ŞUBAT ayı TRANSFER olacaklar neler yapıyorsunuz ?

Cok gecmis olsun bebis tutunmustur insllah ilerde ona anlatırsınız bu anıyı

32 yumurtam toplandı. E2 de çok yüksekti. Buna göre düşük buldu doktor
maşallah çok iyiymiş keşke benm de olsa fazla fazla ama benmkisi aşılamada 3 tane oluşmştu şimdi kaç toplanır merak içerisindeyim gerçekten stresliyim baya

Birde ben size bir şey sormak istiyorum. ben geçen yıl aşılama yaptrmıştım o zaman kan testi yapılmıştı şuan doktor tedaviye başlamadan önce bana asla kan testi yapmadı bu normal mi sizce 1 yıl önceki değerlere baktı bilgisyaradan

Bende gecen sene haziranda baslamistim tedaviye 1transfer oldum olumsuz sonuclandi. Gectigimiz cumartesi 2. Transferi oldum ama kan testi fln yapmadılar gecen sene haziranda yaptikları kan testiyle devam ettiler

Bende gecen sene haziranda baslamistim tedaviye 1transfer oldum olumsuz sonuclandi. Gectigimiz cumartesi 2. Transferi oldum ama kan testi fln yapmadılar gecen sene haziranda yaptikları kan testiyle devam ettiler
inşallah istediğiniz gibi sonuçlanır bebişinize kavuşursunuz. gonal f i yaptıktan sonra mide bulantısı yaşıyor musunuz siz de yarım saat sonra da uykum geliyor benm

maşallah çok iyiymiş keşke benm de olsa fazla fazla ama benmkisi aşılamada 3 tane oluşmştu şimdi kaç toplanır merak içerisindeyim gerçekten stresliyim baya
Aşılamada az olması isteniyor zaten. Tüp bebekte öyle değil. O yüzden rezerviniz iyiyse iyi bi sayı toplanır rahat olun

inşallah istediğiniz gibi sonuçlanır bebişinize kavuşursunuz. gonal f i yaptıktan sonra mide bulantısı yaşıyor musunuz siz de yarım saat sonra da uykum geliyor benm
Bu sefer donmuş transfer oldugu icin kullanmadım ama onceki kullanısımda yapmıyordu. Beni daha cok psikolojik olarak etkiliyor bu ilaclar. Bi aglıyorum bi sinirleniyorum

Ben 8. Tedavide pozitif oldum 2 aşılama 6 tüp bebek özelde yaptırdıklarım olmadı en son devlette yaptırdım pozitif oldu transferden sonra yatmadım 20 dk sonra kalktım.devlet hastaneleri tüm kanlarınızı falan incelediği için şansınız daha yüksek oluyor o yüzden stres yapmayın

Gözünüzaydın hayırlısı olsun sizin için. Darısı başıma inşallah dediğiniz gibi olur içimi rahatlattınız teşekkürler... şuan için beklemedeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…