İlk defa duydumSağlık ocağında ücretsiz gebelik testi olduğunu biliyor muydunuzben daha bugün öğredim aldım idrar testi yaptım ve NEGATİF
Hatta çoğu sağlık ocağı idrarda görmeden kanda bakmiyomus diye biliyorumİlk defa duydumadidir onların testi yapacaksan erken gebelik testlerinden yap bari. Ama yine de erken değil mi
Laboquick marka test valla beleş diye aldımİlk defa duydumadidir onların testi yapacaksan erken gebelik testlerinden yap bari. Ama yine de erken değil mi
Ben bu ay dondurulmus transferi oldum. Araliktaki adetle gitmistim o ay rahim kalınlığı uygun degil dedi. Bir ay estoferm kullandim sonraki ay transfer yaptı.Slm kizlar.. ben ikinci kez tüp bebek düsünüyorum dondurulmus 6 tane 5 AA kalite embriom var.. ilk tedavimde kizimi kucagima aldim sükprler olsun.. simdi sorum su yakin zamanda dondurulmus embrio transferi olan var mi aranizda ücreti nekadar ve süreci nasil islio? Yani bu ayin adetiyle gitsem yine bu ay transfer olurmuyum
aynen yavrum yaAynen bende hem iğne hem fitil kullanıyorum. Göbeğim de ağrı oluyo artık. Kan sulandirici da var benim. Hadi inşallah hayırlısı geç olsun da güç olmasın cnm
Hic duymamıstim verdiklerini bilsem daha önce hamile miyim diye süphelendiklerimde alırdım param boşa gitmezdiLaboquick marka test valla beleş diye aldımYoksa idrarda çıkmaz hele normal gebelikte hiç çıkmaz daha çok erken
Artık biliyoruz ve ne yapıyoruz hiç yoktan gebelik testine artıkk para vermiyoruzzzHic duymamıstim verdiklerini bilsem daha önce hamile miyim diye süphelendiklerimde alırdım param boşa gitmezdi
Birşey olmaz canım merak etme, asansörü olmayanlar ne yapsınArkadaşlar bugün transfer oldum eve geldiğimde asansör çalışmıyordu 4 katı yürüyerek çıktım sizce bişey olmuş mudur
Ya çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız çok stresliyim çok korkuyorum tuvalete gitmeye bile korkuyorum düşecek bişey olacak diyeBirşey olmaz canım merak etme, asansörü olmayanlar ne yapsınnormal hayata dönün deniyor biraz dikkat et yeter
Ağır şeylerden ve işlerden kaçınalım yeter herhalde. Ben yatamadım bile ağrı sızı olmayınca yatmak da zor. Evde takılıyorum çoğunlukla dışarıya da çıktım ama 1 saate yakın yavaş yavaş yürüdümYa çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız çok stresliyim çok korkuyorum tuvalete gitmeye bile korkuyorum düşecek bişey olacak diye
Teşekkür ederim açıklamalarınız için sizin sonucunuz belli miAğır şeylerden ve işlerden kaçınalım yeter herhalde. Ben yatamadım bile ağrı sızı olmayınca yatmak da zor. Evde takılıyorum çoğunlukla dışarıya da çıktım ama 1 saate yakın yavaş yavaş yürüdüm
Hayırlı olsun canımKızlar idrar testim pozitif çıktıinanamıyorum hala 6. Gün embriyosuydu 6 şubatta transfer oldum
Benim transferim salı oldu canım daha çoook var :)Teşekkür ederim açıklamalarınız için sizin sonucunuz belli mi
İnşallah hep birlikte pozitif sonuçlar alırızBenim transferim salı oldu canım daha çoook var :)
Çok teşekkür ederim ilk defa ikinci çizgi gördümHayırlı olsun canımİdrar testine nasıl cesaret ettin:))
Gözün aydın tekrardanÇok teşekkür ederim ilk defa ikinci çizgi gördümbu 3. Denemem. İkincide olmadığından emindim bunda da olduğundan. İçime doğdu hatta baktım teste hemen gelsin ikinci çizgi diye. Bi de benim 6. Günlüktü embriyo. Test günüm de cumartesi. Ordan da çıkar diye düşündüm. Bilmiyorum ikincisinde asla düşünmedim test. Bi de orda telefonla öğrenmek hoş olmamıştı kendimi alıştırayım dedim negatifse.
Evet acaba onlar ne olacakGözün aydın tekrardaniçine doğmuş bu sefer demek. Senin adına çok sevindim çizgiyi gördün bak :) sırada kan testleri var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?