korkmaa bebişler bizimle <3Herkes heyecanlıyken ben neden korkudan ölcek gibiyim acaba
korkmaa bebişler bizimle <3
ben onu pazartesiye attım canim merkez pazartesi gel.dedi bende tamm dedim 12. gün pazartesicumartesi alya'yı biliyorum ben. daha erken var mı?
Bence de bekle hiç strese sokma kendiniBugün transfer günü dahil 8. Gün acaba test yapsam mı die stres oldum çıkmazsa da üzülmeye başlarım erkenden diyorum
İlk ikisinde hep bekledim son günü bunda artık kafayı kırdımBence de bekle hiç strese sokma kendini
Doktorum bana 45 dk yürüyüş verdi. bence çık bir hava al sakin sakin. müzikli yürü veya..İlk ikisinde hep bekledim son günü bunda artık kafayı kırdımstrese sokmadan edemedim kendimi evden dışarı mı çıksam 7 gündür evdeyim
3. gün oluyor bugün. bol şans :)Arkadaşlar merhaba benim bugün embriyo transferim olacak pazartesi yumurtalarım toplanmıştı o zaman embriyolarım için 3.gün mü 4.gün mü oluyor
Çok teşekkür ederim :)3. gün oluyor bugün. bol şans :)
Orası hiç belli olmaz siz içinizi ferah tutun15 tane yumurtam toplanmışken sadece 5 embriyo oluşması normal mi ya sanki çok dayanıksızlar ve tutmayacaklar gibi bi korku oluştu içimde
benimde oluyor canim ben idrarda pozitif gordumKızlar su gibi akıntım oldu. Pijamama bile geçti neye yorayım size oldu mu? 6. Gün embriyosuydu bugün 8. Gün
Transferimiz aynı gün bende de hiç belirti yokTransfer dahil 6. Günüm şuanda sağ kasığıma şiddetli bir ağrı girdi kendimi dinlemek istemiyorum ama tutunmamıdır acaba bende hiç lekelenme fln da olmadı çok umutsuzum pozitifi görmeye çok ihtiyacım var hiç gebe kalamadım ve doktorum bende hiç bir sıkıntı olmadığını söylüyorcumartesi 8. Günüm kan vericem dayanamicam ya
tatlim iyiye yor bak ben geçen seferde pozitif gordum geçen sefer pembe bir lekelenmem olmuştu bu kez olmadi mesela . bende ki iki pozitifte bile aynı olmadi lekelenme bekleme.Ve bence karin ağrısı pozitif gibi görüyorum ben çünkü günlerdir benim karnım çok agriyoTransfer dahil 6. Günüm şuanda sağ kasığıma şiddetli bir ağrı girdi kendimi dinlemek istemiyorum ama tutunmamıdır acaba bende hiç lekelenme fln da olmadı çok umutsuzum pozitifi görmeye çok ihtiyacım var hiç gebe kalamadım ve doktorum bende hiç bir sıkıntı olmadığını söylüyorcumartesi 8. Günüm kan vericem dayanamicam ya
e tamam doktor çok güzel katlanmış demiş işte :) ne güzel....Kızlar değerlerime yorum yapın lütfen
8.gun 48
10.gun 103
12. Gün 186
Tam iki değil diye çok üzüldüm doktor çok güzel katlanmış dedi ama içim rahat dgl
Sen istersen için rahat etsin iki gün sonra yap yine dedi ama bnce gerek yok kese için gün verelim dedi. Ben göreyim dedim iki gün sonra ama içim içimi yiyo. Hemen hemen iki kati aslında ama geçer diye bekliyorum 200ue tamam doktor çok güzel katlanmış demiş işte :) ne güzel....
tekrar kan testi istedi mi doktor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?