekti. Buna göre düşük buldu doktor
Bende gecen sene haziranda baslamistim tedaviye 1transfer oldum olumsuz sonuclandi. Gectigimiz cumartesi 2. Transferi oldum ama kan testi fln yapmadılar gecen sene haziranda yaptikları kan testiyle devam ettilerBirde ben size bir şey sormak istiyorum. ben geçen yıl aşılama yaptrmıştım o zaman kan testi yapılmıştı şuan doktor tedaviye başlamadan önce bana asla kan testi yapmadı bu normal mi sizce 1 yıl önceki değerlere baktı bilgisyaradan
inşallah istediğiniz gibi sonuçlanır bebişinize kavuşursunuz. gonal f i yaptıktan sonra mide bulantısı yaşıyor musunuz siz de yarım saat sonra da uykum geliyor benmBende gecen sene haziranda baslamistim tedaviye 1transfer oldum olumsuz sonuclandi. Gectigimiz cumartesi 2. Transferi oldum ama kan testi fln yapmadılar gecen sene haziranda yaptikları kan testiyle devam ettiler
Hahah :) inşallah bakalım yaa haftaya perşembe göreceğizCok gecmis olsun bebis tutunmustur insllah ilerde ona anlatırsınız bu anıyı
Aşılamada az olması isteniyor zaten. Tüp bebekte öyle değil. O yüzden rezerviniz iyiyse iyi bi sayı toplanır rahat olunmaşallah çok iyiymiş keşke benm de olsa fazla fazla ama benmkisi aşılamada 3 tane oluşmştu şimdi kaç toplanır merak içerisindeyim gerçektenstresliyim baya
amin canim insallah cumlemize
Bu sefer donmuş transfer oldugu icin kullanmadım ama onceki kullanısımda yapmıyordu. Beni daha cok psikolojik olarak etkiliyor bu ilaclar. Bi aglıyorum bi sinirleniyoruminşallah istediğiniz gibi sonuçlanır bebişinize kavuşursunuz. gonal f i yaptıktan sonra mide bulantısı yaşıyor musunuz siz de yarım saat sonra da uykum geliyor benm
Ben 8. Tedavide pozitif oldum 2 aşılama 6 tüp bebek özelde yaptırdıklarım olmadı en son devlette yaptırdım pozitif oldu transferden sonra yatmadım 20 dk sonra kalktım.devlet hastaneleri tüm kanlarınızı falan incelediği için şansınız daha yüksek oluyor o yüzden stres yapmayınTaze transferdi benim de. Bence devlet hastanesi olduğu için umursamıyolar çünkü herkese aynı kağıdı dağıtıp bunu bunu içiceksin dediler ama özeller öyle deil birebir değerlere göre ilgileniyolar. O yüzdende keyfim kaçtı yadüşün transferden sonra yatırmadılar bile gerek yok diyolar
Gözünüzaydın hayırlısı olsun sizin için. Darısı başıma inşallah dediğiniz gibi olur içimi rahatlattınız teşekkürler... şuan için beklemedeyimBen 8. Tedavide pozitif oldum 2 aşılama 6 tüp bebek özelde yaptırdıklarım olmadı en son devlette yaptırdım pozitif oldu transferden sonra yatmadım 20 dk sonra kalktım.devlet hastaneleri tüm kanlarınızı falan incelediği için şansınız daha yüksek oluyor o yüzden stres yapmayın
cumartesi alya'yı biliyorum ben. daha erken var mı?Kızlarr yakın zamanda kimin test tarihi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?