- 27 Şubat 2018
- 2.129
- 4.279
- 133
yaaaa gözümüz aydın canim benimmmmmmmKızlar idrar testim pozitif çıktıinanamıyorum hala 6. Gün embriyosuydu 6 şubatta transfer oldum
ben pozitif gordum canim yanağında 1 sivilce var sisiyo iniyo bidaha sisiyoMerhaba kızlar. Bende 11 şubat salı transfer oldum. 5. Gün embriyosu transfer edildi. Tabikide hiç belirtim yoksadece sivilcem çıktı 1 tane. Adet habercisi değildir inşallah
ben pozitif gordum canim yanağında 1 sivilce var sisiyo iniyo bidaha sisiyo
İnsallah yaşarsın canim insallah pozitif dusun öyle olsunYaa tebrik ederim benimde bu 4. Denemem. Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Çok güzel bir duygudur eminim. Umarım bende o hisleri yaşarım.
Sizlerden cesaret aldım ve resmen içime doğdu pozitif göreceğimden emindimyaaaa gözümüz aydın canim benimmmmmmm
şükürler olsun canimSizlerden cesaret aldım ve resmen içime doğdu pozitif göreceğimden emindimerken testle yaptım anında çıktı çizgi buna da şükür sonunda bi pozitif gördüm
Hayırlı olsun insllh kucagına almayı büyütmeyi de nasip etsin allahSizlerden cesaret aldım ve resmen içime doğdu pozitif göreceğimden emindimerken testle yaptım anında çıktı çizgi buna da şükür sonunda bi pozitif gördüm
Merhaba günlerimiz aynı 3. gün embriyosu ama benim aynen hiçbir şey yok henüzMerhaba kızlar. Bende 11 şubat salı transfer oldum. 5. Gün embriyosu transfer edildi. Tabikide hiç belirtim yoksadece sivilcem çıktı 1 tane. Adet habercisi değildir inşallah
İki embriyo muydu sağlı sollu tutunuyor olmasınlarBenim bu akşam bir sağ sancıyor bir sol.. daha yüzbin yıl var test gününe, hayır olsun bakalım.
Yok... tek embriyo. Erken tabi yaa şeklimi görsen... ev sıcak millet tshirtle ama ben hırkaylayım. Ayağımda panduflar hala ısıtamadım. Manyak manyak hareketler.. yüklendiğim hormonlar kafa yaptı artıkİki embriyo muydu sağlı sollu tutunuyor olmasınlargerçi biraz erken gibi ama
Merhaba günlerimiz aynı 3. gün embriyosu ama benim aynen hiçbir şey yok henüzolmak zorunda da değil gerçi ama alt tarafta bir icraat hissetmek istiyor insan
Benimki adetin 12. Günü toplandı canim yumurtaların gelisimine göre değişiklik gösterir amaadetin 2. günü iğnelere başladıktaan yaklaşık kaç gün sonra yuumrta toplama işlemi yapılıyor acil lütfen bilgi verin
Bende de öyle iğne ilaç ne zormuş :) Hemşireye bağlı herhalde bu olay ya. Kaç gündür progestan iğne hiç acımıyordu bu insanlarınki neden acıyor modundaydım bugün birtanesi morarttı beni gelmişine geçmişine söverek geçiriyorum geceyi. El hafifliği diye birşey kesinlikle var. Neyse zor şartlarda görev yapıyorlar yine abartmıyımYok... tek embriyo. Erken tabi yaa şeklimi görsen... ev sıcak millet tshirtle ama ben hırkaylayım. Ayağımda panduflar hala ısıtamadım. Manyak manyak hareketler.. yüklendiğim hormonlar kafa yaptı artık
2 tane transfer edildi kaliteli dedi fazla ayrıntı vermedi embriyolog. Ben de hiç sormadım bilerekKalitesi nasıldı ve kaç tane transfer edildi
Allah hepimize nasil etsin inşallahHayırlı olsun insllh kucagına almayı büyütmeyi de nasip etsin allah
Kesinlikle bende dün anladım. Kac gündür acısı ertesi gün bile gecmeyen igneyi dün vuran hemsire hic acıtmadı hatta süphe ettim heralde vurmadı diyeBende de öyle iğne ilaç ne zormuş :) Hemşireye bağlı herhalde bu olay ya. Kaç gündür progestan iğne hiç acımıyordu bu insanlarınki neden acıyor modundaydım bugün birtanesi morarttı beni gelmişine geçmişine söverek geçiriyorum geceyi. El hafifliği diye birşey kesinlikle var. Neyse zor şartlarda görev yapıyorlar yine abartmıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?