ŞUBAT ayı TRANSFER olacaklar neler yapıyorsunuz ?

Sağlık ocağında ücretsiz gebelik testi olduğunu biliyor muydunuz ben daha bugün öğredim aldım idrar testi yaptım ve NEGATİF
İlk defa duydum adidir onların testi yapacaksan erken gebelik testlerinden yap bari. Ama yine de erken değil mi

İlk defa duydum adidir onların testi yapacaksan erken gebelik testlerinden yap bari. Ama yine de erken değil mi
Hatta çoğu sağlık ocağı idrarda görmeden kanda bakmiyomus diye biliyorum Bnmki yapıyo hep şükür

Laboquick marka test valla beleş diye aldım Yoksa idrarda çıkmaz hele normal gebelikte hiç çıkmaz daha çok erken

Ben bu ay dondurulmus transferi oldum. Araliktaki adetle gitmistim o ay rahim kalınlığı uygun degil dedi. Bir ay estoferm kullandim sonraki ay transfer yaptı.

Allah hepinizin kucağını bebeklerle doldursun inşallah Çocuğu olmayanın derdinden çocuğu olmayan anlar. Kasik ağrılarından korkmayın adet sancısı gibi olan sancilardan korkmayın belirti aramayın her transfer sonrası farklı oluyor stres ve olumsuz düşüncelerden uzak durun bu süreçte en iyi desteği pozitif düşünmekten alın inanın çok faydası oluyor

Arkadaşlar bugün transfer oldum eve geldiğimde asansör çalışmıyordu 4 katı yürüyerek çıktım sizce bişey olmuş mudur

Birşey olmaz canım merak etme, asansörü olmayanlar ne yapsın normal hayata dönün deniyor biraz dikkat et yeter
Ya çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız çok stresliyim çok korkuyorum tuvalete gitmeye bile korkuyorum düşecek bişey olacak diye

Ya çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız çok stresliyim çok korkuyorum tuvalete gitmeye bile korkuyorum düşecek bişey olacak diye
Ağır şeylerden ve işlerden kaçınalım yeter herhalde. Ben yatamadım bile ağrı sızı olmayınca yatmak da zor. Evde takılıyorum çoğunlukla dışarıya da çıktım ama 1 saate yakın yavaş yavaş yürüdüm

Teşekkür ederim açıklamalarınız için sizin sonucunuz belli mi

Hayırlı olsun canım İdrar testine nasıl cesaret ettin:))
Çok teşekkür ederim ilk defa ikinci çizgi gördüm bu 3. Denemem. İkincide olmadığından emindim bunda da olduğundan. İçime doğdu hatta baktım teste hemen gelsin ikinci çizgi diye. Bi de benim 6. Günlüktü embriyo. Test günüm de cumartesi. Ordan da çıkar diye düşündüm. Bilmiyorum ikincisinde asla düşünmedim test. Bi de orda telefonla öğrenmek hoş olmamıştı kendimi alıştırayım dedim negatifse.

Gözün aydın tekrardan içine doğmuş bu sefer demek. Senin adına çok sevindim çizgiyi gördün bak :) sırada kan testleri var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…