- 27 Ağustos 2019
- 856
- 1.251
- 33
Bende de oyle belirtiler yok canım icini ferah tut. Sadece canım yemek fln cekiyor o da ilaclardan biliyorum cünkü gecen sefer de olmuştu böyleTransfer dahil 6. Günüm şuanda sağ kasığıma şiddetli bir ağrı girdi kendimi dinlemek istemiyorum ama tutunmamıdır acaba bende hiç lekelenme fln da olmadı çok umutsuzum pozitifi görmeye çok ihtiyacım var hiç gebe kalamadım ve doktorum bende hiç bir sıkıntı olmadığını söylüyorcumartesi 8. Günüm kan vericem dayanamicam ya
bence güzel en az yüzde 66 artmalı zaten gözün aydinKızlar değerlerime yorum yapın lütfen
8.gun 48
10.gun 103
12. Gün 186
Tam iki değil diye çok üzüldüm doktor çok güzel katlanmış dedi ama içim rahat dgl
sen ne zaman transfer olmuştun canimKızlar değerlerime yorum yapın lütfen
8.gun 48
10.gun 103
12. Gün 186
Tam iki değil diye çok üzüldüm doktor çok güzel katlanmış dedi ama içim rahat dgl
nasıl yani gidince idrar testi mi yapiyolarSağlık ocağında ücretsiz gebelik testi olduğunu biliyor muydunuzben daha bugün öğredim aldım idrar testi yaptım ve NEGATİF
ama normal idrar testidir onlar adetin gecmeden pozitifi gostermiyo canim ezcade 5 liraya satılanlardanSağlık ocağında ücretsiz gebelik testi olduğunu biliyor muydunuzben daha bugün öğredim aldım idrar testi yaptım ve NEGATİF
1 şubatta oldum bugün 12. Günüm ama duscek sanki ya iki gün sonra iyi çıkar umarimsen ne zaman transfer olmuştun canim
biz pimpirik yapıyoruz canim değerin gayet iyi korkma dua et bende sana diyorum daha kan testi yaptırmadım bugün 8. gün idrarda gordum okadar korkudan gidip yaptiramadim1 şubatta oldum bugün 12. Günüm ama duscek sanki ya iki gün sonra iyi çıkar umarim
İdrarda koyulastigini görmeden yapmam kan bende. Bnce sen artık kan ver ben catlardm vallabiz pimpirik yapıyoruz canim değerin gayet iyi korkma dua et bende sana diyorum daha kan testi yaptırmadım bugün 8. gün idrarda gordum okadar korkudan gidip yaptiramadim
öncekinde bende öyleydim canim ama onu kaybettim ya bunda pimpiriklinolmamaya karar verdim ne kadar pimpirik yaparsam bisey çıktı merkezde 13. gün kan vericem idrarda pzoitifi görmek beni mutlu ettiİdrarda koyulastigini görmeden yapmam kan bende. Bnce sen artık kan ver ben catlardm valla
13. Gün de çokmus valla. Bnmde ilk iki kayıp ondan bu evham ama yine dayanamıyorum baköncekinde bende öyleydim canim ama onu kaybettim ya bunda pimpiriklinolmamaya karar verdim ne kadar pimpirik yaparsam bisey çıktı merkezde 13. gün kan vericem idrarda pzoitifi görmek beni mutlu etti
canim ben protestan iğne de kullanıyorum vajinal tablette diğer ilaçları da kullanıyorum duada ediyorum daha ne yapayım dimi ilaçlarımida iciyorum elimden geleni yapıyorum beklicem valla eşim bile sasiriyo bilmiyorum kendimi şartlarım 12. gün dicektim pazartesi yani bakalim Rabbim hayırlısını nasip etsin 2. 'ye baktirmiyo doktorum değerim yüksek çıkmışsa birazda onu bekliyorum acaba yukselecekmi streside zor hertarafimiz delik deşik zaten13. Gün de çokmus valla. Bnmde ilk iki kayıp ondan bu evham ama yine dayanamıyorum bak
Aynen bende hem iğne hem fitil kullanıyorum. Göbeğim de ağrı oluyo artık. Kan sulandirici da var benim. Hadi inşallah hayırlısı geç olsun da güç olmasın cnmcanim ben protestan iğne de kullanıyorum vajinal tablette diğer ilaçları da kullanıyorum duada ediyorum daha ne yapayım dimi ilaçlarımida iciyorum elimden geleni yapıyorum beklicem valla eşim bile sasiriyo bilmiyorum kendimi şartlarım 12. gün dicektim pazartesi yani bakalim Rabbim hayırlısını nasip etsin 2. 'ye baktirmiyo doktorum değerim yüksek çıkmışsa birazda onu bekliyorum acaba yukselecekmi streside zor hertarafimiz delik deşik zaten
Hemen başlar canım gitsen adetle sorun olmaz. İlaç başlar takip eder hersy uygunsa transfer olur. Benim sadece transfer 4 bin bzmkinde snnki nasıl bilmem hepsi ayrı fiyatSlm kizlar.. ben ikinci kez tüp bebek düsünüyorum dondurulmus 6 tane 5 AA kalite embriom var.. ilk tedavimde kizimi kucagima aldim sükprler olsun.. simdi sorum su yakin zamanda dondurulmus embrio transferi olan var mi aranizda ücreti nekadar ve süreci nasil islio? Yani bu ayin adetiyle gitsem yine bu ay transfer olurmuyum
Benimde ilk transferimde böyleydi degerlerim icini ferah tut cnm zira benim kizim oldu ve 2 yasinda .. rabbim tamamina erdirsinKızlar değerlerime yorum yapın lütfen
8.gun 48
10.gun 103
12. Gün 186
Tam iki katı mi artıyordu canım nasıldı? Çok korkuyorm bsy olck diye. Ne güzel sağ salim almışsın kucağına ikinci de nasip olsun inşallahBenimde ilk transferimde böyleydi degerlerim icini ferah tut cnm zira benim kizim oldu ve 2 yasinda .. rabbim tamamina erdirsin
Anladim cnm cok sagol .yani adetim baslayinca gittigimde tedavimde baslar .. ay insallah ilk günkü gibi heycanliyimHemen başlar canım gitsen adetle sorun olmaz. İlaç başlar takip eder hersy uygunsa transfer olur. Benim sadece transfer 4 bin bzmkinde snnki nasıl bilmem hepsi ayrı fiyat
Hayir iki kati hic artmadi cnm bende bende cok korktum ama kizim tutundu.. ozaman bana iki doktorum da stres yapma en etken sey o düsük de dedi bende unutmays calisdim ve dedikleri gibi de oldu.. biliyorum cok cok zor akildan cikarmak ama unutmaya calis degerleri filan ve suna odaklan.. yavrum karnimda ve orada kalacak ..düsmesine ihtimal bile verme.. kendine iyilik yap hayatim hic kendini de bebegini de yorma. Degerlerin yükselmese inan sana umut vermem ..söyle söyleyim onu ye bunj ye demuyecegim sana pek inanmiyorum onlara ama stres faktörü cok önemli .. aklini baska seylere vermeye calisTam iki katı mi artıyordu canım nasıldı? Çok korkuyorm bsy olck diye. Ne güzel sağ salim almışsın kucağına ikinci de nasip olsun inşallah
Gelir gelmez ara randevu al git zaten herşeyin hazır problem olmazsa konur hemen bebişinAnladim cnm cok sagol .yani adetim baslayinca gittigimde tedavimde baslar .. ay insallah ilk günkü gibi heycanliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?