ŞUBAT ayı TRANSFER olacaklar neler yapıyorsunuz ?

Merhaba kızlar. Bende 11 şubat salı transfer oldum. 5. Gün embriyosu transfer edildi. Tabikide hiç belirtim yok sadece sivilcem çıktı 1 tane. Adet habercisi değildir inşallah

Pozitif gören arkadaşlar. Kaçıncı gün embriyosu transfer edildi? Kaç taneydi ? Kalitesi nasıldı?

Merhaba kızlar. Bende 11 şubat salı transfer oldum. 5. Gün embriyosu transfer edildi. Tabikide hiç belirtim yok sadece sivilcem çıktı 1 tane. Adet habercisi değildir inşallah
Merhaba günlerimiz aynı 3. gün embriyosu ama benim aynen hiçbir şey yok henüz olmak zorunda da değil gerçi ama alt tarafta bir icraat hissetmek istiyor insan

İki embriyo muydu sağlı sollu tutunuyor olmasınlar gerçi biraz erken gibi ama
Yok... tek embriyo. Erken tabi yaa şeklimi görsen... ev sıcak millet tshirtle ama ben hırkaylayım. Ayağımda panduflar hala ısıtamadım. Manyak manyak hareketler.. yüklendiğim hormonlar kafa yaptı artık

Merhaba günlerimiz aynı 3. gün embriyosu ama benim aynen hiçbir şey yok henüz olmak zorunda da değil gerçi ama alt tarafta bir icraat hissetmek istiyor insan

Kalitesi nasıldı ve kaç tane transfer edildi

adetin 2. günü iğnelere başladıktaan yaklaşık kaç gün sonra yuumrta toplama işlemi yapılıyor acil lütfen bilgi verin

Yok... tek embriyo. Erken tabi yaa şeklimi görsen... ev sıcak millet tshirtle ama ben hırkaylayım. Ayağımda panduflar hala ısıtamadım. Manyak manyak hareketler.. yüklendiğim hormonlar kafa yaptı artık
Bende de öyle iğne ilaç ne zormuş :) Hemşireye bağlı herhalde bu olay ya. Kaç gündür progestan iğne hiç acımıyordu bu insanlarınki neden acıyor modundaydım bugün birtanesi morarttı beni gelmişine geçmişine söverek geçiriyorum geceyi. El hafifliği diye birşey kesinlikle var. Neyse zor şartlarda görev yapıyorlar yine abartmıyım

Kesinlikle bende dün anladım. Kac gündür acısı ertesi gün bile gecmeyen igneyi dün vuran hemsire hic acıtmadı hatta süphe ettim heralde vurmadı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…